Aktuální vstupní podmínky a podmínky pro návrat najdete na webu Ministerstva zahraničních věcí: https://www.mzv.cz/jnp/cz/encyklopedie_statu/afrika/mauricius/cestovani
Zájezd do

C Palmar Mauritius

Hodnocení: 5/5

Mauricius, Belle Mare

Sdílet

Více o hotelu

Dejte nám ještě chvilku, prosím,
ověřujeme dostupnost a ceny.

C MAURITIUS

Exkluzivní C Mauritius, umístěný na nádherném východním pobřeží Mauricia, láká svým ohromujícím výhledem na nádhernou pláž Palmar. Pláž Palmar přináší možnost pozvolného vstupu do průzračné vody, která láká k osvěžujícímu koupání. Moře je klidné a ideální pro vyzkoušení různých vodních sportů, které hotel nabízí. Relaxaci a osvěžení můžete nalézt přímo před hotelem na pohodlných lehátkách pod stínem slunečníků. Jelikož je vzdálený necelých 50 km od letiště a hlavního města, tento resort zaujme svou ideální polohou, která nabízí dokonalý zážitek z ostrovního života u moře. C Mauritius se pyšní All Inclusive konceptem, který zaručuje nejúžasnější tropickou dovolenou na Mauriciu. Hosté se mohou nechat unést autentickou atmosférou a relaxovat v pohodlném prostředí. Gastronomické zážitky jsou rovněž součástí nabídky - od mezinárodní kuchyně po exotické asijské pokrmy v restauraci, každý moment strávený u stolu je oslavou chutí a vůní. Samozřejmostí je také bar, kde se hosté mohou osvěžit chutnými nápoji. Resort nabízí širokou škálu možností ubytování a můžete si vybrat z 116 pokojů čtyř různých kategorií: Prestige room (40 m²), Prestige Beachfront room (40 m²), Deluxe room (48 m²) a Deluxe Beachfront room (48 m²). Každý pokoj je zařízen tak, aby se hosté cítili jako doma, a disponuje moderním vybavením, jako jsou klimatizace, Wi-Fi, vysoušeč vlasů, zařízení na přípravu kávy a čaje, telefon, TV, bezpečnostní schránka a minibar. Pro odpočinek a relaxaci jsou k dispozici lázně, které nabízejí širokou škálu léčebných procedur a wellness služeb a jsou navrženy tak, aby poskytovaly hostům nejvyšší úroveň relaxace a péče. Mezi nabízené procedury patří tradiční masáže z různých částí světa, jako je thajská masáž, švédská masáž, hluboká tkáňová masáž a aromaterapie. Wellness služby zahrnují například faciální a tělové ošetření, manikúru, pedikúru a další kosmetické procedury. Sportovní nadšenci pak mohou využít fitness zařízení nebo se věnovat aktivitám jako stolní fotbálek, plážový volejbal, kanjam, boccia, spike ball, kajaky, paddleboarding, šnorchlování a windsurfing. Resort také disponuje tenisovým kurtem a 3 bazény. Kromě toho poskytuje služby hlídání dětí, 24/7 recepci, prádelnu, možnost zapůjčení vozu a připojení na Wifi. Pro milovníky golfového sportu je k dispozici možnost vyzkoušet své dovednosti na 18jamkových golfových hřištích Constance Golf Legend a Constance Golf Links, nacházejících se na nedalekém Constance Belle Mare Plage. Celkově C Mauritius slibuje nezapomenutelný pobyt, plný relaxace, gastronomických požitků a aktivního odpočinku. Vřele vítá všechny, kteří hledají dokonalou kombinaci elegance a přírodní krásy na Mauriciu.

All-Inclusive balíček zahrnuje: Stravování: Snídaně, obědy a večeře jsou podávány formou bufetu v jedné z restaurací. A la carte večeře: Hosté mají také možnost využít a la carte večeře formou tříchodového menu. Tato možnost je k dispozici jednou během pobytu, pokud je pobyt delší než 5 nocí, a dvakrát během pobytu, pokud je délka pobytu minimálně 10 nocí. Pro tuto službu je vždy nutná rezervace. To znamená, že hosté mají široký výběr jídel a mohou si vybrat podle svých preferencí a chutí. Kromě hlavních jídel nabízí All-Inclusive balíček v hotelu C Mauritius také možnost drobných svačin a nápojů od 10:30 do 19:30. Hosté si tak mohou vychutnat lehké občerstvení a osvěžující nápoje během dne. Navíc je k dispozici odpolední čaj, zmrzlina a sladké občerstvení. Nápoje: All-Inclusive balíček zahrnuje vybrané nealkoholické a alkoholické nápoje, které jsou k dispozici v barech a restauracích dle menu určeného pro All-Inclusive hosty. Mini Bar: V pokojích je k dispozici minibar, který je doplněný jednou denně. Obsah minibaru zahrnuje nealkoholické nápoje, vodu, víno a pivo dle menu, které je určeno pro hosty s All-Inclusive balíčkem. Minibar je zpoplatněn s výjimkou uvedených produktů a přesné informace obdržíte na recepci hotelu.

