• Pro vstup do země je vyžadován cestovní pas platný ještě minimálně 6 měsíců po návratu z dovolené.
Zájezd do

Le Meridien Resort & Spa

Hodnocení: 5/5

Maledivy, Lhaviyani Atol, Lhaviyani Atol

Sdílet
Dejte nám ještě chvilku, prosím,
ověřujeme dostupnost a ceny.

Le Meridien Maldives Resort & Spa

Středisko

Lhaviyani atoll

Poloha

Le Méridien Maldives Resort & Spa je vzdálený 130 km (35 minut cesty hydroplánem) od mezinárodního letiště Velana.Le Méridien Maldives Resort & Spa se nachází na samotě v jihovýchodní části atolu Lhaviyani, na přírodním ostrově Thilamaafushi

Pláž

Resort Le Méridien Maldives Resort & Spa se pyšní nádhernou pláží s bílým pískem kolem ostrova a průzračnými vodami Indického oceánu, který kolem ostrova vytváří azurovou lagunu. Korálový útes se nachází až dále od břehu, ale zkušení plavci se tam dostanou z pláže.

Vybavení

Pro aktivní dovolenou využijte vybavené fitness centrum, nejrůznější lekce, bazény a řadu vodních sportů. K odpočinku a relaxaci pak můžete navštívit lázně Explore Spa a užít si masáže a či jiné procedury. Resort nabízí centrum pro ochranu mořského prostředí a korálový útes překypující želvami zelenými a hejny mořského života. Na prozkoumání Vás čeká soukromý ostrov Bodu Finolhu s tropickou zelení a 360stupňovou pláží. Rodiny mohou využít dětské centrum Le Méridien s programem, který zahrnuje vyprávění lokálních příběhů, výtvarné kurzy a ochranu mořského prostředí. Dětem je k dispozici dětský bazén a dětské centrum Kids' Hub, kde mohou objevovat faunu a flóru atolu a zúčastnit se promyšleného programu plného zábavných aktivit.
Ponořte se do rodinného bazénu Velaa. Mírně se svažující vody napodobují přírodní laguny Malediv. Pro mladší hosty je k dispozici samostatný dětský bazén. Výhradně pro dospělé je bazén Riviera únikem a místem pro ty nejlepší západy slunce, které matka příroda nabízí.
Prozkoumejte lázně Explore Spa pulzující životem, kde se spojují ájurvédské principy s moderními postupy. Dosáhněte rovnováhy a pohody, uvnitř i navenek. Každá místnost, posazená nad tyrkysovou lagunou, poskytuje výhled do korálových zahrad díky jasným obloženým podlahám.

Ubytování

Resort poskytuje celkem 141 vil rozmístěných po východní a západní straně letoviska: 97 vil nad vodou a 44 vil na pláži. Součástí vybavení všech typů ubytování je: klimatizace, terasa, pohovka, šatna, sprcha/vana, bidet, fén, župan a pantofle, trezor, žehlička a žehlicí prkno, balená voda, zařízení na přípravu čaje a kávy, minibar (za příplatek), mini lednička, telefon, vysokorychlostní internetové připojení, služba večerního rozestýlání a 55" LED TV.
Beach Villa (82 m²): Plážové vily, rozmístěné po dlouhé bílé pláži a umístěné mezi houpajícími se palmami a bujnou zelení, jsou ideální pro hosty, kteří chtějí vystoupit z terasy a cítit písek mezi prsty, než skočí do duhových vod laguny. Ve vile najdete vnitřní i venkovní koupelnu se sprchou a postel velikosti King.
Lagoon Villa (100 m²): Lagoon Villa se nachází na vlastním úseku pláže, kdy je z části umístěna nad vodou a z části nad pláží. Je obklopena tropickými zahradami s jedinečnými výhledy na oceán. Nechte se uchvátit nekonečnými odstíny modré z houpací sítě nebo se ponořte do křišťálově čisté vody pod ní. Ve vile najdete koupelnu s volně stojící vanou a sprchou a postel velikosti King.
Sunrise Overwater Villa (100 m²): Každá tato vila má soukromou terasu na opalování, schůdky vedoucí do oceánu pod nimi a houpací síť zavěšenou nad křišťálovými vodami, takže je ideálním místem, kde se můžete kochat sluncem vycházejícím nad Indickým oceánem. Ve vile najdete koupelnu s volně stojící vanou a sprchou a postel velikosti King.
Sunset Overwater Villa (100 m²): Pozorujte západu slunce v jedné ze Sunset Overwater Villas. Tyto vily se nacházejí na východním i západním okraji letoviska a mají soukromou terasu s houpací sítí nad vodou, která je ideální pro relaxaci. Ve vile najdete koupelnu s volně stojící vanou a sprchou a postel velikosti King.
Beach Villa with Garden Pool (82 m²): Obklopeni ostrovní zelení, vychutnávejte tropické prostředí ze soukromého bazénu, který je jedinečně navržený k posezení ve dvoře v zadní části vily. Plážová vila s bazénem evokuje pocit života na odlehlém ostrově. Ve vile najdete vnitřní i venkovní koupelnu se sprchou.
Overwater Villa with Pool (100 m²): Overwater Villa with Pool se nachází na západní straně resortu a je navržena pro hosty, kteří hledají dokonalý odpočinek nad hladinou moře. Osvěžující oceánský vánek a nekonečné výhledy na oceán jsou doplněny lehátky, terasou, houpací sítí nad vodou a soukromým bazénem, odkud můžete pozorovat maledivský západ slunce. Ve vile najdete koupelnu s výhledem na moře, volně stojící vanou a sprchou a postel velikosti King nebo Queen nebo oddělené postele.
2 Bedroom Beach Villa with Pool (165 m²): Ponořte se do soukromého bazénu na pláži obklopeného relaxačními lehátky a soukromou zahradou. Vila je ideálně navržena pro rodiny nebo dva páry a nabízí dvě ložnice s manželskou postelí velikosti King (nebo 1 King a oddělené postele), vnitřní propojovací dveře a dvě vnitřní i venkovní koupelny. Vila nabízí pocit venkovní izolace a společenských prostor uvnitř.
2 Bedroom Overwater Villa with Pool (270 m²): Tato vila nabízí dvě terasy, z nichž jedna je vybavena nekonečným bazénem a stolováním pod širým nebem a druhá má houpací síť zavěšenou nad vodou. Vila je navržená pro rodiny nebo dva páry a nabízí dvě ložnice s manželskou postelí King, vnitřní propojovací dveře, obývací pokoj a dvě koupelny s výhledem na oceán.

