Upozorňujeme na povinnou odletovou taxu ve výši 224 MX peso (cca 10 EUR) na osobu. Taxa je splatná pouze online a při odjezdu ze země je nutné předložit doklad o zaplacení.

Barcelo Maya Caribe

Barcelo Maya Caribe

Popis:
Barceló Maya Caribe je dar pre zmysly v srdci Riviéra Maya, s vôňou Karibiku, dotykom jemného bieleho piesku a výhľadom na nekonečnú nádhernú pláž. Inšpirovaný mayskou architektúrou, rekonštruovaný v roku 2014, aby sa stal jedným z najlepších All-inclusive hotelov. Premium Level program poskytuje extra luxus a exkluzivitu. Hotel ponúka široké vyžitie pre dospelých i deti. Rodičia môžu nabrať sily v SPA, deti sa vybláznia vo vodnom parku Pirates Island water park. Zaujímavým zážitkom pre celú rodinu je Dolphin centre, či 18-jamkové mini golf. Klienti hotela môžu využívať služby celého komplexu Barceló Maya Grand Resort, ktorý pozostáva zo 4 hotelov: Barceló Maya Beach, Barceló Maya Caribe, Barceló Maya Colonial a Barceló Maya Tropical. Hotel sa nachádza necelých 80 km od letiska v Cancúne (cca 1 hodinu jazdy autom).
Vybavenie:
24-hodín otvorená recepcia, práčovňa, obchodné centrum, zlatníctvo, Photo Shop, business centrum, 3 reštaurácie (Restaurant Captain Morgan – grill v bazénovej zóne s ponukou snackov, španielska à la carte La Fuente Restaurant a Caribe bufet restaurant), 3 bary (pool bar, Caribe Lobby bar, Theatre bar), fitness centrum, U-SPA so saunou, parnými miestnosťami, tropickými a biotermálnymi sprchami, bazénmi a relaxačnou miestnosťou, salón krásy, U-Kids Spa pre deti, Pirates Island water park, 8 bazénov, Barcy Water Park s hradmi, vodopádmi a šmykľavkami.
Pláž:
krásna pláž s bielym pieskom pri hoteli.
Zábava a šport:
fitness centrum, jóga, vodný aerobik, vodné pólo, šnorchlovanie, nemotorizované vodné športy - kajaky, vodné bicykle, windsurfing, katamarány, potápanie, 2 tenisové kurty, paddle tenis, viacúčelové ihrisko na rôzne športy, futbal, basketbal, 18-jamkový minigolf, denný animačný program, večerný program, PADI potápačská škola, rybárčenie, jet ski (za poplatok).
Stravovanie:
All inclusive. Raňajky, obedy, večere, snacky, koktejly, alkoholické a nealkoholické nápoje. K dispozícii je 16 reštaurácií celého komplexu vrátane 4 bufetového charakteru, 4 plážové grill reštaurácie, 8 à la carte reštaurácií (México Lindo, La Fuente, Mare Nostrum, Kyoto, Capri, Santa Fe, Tokyo a La Trattoria Ristorante – všetky à la carte reštaurácia vyžadujú rezerváciu a dress code).
Vybavenie izieb:
v základnej cene je izba Superior. Disponujú kúpeľňou s WC, hygienickými potrebami, županom, papučami a sušičom vlasov, posteľou typu King size alebo 2 Double beds posteľami, malým gaučom, klimatizáciou, ventilátorom, TV, trezorom, Wi-Fi pripojením, žehličkou, kávovarom, minibarom a balkónom s výhľadom do záhrady.
Poznámka:

The Premium Level

zahŕňa osobný check-in a check-out v exkluzívnej časti Premium Level, exkluzívny servis iba pre Premium Level hostí, izby s najlepším výhľadom v Premium Level časti, VIP minibar, kvalitnejšiu drogériu na izbách, rozostieľanie postelí, prioritné rezervácie v à la carte reštauráciách, prístup do Premium Level Lounge s medzinárodnými drinkami, kontinentálnymi raňajkami, hrami, knihami, novinami, Premium drinky vo všetkých baroch a reštauráciách (okrem Barceló Maya Palace a Barceló Maya Riviera), zľavy do Spa a do salónu krásy, fľašu šumivého vína pri príchode a ďalšie výhody. The Premium Level izby disponujú fantastickými výhľadmi a zahŕňajú Suite Ocean Front Premium Level, Junior Suite Swim Up Premium Level a Suite Swim Up Premium Level (posledné dva typy izieb majú priamy prístup do bazéna, vybavenia a servisu hotela Barceló Maya Palace hotel). Typy izieb sú: Superior, Junior Suite Ocean Front Premium Level, Junior Suite Swim Up Premium Level, Suite Ocean Front Premium Level, Suite Swim Up Premium Level.


