• Pro vstup do země je vyžadován cestovní pas platný ještě minimálně 6 měsíců po návratu z dovolené.

FIYAVALHU RESORT MALDIVES

Fiyavalhu Resort Maldives se nachází na ostrově Mandhoo,v atolu SouthAri, kam se dostanete krátkým 25minutovým vnitrostátním letem a následným 30minutovým přímým transferem motorovým člunem z mezinárodního letiště Villa. Ostrov leží 106 km jihozápadně od hlavního městaMalé. Resort nabízí pohodlné ubytování v soukromých vilách umístěných v zeleni nebo podél pláže. Jejich architektura i vybavení odráží krásné prostředí ostrova a jednoduchý maledivský životní styl. Welcome drink při příjezdu. 24hodinová pokojová služba.K dispozici mají hosté výbavu na šnorchlování, satelitní televizi a obchod se suvenýry s ručně vyráběnými místními uměleckými předměty. K dispozici pro jednání jsou konferenční místnosti a prostory až pro 50 osob. Resort nabízí 44 soukromých vil různých kategorií. Vybírat můžete mezi ubytováním v zahradních vilách, vilách umístěných podél pláženebo vilách s bazénem. Vily jsou zařízeny v teplých zemitých tónechv souladu s přírodou ostrova. Všechny vily mají k dispozici šatní skříně, klimatizaci, stropní ventilátor, mini ledničku, fén, župany/pantofle, trezor, Wi-Fi, LCD televizi a telefon. Žehlička a žehlicí prkno jsou k dispozici na vyžádání bez dalších poplatků. Pro rodiny jsou určeny rodinné vily se dvěma ložnicemi, které jsou umístěny podél pláže a obklopenykrásnou ostrovní vegetací.

Využít můžete služeb několika restaurací a kaváren. Celodenní stravování najdete v kavárně Riya umístěné na pláži. Osvěžíte se čerstvými kokosy, nealkoholickými nápoji a lehkým občerstvením. Uvnitř resortu, s výhledem na pláž a kokosové palmy,najdeterestauraciKoveli, která nabízí jednoduchou a autentickou kuchyni z Malediv i mezinárodní kuchyni. Jídlo se podává ve formě bufetu nebo a-la-carte. Po celý den je k dispozici speciální dětské menu. VGrilu Mandhoo si vychutnejte si čerstvě grilované místní druhy mořských plodů a steaků, i různé druhy masa a místně pěstované zeleniny. Díky celoročním příjemným teplotám si užijete potápění po celý rok. Stejně tak jako vodní sporty od parasailingu, šnorchlování a dalších vodních sportů. Během pobytu si určitě nesmíte nechat ujít výpravu za delfíny, mořskými želvami a hlavně za velrybími žraloky. Plavání s těmito gigantickýmidruhy ryb je nezapomenutelným zážitkem. Doporučujeme rybaření při západu slunce, piknik na neobydleném ostrověnebo soukromou prohlídku atolu a dalších obydlených ostrovů. Kdo nemá rád vodní sporty, může využít služeb fitness centra s výhledem na bujnou džungli ostrova nebo si zaplavat si v nekonečném bazénu. Pokud milujete stolní hry, navštivte místní hernu, kde si můžete užít různé stolní hry. Pro děti je k dispozici dětské hřiště a dětský bazén. Dětský klub zde nabízí množství her a aktivit, které zabaví vaše nejmenší.

Cena zahrnuje:

GREEN TAX

,

DOMESTIC TRANSFER

DOMESTIC FLIGHT AND SPEEDBOAT TRANSFER

Informace o hotelu

  • Klimatizace Klimatizace ano
  • Vnější bazén Vnější bazén ano
  • TV TV ano
  • Minibar, Bar Minibar ano
  • Dětský koutek, Dětské hřiště, Dětský bazén Dětský koutek ano
  • Potápěčské centrum Potápěčské centrum ano
  • Fitness Fitness ano
  • Hotelová restaurace Hotelová restaurace ano
  • Kavárna Kavárna ano
  • Volejbal Volejbal ano
  • Wifi zdarma Wifi zdarma ano

Vyberte si termín

Mapa a lokalita

Mapa nemusí obsahovat všechny nalezené hotely. Poloha hotelů na mapě má pouze informativní charakter. Nahlásit

dopravaletecky

11:00 h

Popis

Na světě existuje spousta míst, ve kterých se člověk cítí jako v ráji a tento ostrov k nim zaručeně patří. Už jenom pro svoji neuvěřitelnou přírodní rozmanitost, se vyplatí tento kousek země ležící v Indickém oceánu jihozápadně od Indie a 740 km od Srí Lanky, navštívit. Teplota je zde však velmi vysoká a v letních obdobích zde průměrně přesahuje 30° C. 

Počasí

Aktuální počasí

  • Teplota vody 30 °C

Měsíce vhodné na dovolenou v této destinaci

  • Nejlepší
  • Dobrý
  • Mimosezóna
  1. Leden
  2. Únor
  3. Březen
  4. Duben
  5. Květen
  6. Červen
  7. Červenec
  8. Srpen
  9. Září
  10. Říjen
  11. Listopad
  12. Prosinec

Další zájezdy, které by vás mohly zaujmout