Zájezd do

Coral

Hodnocení: 3/5

Řecko, Thassos, Skala Rachoniou

Sdílet
250 m od pláží Skala Rachoni a centra vesnice Nedaleko je jeden z největších supermarketů na ostrově Bar u bazénu, dětský bazén

Více o hotelu

Dejte nám ještě chvilku, prosím,
ověřujeme dostupnost a ceny.

Coral

Poloha

Hotel Coral leží na severního pobřeží ostrov Thassos v městečku Skala Rachoni obklopen olivovým hájem. Pouhých 250 m od pláží Skala Rachoni a centra vesnice. Nedaleko najdete tradiční restaurace a plážové bary podél pobřeží, stejně jako vodní sporty a tenisový kurt. Nedaleko je také jeden z největších supermarketů na ostrově, který nabízí vše, co byste mohli na dovolené potřebovat, včetně plážových hraček, slunečníků, lehátek a dalších věcí.

Pláž

Vzdálenost cca 250 m, pláž je písečná s pozvolným vstupem. Lehátka a slunečníky za poplatek.

Ubytování

Dvoulůžkové pokoje Classis nebo Superior (po rekonstrukci), možnost 1 přistýlky (pro děti do 12 let), vlastní sociální zařízení (WC, sprcha), TV, lednička, klimatizace (za poplatek v místě pobytu) a balkón. Možnost dětské postýlky na vyžádání za poplatek v místě pobytu.

Možnosti obsazení pokoje

Dvoulůžkový pokoj: 2 dospělí / 2 dospělí + 1 dítě.

Vybavení hotelu

Recepce, jídelna, venkovní bazén, bar, bar u bazénu, lehátka a slunečníky u bazénu, dětský bazén, sprchy a WC u bazénu, TV koutek, dětské hřiště, trezor (za poplatek v místě pobytu).

Stravování

SNÍDANĚ. POLOPENZE za příplatek.

Sport a zábava

V blízkosti jsou tenisové kurty za poplatek, nedaleko na pláži vodní sporty za poplatek. Možnost pronájmu auta nebo motocyklu prosřednictvím delegáta CK.

Poznámky

V Řecku je zavedena povinnost hradit klimatickou (dříve pobytovou) taxu v závislosti na kategorii hotelu. Taxa není zahrnuta v ceně zájezdu a musí být uhrazena klientem v hotovosti přímo na recepci hotelu. Výše taxy za pokoj dle kategorie hotelu: 1-2* 1,50 EUR/noc, 3* 3,00 EUR/noc, 4* 7,00 EUR/noc, 5* 10,00 EUR/noc, studia a apartmány 1,50 EUR/noc. Upozorňujeme, že výše taxy může být úpravou místní vyhlášky i v průběhu sezóny kdykoliv změněna, aktuální informace budou k dispozici vždy po příjezdu do ubytovacího zařízení.

Kategorie

Oficiální kategorie C

Transfer

Předpokládaný transfer z letiště do ubytovací kapacity je cca 80 min. (20 min. z letiště do přístavu, 40 min. trajekt na ostrov, 20 min. busem po ostrově).

Cena zahrnuje:

Leteckou přepravu Praha-Kavala-Praha, letištní a bezpečnostní taxy, palivový a emisní příplatek, ubytování 7/14 nocí, trajekt a transfer z letiště do hotelu a zpět, stravování dle smlouvy o zájezdu, služby delegáta, pojištění CK proti úpadku.

Cena nezahrnuje:

Volitelný balíček komplexního cestovního pojištění K5S od UNIQA pojišťovny včetně pojištění storna zájezdu (cena dospělý 50 Kč/den, dítě 0-18 let 35 Kč/den), poplatek za děti do 2 let (infant) ve výši 1000 Kč, fakultativní výlety a služby za příplatek, pokud není sjednáno ve Smlouvě o zájezdu. Klimatickou (dříve pobytovou) taxu v Řecku, která se platí přímo v ubytovací kapacitě dle kategorie ubytování 1,50-10 EUR/pokoj.

Informace o hotelu

  • Vzdálenost od pláže Pláž 250 m
  • Vzdálenost od centra města Centrum 1000 m
  • Vzdálenost od letiště Letiště 30 km
  • Klimatizace Klimatizace ano
  • Vnější bazén Vnější bazén ano
  • Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, Lehátka a slunečníky na pláži zdarma Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma ano
  • TV TV ano
  • Minibar, Bar Minibar ano
  • Lednička Lednička ano
  • Dětský koutek, Dětské hřiště, Dětský bazén Dětský koutek ano
  • Tenis, Volejbal Tenis ano
  • Klidná lokalita Klidná lokalita ano
  • Hotelová restaurace Hotelová restaurace ano
  • Kavárna Kavárna ano

Vyberte si termín

Mapa a lokalita

Mapa nemusí obsahovat všechny nalezené hotely. Poloha hotelů na mapě má pouze informativní charakter. Nahlásit

dopravaletecky

03:30 h

Popis

Podle řecké mytologie je Thassos sídlem Sirén, které svým zpěvem lákaly k ostrovu námořníky a způsobily tak ztroskotání mnoha lodí.

Thassos také nazývaný pro své borovicové lesy, piniové a olivové háje jako "zelený smaragd v Egejském moři" je od řecké pevniny vzdálený 8km a leží v těsné blízkosti pobřeží Makedonie. Ostrov má středomořské klima, což znamená letní teploty 25-35°C od poloviny května do poloviny října.

Krásy Thassosu najdete nejen v bohatém porostu piniových lesů, olivových hájů a v křišťálových mořských hladinách. Na jednom ostrově najdete tradiční vesnický životní styl, archeologická města, moderní obchody a bohatý noční život. Tento ostrov je také velmi oblíben archeology pro svá bohatá naleziště a slibné lokality. Hory dělí ostrov na dvě části s nejvyšším vrcholem Ypsarion (1127 m.n.m.). Severní a východní část je hornatá, pokrytá piniovými lesy a mezi skalnatými vrcholky se tvoří písečné pláže. Jižní a západní část klesá mírněji k moři a tvoří hluboké písčité zátoky s křišťálové čistou vodou, je pokrytá olivovými háji v jejichž okolí se zakládaly vesničky.

Thassos také samozřejmě nabízí bohatou večerní zábavu, je zde velké množství barů, taveren a restaurací, ve kterých je možno ochutnat místní speciality a také thassoské víno známé již ze starověku. K nákupu je zde množství obchodů, je možné také shlédnout antické drama v historickém divadle. Ostrov je možné lépe poznat formou fakultativních výletů ať už prostřednictvím půjčeného automobilu, motocyklu nebo na kole.
  • Vzdálenost od pláže Pláž 250 m
  • Vzdálenost od centra města Centrum 1000 m
  • Vzdálenost od letiště Letiště 30 km

Počasí

Aktuální počasí

  • Teplota 18 °C v noci 15 °C

  • Teplota vody 15 °C

Měsíce vhodné na dovolenou v této destinaci

  • Nejlepší
  • Dobrý
  • Mimosezóna
  1. Leden
  2. Únor
  3. Březen
  4. Duben
  5. Květen
  6. Červen
  7. Červenec
  8. Srpen
  9. Září
  10. Říjen
  11. Listopad
  12. Prosinec

Další zájezdy, které by vás mohly zaujmout