Web hotela:
https://www.barcelo.com/en-ww/barcelo-maya-caribe/

Informace o hotelu

  • Vzdálenost od pláže Pláž 0 m
  • Klimatizace Klimatizace ano
  • Vnější bazén Vnější bazén ano
  • Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, Lehátka a slunečníky na pláži zdarma Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma ano
  • TV TV ano
  • Minibar, Bar Minibar ano
  • Dětský koutek, Dětské hřiště, Dětský bazén Dětský koutek ano
  • Tenis, Volejbal Tenis ano
  • Golf Golf ano
  • Surfování Surfování ano
  • Potápěčské centrum Potápěčské centrum ano
  • Fitness Fitness ano
  • Animační programy Animační programy ano
  • Bezbariérový přístup Bezbariérový přístup ano
  • Hotelová restaurace Hotelová restaurace ano
  • Půjčovna kol Půjčovna kol ano

Vyberte si termín

Mapa a lokalita

Mapa nemusí obsahovat všechny nalezené hotely. Poloha hotelů na mapě má pouze informativní charakter. Nahlásit

Doprava letecky

12:00 h

Popis

Riviera Maya, neboli Mayská riviéra, lemuje pobřeží Karibského moře regionu Quintana Roo v Mexiku. Historicky riviéra startovala v Playa del Carmen a končila ve vesničce Tulum. Průběžné rozšiřování ji protáhlo až na 40 kilometrů a celá oblast byla přejmenována na Riviera Maya.

Proslavil ji velký výběr all inclusive zařízení po celé délce pláže, občas přerušených malými romantickými hotýlky s historickou architekturou. Každý návštěvník tu najde svůj ideál. Vesničky a hotelová centra podél pobřeží nabízejí velké množství různorodých aktivit - restaurace s výhledem na zapadající slunce, 24 hodin denně živoucí zábavní kluby, plážové bary nebo posezení u koktejlu na palubě jachty.

Sportovní aktivity nezůstávají pozadu. Mesoamerická útesová bariéra otevírá potápěčům bohatou galerii podmořského života. Začíná v Cancunu a pokračuje až do státu Guatemala. Mezi nejoblíbenější zábavy patří potápění, plavání s delfíny, vodní lyžování.

Turistický ruch objevil krásy mořského pobřeží Riviera Maya teprve nedávno, proto láká na klidnější dovolenou. Přírodní i historické památky nejsou zatěžovány návalem mezinárodních turistů. Díky jejich původní podobě si můžete udělat obrázek o mexické kultuře i přírodním bohatství.
Průměrná roční teplota v hodnotě 250C zpříjemňuje dovolenou po celý rok.
O dopravu se stará mezinárodní letiště Cancún.

Tulum

Historickou stránkou riviéry disponuje město Tulum. Mayové dali místu příznačné jméno. V překladu znamená Tulum „východ slunce“. Většina památek spadá do období mezi lety 1200 a 1500 n.l., ale španělští dobyvatelé obohatili rozmanitost architektury o barokní stavby.

Xel-ha

Božské místo Xel-ha odhalilo archeologům památky mayské kultury. Rozkvět zaznamenal mayský přístav v letech 100 – 600 n.l. , kdy se stal významným obchodním centrem. První záznam o městě pořídlili Španělé v roce 1527, když se ho pokusili přejmenovat na Salamance de Xalá.

Xcaret

Bývalé centrum obchodu Xcaret se dnes pyšní jiným úkazem. Památky se netěší takovému obdivu jako ekopark věnovaný mayské kultuře. Dalším lákadlem se stalo delfinárium a možnost setkat se s těmito inteligentními tvory tváří v tvář.
  • Vzdálenost od pláže Pláž 0 m

Počasí

Měsíce vhodné na dovolenou v této destinaci

  • Nejlepší
  • Dobrý
  • Mimosezóna
  1. Leden
  2. Únor
  3. Březen
  4. Duben
  5. Květen
  6. Červen
  7. Červenec
  8. Srpen
  9. Září
  10. Říjen
  11. Listopad
  12. Prosinec

Další zájezdy, které by vás mohly zaujmout