• Pro vstup do země je vyžadován cestovní pas platný ještě minimálně 6 měsíců po návratu z dovolené.
Zájezd do

COMO Cocoa Island Resort

Hodnocení: 5/5

Maledivy, Jižní Atol Male

Sdílet
Dejte nám ještě chvilku, prosím,
ověřujeme dostupnost a ceny.

COMO Cocoa Island

Středisko

jižní Malé atol

Poloha

Romantický resort COMO Cocoa Island je opravdovou perlou uprostřed Indického oceánu. Rozkládá se na ostrově v atolu Jižní Malé a je lemovaný písečnými plážemi, které obklopuje tyrkysová laguna. Resort se nachází pouze 30 km od mezinárodního letiště v Malé, čeká vás 40 minutový transfer motorovým člunem.

Pláž

Dlouhá pláž s bílým pískem vinoucí se podél ostrova z obou stran je ideální pro procházky. Můžete si zapůjčit i vybavení na vodní sporty a užít si jízdu například na paddleboardu.

Vybavení

Srdce resortu tvoří jedinečné wellness centrum COMO Shambhala Retreat s masážními místnostmi, posilovnou i hydromasážním bazénem. Kromě toho se můžete těšit na špičkovou restauraci a bar s inovativním menu, které je inspirované indickou a středomořskou kulinářskou tradicí.

Ubytování

Hotel se pyšní kolekcí 33 luxusních vil, jež připomínají tvarem tradiční rybářské lodě dhoni kotvící na hladině oceánu u dřevěné promenády. Každá vila má vlastní terasu s přímým přístupem do vody, odkud se můžete kochat úchvatnými výhledy na nekonečný horizont Indického oceánu. Součástí vybavení všech vil je: koupelna s vanou a samostatným sprchovým koutem, soukromá terasa s opalovacími lehátky a jídelním stolem, koupelnové produkty COMO Shambhala, plážová taška, žabky, občerstvovací stanice na pokoji a Wi-Fi. Hosté všech vil mají dále k dispozici tyto služby: přístup do lázní COMO Shambhala Retreat, wellness lekce dvakrát denně, nemotorizované vodní sporty, úklid pokoje dvakrát denně, praní a žehlení prádla, služba rozestýlání postele a hlídání dětí.
Dhoni Water Villa (75 m2): Ubytujte se v této jedinečné vile ve tvaru tradiční maledivské rybářské lodi dhoni, která stojí přímo nad vodou. Budete si připadat, jako když se plavíte po oceánu. Vila disponuje víceúrovňovou podlahou, která rozděluje prostor na ložnici s manželskou postelí a velký obývací pokoj. Můžete se také těšit na soukromou terasu se schůdky, které vedou do vyhřáté laguny, a úžasné výhledy na Indický oceán. Maximální kapacita: 2 dospělí a 1 dítě.
Dhoni Loft Water Villa (110 m2): Tato okouzlující vilka v podobě tradiční rybářské lodi dhoni se skládá z prostorného obývacího pokoje a mezaninu, kde je umístěná ložnice s manželskou postelí. Velká francouzská okna obohacují interiér o úchvatné výhledy na oceán, zatímco soukromá venkovní terasa disponuje přímým přístupem do vody. Jde o ideální ubytování pro rodiny. Maximální kapacita: 2 dospělí a 1 dítě.
Loft Water Villa (123 m2): Nechte se unést výhledem na nekonečný horizont Indického oceánu ze soukromé terasy či velkých francouzských oken této luxusní vily. Interiér je rozdělen na mezanin s ložnicí vybavenou manželskou postelí i vlastní toaletou a přízemí s obývacím pokojem, který může sloužit také jako druhá ložnice, a velkou koupelnou. K dispozici je i venkovní sprcha opatřená schůdky, které vedou přímo do oceánu. Maximální kapacita: 2 dospělí a 1 dítě.
One-bedroom Water Willa with Pool (125 m2): Na východním okraji resortu na samém konci mola se nad tyrkysovou lagunou tyčí exkluzivní vila se soukromým bazénem a velkou terasou, která je jako stvořená pro ničím nerušenou relaxaci a pozorování nekonečného oceánu. Uvnitř vily najdete obývací prostor zalitý světlem a manželskou postel. Hosté ubytovaní v této vile mohou využívat služby komorníka. Maximální kapacita: 2 dospělí a 1 dítě.
Two-bedroom COMO Sunrise Villa (300 m2): Tato majestátní vila stojí přímo nad oceánem na samém konci mola a skládá se ze dvou křídel, které jsou propojené společným obývacím pokojem a jídelnou. Každé křídlo je vybavené vlastní ložnicí (jedna s manželskou postelí a druhá se dvěma samostatnými lůžky), koupelnou a terasou s přímým přístupem do tyrkysové laguny. K dispozici je také plně vybavená kuchyně a velká společná terasa se soukromým bazénem, jehož hladina splývá s hladinou oceánu. Z terasy se nabízí úchvatný výhled na východ slunce. Ideální volba pro rodiny nebo skupinky přátel. Hosté ubytovaní v této vile mohou využívat služby komorníka. Maximální kapacita: 5 dospělých nebo 4 dospělí a 2 děti.