Cena zahrnuje:

ZPÁTEČNÍ HROMADNÉ TRANSFERY LETIŠTĚ - HOTEL - LETIŠTĚ V CENĚ PŘI POČTU MIN. 2 CESTUJÍCÍCH

ZPÁTEČNÍ HROMADNÉ TRANSFERY LETIŠTĚ - HOTEL - LETIŠTĚ V CENĚ ZÁJEZDU PŘI POČTU MIN. 2 CESTUJÍCÍCH,

HONEYMOON & WEDDING ANNIVERSARY BENEFITS

HONEYMOON AND WEDDING ANNIVERSARY BENEFITS ARE IN ROOM UPON ARRIVAL - ONE BOTTLE OF SPARKLING WINE - BED DECORATION WITH FLOWERS AND ONE GIFT - DURING STAY 25 DISCOUNT PER PAX ONCE DURING STAY AT C SPA BOOKED BETWEEN 09HRS30 AND 14HRS00. - ONE CANDLELIGHT DINNER IN ONE OF OUR RESTAURANTS HONEYMOON GIFTS CONDITION STAY MUST NOT BE MORE THAN 12 MONTHS AFTER DATE OF WEDDING. WEDDING ANNIVERSARIES GIFTS CONDITION APPLICABLE TO THE 05TH AND SUBSEQUENT ANNIVERSARIES AT 5 YEARS INTERVAL. STAY MUST NOT BE MORE THAN 6 MONTHS PRIOR OR AFTER DATE OF ANNIVERSARY. A WEDDING CERTIFICATE MUST BE PROVIDED AT TIME OF BOOKING AND MUST BE SHOWN AT CHECK-IN FOR BOTH HONEYMOON AND WEDDING ANNIVERSARIES.

Informace o hotelu

  • Vzdálenost od pláže Pláž 0 m
  • Vzdálenost od letiště Letiště 50 km
  • Klimatizace Klimatizace ano
  • Vnější bazén Vnější bazén ano
  • TV TV ano
  • Minibar, Bar Minibar ano
  • Fitness Fitness ano
  • Hotelová restaurace Hotelová restaurace ano
  • Nonstop recepce Nonstop recepce ano
  • Volejbal Volejbal ano

Vyberte si termín

Mapa a lokalita

Mapa nemusí obsahovat všechny nalezené hotely. Poloha hotelů na mapě má pouze informativní charakter. Nahlásit

dopravaletecky

14:00 h

Popis

Oblast Belle Mare se nachází na východním pobřeží a pyšní se jedněmi z nejhezčích pláží na ostrově. K těm neopomenutelně patří bílý písek, žhavé slunce, dokonalé moře a kvalitní služby. V resortu se nachází kvalitní 18-ti jamkové golfové hřiště pro začátečníky i náročnější hráče. Toto hřiště bylo vybudováno v roce 1994 a je prvním golfovým hříště na Mauritiu svého druhu. Proto je také tak oblíbené. Belle Mare je tedy vhodné pro milovníky aktivní dovolené i pro lidi, co vyhledávají klid. Vyhlídku na pláže umožňuje bývalá vápenka, která dnes slouží jako rozhledna. Opodál je továrna na zpracovávání cukrové třtiny. Za zmínku také stojí Young Farmers Training College, kde se experimentuje s cukrovou třtinou na všemožné způsoby.
  • Vzdálenost od pláže Pláž 0 m
  • Vzdálenost od letiště Letiště 50 km

Počasí

Měsíce vhodné na dovolenou v této destinaci

  • Nejlepší
  • Dobrý
  • Mimosezóna
  1. Leden
  2. Únor
  3. Březen
  4. Duben
  5. Květen
  6. Červen
  7. Červenec
  8. Srpen
  9. Září
  10. Říjen
  11. Listopad
  12. Prosinec

Další zájezdy, které by vás mohly zaujmout