Stravování

Vychutnejte si vůně a chutě atolu Lhaviyani se šesti restauracemi a bary. Kreativní prezentace a sofistikované chutě proměňují pečlivě sestavená menu ve ztělesnění ducha Malediv v každém soustu.
Balíček All Inclusive:
Denně mezinárodní snídaně formou bufetu v restauraci Turquoise
Oběd v restauraci Turquoise (podle provozní doby) nebo ve vybraných restauracích (Waves Café, Velaa Bar + Grill a Riviera Tapas & Bar)
Denně tematická večeře formou bufetu nebo 3-chodové menu podávané v restauraci Turquoise (podle provozní doby, pokud není k dispozici bufet, bude podáváno pevné menu) nebo 3-chodové menu ve vybraných restauracích (tříchodová menu v Velaa Bar + Grill, Riviera Tapas & Bar a jednou za 4 dny v Tabemasu)
Na vybrané položky se vztahují příplatky
Stravování na unikátních místech, stravování ve vile a speciální akce nejsou zahrnuty ve stravovacím plánu All Inclusive a jsou za příplatek
Neomezená konzumace alkoholických a nealkoholických nápojů z nápojového lístku All Inclusive podávané v restauracích a barech v jejich otevírací době (zahrnuje vybrané nealko nápoje, džusy a moktejly, kávu a čaj, vybrané koktejly, vybrané destiláty a vína, rozléváno).
Minibar zahrnuje alkoholické (kromě šampaňského) a nealkoholické nápoje. Zkonzumované nápoje budou doplňovány jednou denně. 375 ml lihovin a lahví vína budou doplňovány každé 4 dny

Sport a zábava

Atol Lhaviyani, známý svou krásou, bohatým mořským životem a některými z nejlepších potápěčských lokalit, nabízí více než 50 potápěčských lokalit, většinou v dosahu z resortu. Ve spolupráci se Sub-Oceanic, potápěčským partnerem resortu, mohou hledači vzrušení objevovat korálové jeskyně a rozlehlé útesy. Vydejte se na potápění nebo šnorchlování, unášejte se vedle mant, želv a hejn živého mořského života. Ideální pro začátečníky, děti i dospělé, kteří se chtějí zúčastnit a prozkoumat skutečnou krásu Malediv.

Cena zahrnuje

* Leteckou dopravu v turistické třídě včetně tax a poplatků
* Transfery v destinaci
* Počet nocí a stravování dle smlouvy o zájezdu
* Služby česky hovořícího zástupce partnera v Malé
* Pojištění dle zákona č. 159/1999 Sb.

Informace

Na místě se platí povinná turistická taxa cca 10 USD/ pokoj/ noc.
Hydroplány mohou létat pouze za denního světla (cca 08:00 - 15:00). Jestliže máte zájem o transfery hydroplánem, je nutné tomu přizpůsobit mezinárodní přílety a odlety. CK Čedok negarantuje možnost hydroplánu v případě příletu do Malé po 14. hodině a upozorňuje na možnost delšího čekání na letišti v případě odletu z Malé po 19. hodině.

Vybavení hotelu

  • All inclusive
  • Exclusive Travel Čedok
  • Novinka
  • Pláž přímo u hotelu
  • Rodina s dětmi
  • Šnorchlování
  • WIFI zdarma

Informace o hotelu

  • Klimatizace Klimatizace ano
  • Vnější bazén Vnější bazén ano
  • Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma ano
  • TV TV ano
  • Minibar, Bar Minibar ano
  • Dětský koutek Dětský koutek ano
  • Potápěčské centrum Potápěčské centrum ano
  • Fitness Fitness ano
  • Hotelová restaurace Hotelová restaurace ano
  • Kavárna Kavárna ano
  • Volejbal Volejbal ano
  • Wifi zdarma Wifi zdarma ano

Vyberte si termín

Mapa a lokalita

Mapa nemusí obsahovat všechny nalezené hotely. Poloha hotelů na mapě má pouze informativní charakter. Nahlásit

Doba letu

11:00 h

Popis

Atol Lhaviyani leží cca 130 km severně od letiště Male. Patří svou délkou 1585 m a šířkou 380 m k jednomu z největších atolů. Okolo ostrova jsou krásné dlouhé pláže s průzračně modrou lagunou. Transfer z letiště Male je 40 minut hydroplánem nebo 4 hodiny jízdy lodí.

Počasí

Měsíce vhodné na dovolenou v této destinaci

  • Nejlepší
  • Dobrý
  • Mimosezóna
  1. Leden
  2. Únor
  3. Březen
  4. Duben
  5. Květen
  6. Červen
  7. Červenec
  8. Srpen
  9. Září
  10. Říjen
  11. Listopad
  12. Prosinec

Další zájezdy, které by vás mohly zaujmout