• Pro vstup do země je vyžadován cestovní pas platný ještě minimálně 6 měsíců po návratu z dovolené.
Zájezd do

Joy Island

Hodnocení: 5/5

Maledivy, Severní Atol Male

Sdílet
Dejte nám ještě chvilku, prosím,
ověřujeme dostupnost a ceny.

Joy Island

Středisko

Nort Malé Atoll

Poloha

Hotel je od mezinárodního letiště Velana vzdálen 40 minut rychločlunem.Nachází se na ostrově, který je součástí atolu Severní Malé, a pyšní se krásnými písečnými plážemi lemovanými tyrkysovou lagunou. Kromě nádherné krajiny a strhujících panoramat se můžete těšit na špičkové služby v hotelových lázních či bohatou nabídku vodních sportů. Milovníky potápění jistě potěší, že po jedné straně ostrova se rozkládá korálový útes a možnosti pro šnorchlování.

Pláž

Hotel Joy Island se nachází na malebném ostrově, který lemují široké bělostné písečné pláže a úchvatná tyrkysová laguna skrývající i nedaleký korálový útes.

Vybavení

Hotel Joy Island se navíc může pochlubit čtyřmi prvotřídními restauracemi a bary s pestrým výběrem pokrmů z celého světa, které jsou zárukou nezapomenutelných kulinářských zážitků. Pro malé hosty je zde k dispozici dětský klub Kiddie Cove.
Splňte si svůj sen o dokonalé dovolené v luxusních hotelových lázních Zen Spa, které stojí přímo nad tyrkysovou lagunou. Čeká vás komplexní lázeňský zážitek zaměřený na správné nastavení mysli, těla i duše. Můžete si vybrat z široké nabídky terapeutických procedur inspirovaných různými kouty světa nebo vyzkoušet soukromou masáž pro páry s úchvatným výhledem na Indický oceán. Součástí resortu je také posilovna a venkovní bazén.

Ubytování

Hotel Joy Island nabízí celkem 151 nádherně zařízeních luxusních vil (50 - 300 m2). Stačí si vybrat, zda chcete bydlet přímo na pláži nebo ve vile stojící nad tyrkysovou lagunou. K dispozici jsou také vilky se soukromým bazénem.
Beach Villa (50 m2) se nachází na východní části ostrova, a nabízí tak dechberoucí výhledy na východ slunce. Interiér vily je vybaven manželskou postelí a tradiční maledivskou venkovní koupelnu. Maximální kapacita: 2 dospělí a 1 dítě nebo 3 dospělí.
Beach Suite (70 m2) vám poskytne velkorysý prostor na západní části ostrova, odkud můžete pozorovat nádherné západy slunce. Uvnitř najdete velký obývací pokoj, manželskou postel a typickou maledivskou venkovní koupelnu. Maximální kapacita: 3 dospělí a 1 dítě.
Beach Suite Pool (100 m2) se může snadno stát vaším plážovým domovem se soukromým bazénem. Můžete se těšit na pohodlnou manželskou postel a úchvatné výhledy na západ slunce. Maximální kapacita: 3 dospělí a 1 dítě.
Lagoon Villa (60 m2) stojící přímo nad vodou je ztělesněním vkusné elegance. Je vybavená manželskou postelí, z níž si díky orientaci vily můžete v soukromí vychutnat krásný výhled na východ slunce. Maximální kapacita: 3 dospělí.
Lagoon Suite (70 m2) má přímý přístup do tyrkysové laguny a ohromí vás překrásnými výhledy na oceán a nádherné západy slunce. Maximální kapacita: 3 dospělí.
Family Beach Villa (100 m2) je ideálním místem pro rodiče, kteří chtějí strávit dovolenou spolu s dětmi, ale zároveň si užít trochu soukromí. Jedná se o propojené vily nabízející spoustu prostoru a krásné výhledy na východ slunce. Každá ložnice je vybavená manželskou postelí a navzájem sdílejí vchod z verandy. Maximální kapacita: 6 dospělých nebo 4 dospělí a 2 děti.
Lagoon Suite Pool (100 m2) stojí přímo nad lagunou a pyšní se terasou se soukromým bazénkem, odkud se můžete kochat výhledy na západ slunce. Ideální volba pro páry toužící po romantických chvílích strávených na unikátním místě. Maximální kapacita: 3 dospělí.

