Máte výborný vkus, naši zákazníci byli s tímto hotelem nadmíru spokojeni.

  • Pro vstup do země je potřeba mít pas platný ještě 6 měsíců po návratu z vaší dovolené.
  • V případě, že dítě do 18-ti let cestuje bez rodičů (například s prarodiči) nebo má jiné rodinné jméno než jeden z rodičů, budete pro cestu potřebovat kopii rodného listu a potvrzení rodičů, že dítě může cestovat.
  • V emirátech Dubaj, Ras Al Khaimah a Abu Dhabi je vybírána povinná pobytová taxa ve výši 10-40 AED/pokoj/noc. Výše taxy se liší podle lokality a kategorie hotelu a je splatná v destinaci na hotelové recepci.

Hotel Jumeirah Zabeel Saray

Hodnocení: 5/5

Spojené arabské emiráty, Dubai, Dubai

Plážový komorník Největší lázně na Středním východě Kino Steaková restaurace Rib Room

Více o ubytování

od 33 709 za os.

Vyberte termín

Vybrali jsme pro vás

Sledujte předpokládaný vývoj cen v následujících měsících

Vyberte si termín

Neoficiální popis ubytování

Číslo hotelu: 78 115

Poloha

Luxusní nově otevřený resort je situován ve velmi atraktivní lokalitě na západním cípu uměle vytvořeného ostrova ve tvaru palmy v Dubaji na známé pláži Jumeirah. Nákupní možnosti a zábavu mají hosté v bezprostřední blízkosti ubytování. Mezinárodní letiště Dubaj je vzdáleno 35 minut jízdy a nákupní zóna Mall od Emirates 10 minut jízdy od hotelu.

Vybavení

Moderní nově postavený resort disponuje 405 pokoji rozmístěnými ve stylové 6 patrové budově obklopené pečlivě udržovanou zelení. Klientům je k dispozici prostorná vstupní hala s recepcí, směnárnou a lobby barem, hlavní restaurace, internetový koutek (za poplatek), prádelna, čistírna, moderní fitness centrum, tenisové kurty, dětský klub, 5 velkých venkovních bazénů, opalovací terasa (lehátka a slunečníky zdarma), jacuzzi, několik konferenčních místností (nejmodernější technika), několik barů (koktejlový, lobby, piano, snack bar, bar u bazénu), kavárna, obchodní arkáda, parkoviště, garáže (za poplatek), několik luxusních a la carte restaurací, SPA a Wellness centrum a sportoviště.

Ubytování

Moderně zařízené prostorné (56 m2) dvoulůžkové Palmview pokoje s možností přistýlky jsou vybaveny sociálním zařízením (sprcha a vana, toaleta, fén, župany, pantofle), telefonem, klimatizací, rádiem, satelitní TV, minibarem (konzumace za poplatek), trezorem, nabíjecí stanicí pro iPod, kávovarem, rychlovarnou konvicí a balkonem nebo terasou s výhledem na moře nebo na město. Dětská postýlka a vysoká jídelní židlička je k dispozici na vyžádání (zdarma). WiFi na pokoji je k dispozici zdarma. V hotelu jsou k dispozici také pokoje superior, deluxe, grand deluxe, Junior Suity, Deluxe family suity, Grand deluxe family suity, Imperial 1 ložnicové suity, Beach Vila s 5 ložnicemi, Lagoon Pool vila se 4 ložnicemi a Garden Vila s 5 ložnicemi (na vyžádání, za poplatek). Všechny pokoje jsou nekuřácké.

Strava

Polopenze obnáší snídaně a večeře formou bohatého bufetu (nápoje u večeře jsou za poplatek). Pro děti je k dispozici dětský bufet. U večeře je vyžadováno formální oblečení (dlouhé kalhoty u mužů). Hotel pořádá pravidelné tématické večeře.

Služby

Luxusní plážový resort si získává své hosty polohou nedaleko krásné pláže, vynikající kuchyní, moderním zázemím pro kongresovou turistiku, pestrou nabídkou služeb a jejich vynikající úrovní. Zajišťuje pravidelné zábavné programy pro děti (miniklub, dětský bazén, soutěže, kvízy, herna) i dospělé a zábavné večerní show. Umožňuje sportovní aktivity jako např. cvičení ve fitness, aerobik, vodní gymnastiku, vodní pólo, tenis (2 kurty hard), golf, jízdy na koních, stolní tenis a motorizované i nemotorizované vodní sporty na pláži za poplatek (např. loďky, šlapadla, windsurfing, vodní lyžování, paragliding, motorové čluny, jízdy na banánech, šnorchlování). Pro relaxaci je určeno moderní SPA a Wellness centrum s celou řadou procedur jako např. sauna, turecké lázně, parní lázeň, zážitkové sprchy, masáže, aromaterapie, tělové zábaly, anti-aging programy, léčba celulitydy, exfoliace, kosmetické ošetření, manikůra a pedikůra. Další možnosti zábavy, relaxace i sportovního vyžití mají hosté v bezprostřední blízkosti ubytování.

Služby za poplatek

Služby SPA a Wellness centra, hlídání dětí, prádelna, čistírna, internet, osvětlení tenisových kurtů, vodní sporty na pláži, jízdy na koních, golf, garážové stání, konzumace z minibaru.

Pláž

Krásná dlouhá písčitá pláž Jumeirah s pozvolným vstupem do moře a širokou nabídkou motorizovaných i nemotorizovaných vodních sportů (za poplatek - loďky, šlapadla, windsurfing, vodní lyžování, paragliding, motorové čluny, jízdy na banánech, potápění, šnorchlování) se nachází přímo před resortem. Klientům jsou k dispozici služby plážového baru, záchranáři a lehátka se slunečníky (zdarma).

Informace o hotelu

  • Vzdálenost od pláže Pláž 0 m
  • Klimatizace Klimatizace ano
  • Vnější bazén Vnější bazén ano
  • Vnitřní bazén Vnitřní bazén ano
  • Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma ano
  • TV TV ano
  • Minibar, Bar Minibar ano
  • Dětský koutek, Dětské hřiště, Dětský bazén Dětský koutek ano
  • Tenis, Volejbal Tenis ano
  • Golf Golf ano
  • Surfování Surfování ano
  • Potápěčské centrum Potápěčské centrum ano
  • Fitness Fitness ano
  • Bezbariérový přístup Bezbariérový přístup ano
  • Hotelová doprava Hotelová doprava ano
  • Hotelová restaurace Hotelová restaurace ano
  • Kavárna Kavárna ano

Nenašli jste zájezd, který odpovídá všem vašim očekáváním?

Zavolejte nám nebo spusťte live chat a zařídíme vám báječnou dovolenou, na kterou budete vzpomínat dlouhou dobu.

Jsme k zastižení Po-Pá 7:00-22:00; So-Ne 8:00-22:00.

226 000 250

Načítám

Načítám mapu a popis lokality...

Další hotely, které by vás mohly zaujmout