• Pro vstup do země je vyžadován cestovní pas platný ještě minimálně 6 měsíců po návratu z dovolené.
Zájezd do

Jawakara Maldives

Hodnocení: 0/5

Maledivy, Lhaviyani Atol

Sdílet
Dejte nám ještě chvilku, prosím,
ověřujeme dostupnost a ceny.

JAWAKARA ISLANDS MALDIVES

Ostrovy Jawakara se skládají ze dvou ostrovů, Dheru a Mabin. Oba jsou svým způsobem jedinečné a nabízejí luxus na vrcholu. Ostrov Mabin nabízí 202 vil a ostrov Dheru s 88 vilami. Všechny jsou vybaveny nejmodernější technologií a komfortem pro dokonalý maledivský útěk. Všechny vily jsou prostorné a naplněné luxusním ložním prádlem, koupelnou a dešťovou sprchou pro speciální hýčkání, než opustíte vilu každý den, a nádherný výhled každý den vašeho pobytu, ve dne i v noci. POKOJE A APARTMÁNY: Získáte splněný sen na ostrově Jawakara Islands Maldives, který se nachází jen krátký transfer hydroplánem na atolu Lhaviyani a má vše, co si jen můžete přát. S jeho konceptem „jeden ostrov, jeden resort“. Je to 202 vil, které zahrnují 40 bujných vil s vodním bazénem Mabin, jsou prostorné, soukromé a nabízejí vám jedinečný výhled na maledivský ráj. Vila Mabin se dvěma ložnicemi je ideální pro rodiny, díky čemuž si tento pobyt budete pamatovat. Stravování: Snídaně, obědy a večeře se podává švédskými stoly s nápoji. Celkový počet restaurací: 5 Bufetová restaurace "The Retreat" s mezinárodní kuchyní, otevírací dny: denně, oběd, večeře Bufetová restaurace "Ekuveni" s mezinárodní kuchyní, otevírací dny: denně, oběd, večeře Bufetová restaurace 'South Side Mabin - Aila' s mezinárodní kuchyní, otevírací dny: denně, oběd, večeře À la carte restaurace "Modrá zóna" À la carte restaurace "Waves" PREMIUM ALL INCLUSIVE: Zahrnuje každodenní snídani 07:30-10:30, oběd 12:30-14:30 a večeři 19:00-21:30 v Ekuveni Restaurace, pokud jste ubytováni na západním konci ostrova Mabin, a pokud jste ubytováni na jižním konci Mabinu, bude se podávat v restauraci Aila. V restauraci Retreat se podávají jídla, pokud pobýváte na ostrově Dheru. Ekuveni Bar, The Retreat Bar a Aila Bar podávají příležitostné občerstvení, včetně pizzy, hamburgerů, nibbles a zmrzliny, které je k dispozici od 10:00 do 23:00. Dine Around Možnost oběda o 3 chodech a večeře o 3 chodech v restauraci Blue Zone a Restaurace Waves. (Je nutná rezervace předem a závisí na dostupnosti místa). Večeřet ve všech bufetových restauracích – Aila, Ekuveni a The Retreat Restaurant (předběžná rezervace. vyžadováno a závisí na dostupnosti místa). Neomezené „all you can drink“ alkoholické a nealkoholické nápoje v The Retreat Bar; Ekuveni Bar a Aila Bar od 8:00 do 1:00. Budete mít denně doplňován minibar alkoholickými a nealkoholickými nápoji.

VYBAVENÍ: Dva bazény na pláži. Sulha Spa nabízí jedinečnou holistickou a wellness terapii, ájurvédskou terapii, terapeutické masáže a omlazující zážitky. Nabídka vodních sportů - vodní skútry, vodní lyžování, wakeboarding, fun-tube, jízda na pohovce, windsurfing, kajaky a mnoho dalšího. Potápění - PADI 5hvězdičkové tréninkové centrum Herna má co nabídnout se stolním tenisem, kulečníkem, hracím automatem, deskovými hrami, pac-manem, vzdušným hokejem a šachy. Dobře vybavené fitness centrum. Noční zábavní program včetně živých kapel, DJ diskoték a karaoke. Dva nekonečné bazény s výhledem na oceán plus dětský bazén. Hřiště s umělým povrchem pro fotbal. Hřiště na padel tenis, tenis a badminton. Volejbalové hřiště a golfové hřiště.

Cena zahrnuje:

GREEN TAX

,

SEAPLANE TRANSFER

BAGGAGE ALLOWANCE IS 20 KG CHECK-IN AND 5 KG CARRY-ON LUGGAGE. GUESTS ARRIVING ON AN INTERNATIONAL FLIGHT WHICH CANNOT CONNECT TO THE LAST SEAPLANE OF THE DAY TO JAWAKARA USUALLY DEPARTS NO LATER THAN ABOUT 1600HRS MALDIVES TIME MAY CHOOSE TO OVERNIGHT AT A HOTEL IN AND AROUND AIRPORT OR AT THE CAPITAL CITY MALE. THE LAST FLIGHT DEPARTURE FROM JAWAKARA IS AROUND 1600HRS OR EARLIER SUBJECT TO SEAPLANE COMPANY OPERATION.

Informace o hotelu

Vyberte si termín

Destinace

Doba letu

11:00 h

Popis

Atol Lhaviyani leží cca 130 km severně od letiště Male. Patří svou délkou 1585 m a šířkou 380 m k jednomu z největších atolů. Okolo ostrova jsou krásné dlouhé pláže s průzračně modrou lagunou. Transfer z letiště Male je 40 minut hydroplánem nebo 4 hodiny jízdy lodí.

Počasí

Měsíce vhodné na dovolenou v této destinaci

  • Nejlepší
  • Dobrý
  • Mimosezóna
  1. Leden
  2. Únor
  3. Březen
  4. Duben
  5. Květen
  6. Červen
  7. Červenec
  8. Srpen
  9. Září
  10. Říjen
  11. Listopad
  12. Prosinec

Další zájezdy, které by vás mohly zaujmout