Stravování

Balíček All Inclusive zahrnuje:
snídaně, obědy a večeře v hlavní restauraci
odpolední čaj/káva a lehké občerstvení (16:30-18:00)
balenou vodu, vybrané rozlévané nápoje (nealko nápoje, pivo, espresso, prosecco, rozlévané víno a destiláty jako gin, whiskey, brandy, vodka, rum, arrack a martini) v době 10:00-00:00 (po půlnoci nápoje za normální cenu) vybrané koktejly a moktejly minibar s nealko nápoji a vodou (doplňován jednou denně)
zařízení na přípravu kávy a čaje na pokoji
Balíček PLUS All Inclusive zahrnuje:
vše, co balíček All Inclusive
výběr prémiových vín z celého světa v restauracích a barech
neomezené koktejly, speciální nápoje, čerstvé džusy, nealko nápoje, čaj a káva prémiový minibar s nealko nápoji, vodou, pivem, vínem a lehkým občerstvením (doplňován jednou denně)
2 exkurze zdarma (rybolov při západu slunce a výlet na místní ostrov, v závislosti na počasí)
20 % slevu na všechny lázeňské služby
jedna romantická večeře na pláži jedna BBQ večeře na pláži
min. počet nocí: 5

Sport a zábava

Kromě hotelového bazénu mohou hosté využívat i plně vybavené centrum pro vodní sporty a potápění s certifikací PADI a týmem profesionálních instruktorů. Milovníky šnorchlování jistě potěší, že jen kousek od pláže se nachází úchvatný korálový útes. Hotel navíc disponuje tenisovým kurtem a hřištěm na paddle.

Cena zahrnuje

* Leteckou dopravu v turistické třídě včetně tax a poplatků
* Transfery v destinaci
* Počet nocí a stravování dle smlouvy o zájezdu
* Služby česky hovořícího zástupce partnera v Malé
* Pojištění dle zákona č. 159/1999 Sb.

Informace

Na místě se platí povinná turistická taxa cca 10 USD/ pokoj/ noc.
Hydroplány mohou létat pouze za denního světla (cca 08:00 - 15:00). Jestliže máte zájem o transfery hydroplánem, je nutné tomu přizpůsobit mezinárodní přílety a odlety. CK Čedok negarantuje možnost hydroplánu v případě příletu do Malé po 14. hodině a upozorňuje na možnost delšího čekání na letišti v případě odletu z Malé po 19. hodině.

Vybavení hotelu

  • All inclusive
  • Novinka
  • Pláž přímo u hotelu
  • Rodina s dětmi
  • Šnorchlování

Informace o hotelu

  • Vzdálenost od pláže Pláž 100 m
  • Klimatizace Klimatizace ano
  • Vnější bazén Vnější bazén ano
  • Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma ano
  • TV TV ano
  • Dětský koutek Dětský koutek ano
  • Tenis Tenis ano
  • Potápěčské centrum Potápěčské centrum ano
  • Bar Bar ano
  • Hotelová doprava Hotelová doprava ano
  • Wifi zdarma Wifi zdarma ano

Vyberte si termín

Mapa a lokalita

Mapa nemusí obsahovat všechny nalezené hotely. Poloha hotelů na mapě má pouze informativní charakter. Nahlásit

Doprava letecky

11:00 h

Popis

Exotické tropické pláže jsou obklopené průzračnou vodou s barevnými rybkami a lemovány palmami. Vzdálenost od letiště je 15 minut jízdy lodí.
  • Vzdálenost od pláže Pláž 100 m

Počasí

Měsíce vhodné na dovolenou v této destinaci

  • Nejlepší
  • Dobrý
  • Mimosezóna
  1. Leden
  2. Únor
  3. Březen
  4. Duben
  5. Květen
  6. Červen
  7. Červenec
  8. Srpen
  9. Září
  10. Říjen
  11. Listopad
  12. Prosinec

Další zájezdy, které by vás mohly zaujmout