Stravování

Snídaně, polopenze nebo plná penze
Hlavní restaurace v hotelu COMO Cocoa Island nabízí speciality inspirované jihoindickou kuchyní i klasické středomořské a asijské pokrmy v moderním pojetí. V uvolněném baru u bazénu zase najdete originální koktejly a lehké občerstvení. Hotel se navíc pyšní vlastním konceptem zdravé kuchyně – COMO Shambhala Cuisine s nabídkou ranních džusů, salátů, polévek a dalších zdravých pokrmů, které můžete ochutnat v restauraci Ufaa nebo si je objednat přímo do vaší vily. Kromě toho si můžete nechat přichystat soukromý kulinářský zážitek na některém z úchvatných míst na ostrově včetně pikniku nebo romantické večeře na pláži. Ufaa – Objevte kombinaci indické a středomořské kulinářské tradice, která je založena na lokálně ulovených mořských plodech, čerstvě vypěstovaných produktech a zdravém konceptu COMO Shambhala Cuisine. Každé jídlo – od lehkých kari přes mořské plody až po saláty – představuje inovativní a zároveň jednoduché spojení chutí. Otevírací doba: snídaně 7:00–10:30, oběd 12:00–15:00, večeře 19:00–22:00. Bary Faru Bar – Tento uvolněný bar se nachází u bazénu a nabízí přímý přístup na pláž. Místní barmani vám vytvoří alkoholické i nealkoholické koktejly na míru. Můžete se také těšit na nabídku vybraných vín, doutníků a lehkého občerstvení. Otevírací doba: od 10:00 do pozdního večera.

Sport a zábava

Součástí hotelu COMO Cocoa Island je centrum vodních sportů a potápění, kde si můžete zdarma vyzkoušet nejrůznější nemotorizované vodní sporty jako například windsurfing, jízdu na kajaku či kitesurfing (od 1. do 31. května 2023) anebo se vydat za podmořským dobrodružstvím a objevovat místní korálové útesy i oblíbené potápěčské lokality – Kandooma Caves či Cocoa Thila. K dispozici jsou také lekce plachtění na katamaránu. V prostorách wellness centra je navíc plně vybavená posilovna, pilates studio a venkovní pavilon na cvičení jógy. Nechybí ani venkovní nekonečný bazén.

Cena zahrnuje

* Leteckou dopravu v turistické třídě včetně tax a poplatků
* Transfery v destinaci
* Počet nocí a stravování dle smlouvy o zájezdu
* Služby česky hovořícího zástupce partnera v Malé
* Pojištění dle zákona č. 159/1999 Sb.

Informace

Na místě se platí povinná turistická taxa cca 10 USD/ pokoj/ noc.
Hydroplány mohou létat pouze za denního světla (cca 08:00 - 15:00). Jestliže máte zájem o transfery hydroplánem, je nutné tomu přizpůsobit mezinárodní přílety a odlety. CK Čedok negarantuje možnost hydroplánu v případě příletu do Malé po 14. hodině a upozorňuje na možnost delšího čekání na letišti v případě odletu z Malé po 19. hodině.

Vybavení hotelu

  • Exclusive Travel Čedok
  • Novinka
  • Pláž přímo u hotelu
  • Šnorchlování

Informace o hotelu

  • Vzdálenost od pláže Pláž 0 m
  • Vzdálenost od letiště Letiště 31 km
  • Klimatizace Klimatizace ano
  • Vnější bazén Vnější bazén ano
  • Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma ano
  • TV TV ano
  • Minibar, Bar Minibar ano
  • Surfování Surfování ano
  • Potápěčské centrum Potápěčské centrum ano
  • Fitness Fitness ano
  • Hotelová restaurace Hotelová restaurace ano
  • Volejbal Volejbal ano
  • Wifi zdarma Wifi zdarma ano
  • Kuchyňský kout Kuchyňský kout ano

Vyberte si termín

Mapa a lokalita

Mapa nemusí obsahovat všechny nalezené hotely. Poloha hotelů na mapě má pouze informativní charakter. Nahlásit

Doba letu

11:00 h

Popis

Oblíbený resort se nachází 38 km od letiště v Malé v jižní části Atolu Ari. Celý resort je obklopen lagunou s dvěma přilehlými ostrůvky, jež jsou při odlivu dostupné pěšky.
  • Vzdálenost od pláže Pláž 0 m
  • Vzdálenost od letiště Letiště 31 km

Počasí

Aktuální počasí

  • Teplota 31 °C v noci 28 °C

  • Teplota vody 30 °C

Předpověď na další dny

  • Zítra 34 °C v noci 29 °C

  • Sobota 33 °C v noci 29 °C

  • Neděle 32 °C v noci 29 °C

  • Pondělí 32 °C v noci 29 °C

Měsíce vhodné na dovolenou v této destinaci

  • Nejlepší
  • Dobrý
  • Mimosezóna
  1. Leden
  2. Únor
  3. Březen
  4. Duben
  5. Květen
  6. Červen
  7. Červenec
  8. Srpen
  9. Září
  10. Říjen
  11. Listopad
  12. Prosinec

Další zájezdy, které by vás mohly zaujmout