Aktuální vstupní podmínky a podmínky pro návrat najdete na webu Ministerstva zahraničních věcí: https://www.mzv.cz/jnp/cz/encyklopedie_statu/severni_amerika/usa/cestovani/covid_19.html
Zájezd do

Uma House by Yurbban South Beach

Hodnocení: 4/5

USA, Miami, Miami Beach

Sdílet
Dejte nám ještě chvilku, prosím,
ověřujeme dostupnost a ceny.

Uma House by Yurbban South Beach Hodnocení: 4/5

Hotel Uma House by Yurbban South Beach

Středisko

Miami Beach

Poloha

Hotel se nachází na Miami Beach, v těsné blízkosti dlouhé pláže, pro kterou je Miami známé po celém světě. Cesta z letiště trvá cca 20 minut. V okolí široká nabídka restaurací, barů. Zastávka autobusu cca 150 metrů od hotelu.

Pláž

Písčitá pláž cca 350 metrů od hotelu. Lehátka a slunečníky za poplatek.

Vybavení

Tento 5podlažní hotel byl naposledy rekonstruován v roce 2022 a nabízí 136 pokojů. K vybavení hotelu patří nepřetržitě otevřená recepce, lobby, 4 výtahy, klimatizace, trezor, parkoviště (za poplatek), WiFi připojení (zdarma). K hotelu dále náleží venkovní bazén, restaurace, terasa a zahrada. Služba praní prádla a žehlení jsou za poplatek.

Ubytování

Hotel si zakládá na kombinaci stylů. Dle aktuální dostupnosti si tak můžete vybrat ubytování ve věži Sunrise, která vyzařuje hřejivou, bohémskou atmosféru s designovými prvky pocházejícími z období rozkvětu South Beach, nebo Sunset, jež je naopak umírněnější s nádechem nostalgie.
Všechny pokoje jsou vybaveny vlastní koupelnou s příslušenstvím, televizí, klimatizací, minibarem, trezorem, setem na přípravu kávy / čaje a WiFi připojením.
King Pokoj - 1 dvoulůžková postel velikosti king
2 Queen Beds Pokoj - dvě dvoulůžkové postele velikosti queen
Superior - prostornější než základní kategorie

Stravování

Bez stravy (v okolí široká nabídka restaurací).

Sport a zábava

V blízkosti se nachází dvě golfová hřiště.

Cena zahrnuje

* Leteckou dopravu v turistické třídě včetně tax a poplatků
* Transfery v destinaci
* Počet nocí a stravování dle smlouvy o zájezdu
* 24/7 Služby česky hovořícího delegáta Čedoku na telefonu
* Pojištění dle zákona č. 159/1999 Sb.

Informace

Cena nezahrnuje pobytovou taxu (platba na recepci ubytovacího zařízení při příjezdu). Její výše se může měnit dle aktuálních nařízení. Cca 15 % z částky za ubytování. Spolu s pobytovou taxou se na místě hradí také resort fee (cca 40 USD / pokoj / noc).
Hotely v USA mohou vyžadovat kauci. Obvykle se pohybuje ve výši $250. Vratná kauce je určena pro krytí spotřeby minibaru, možných škod způsobených hostem a podobně. V případě, že bude pokoj opuštěn řádně, bude kauce vrácena.

Vybavení hotelu

  • Golf
  • Novinka
  • WIFI zdarma

Informace o hotelu

  • Vzdálenost od pláže Pláž 350 m
  • Klimatizace Klimatizace ano
  • Vnější bazén Vnější bazén ano
  • TV TV ano
  • Minibar Minibar ano
  • Hotelová restaurace Hotelová restaurace ano
  • Nonstop recepce Nonstop recepce ano
  • Wifi zdarma Wifi zdarma ano

Vyberte si termín

Mapa a lokalita

Mapa nemusí obsahovat všechny nalezené hotely. Poloha hotelů na mapě má pouze informativní charakter. Nahlásit

Popis

Jedno z nejmladších měst USA leží v jihovýchodní části státu Florida. Tato pulzující metropole mnoha tváří bývá nazývána magickým městem. Metropolitní oblast Miami svým počtem obyvatel přesahuje 5 milionů.

K masivnímu nárůstu obyvatelstva docházelo především od 50. let 20. století díky výraznému přílivu emigrantů z Latinské Ameriky. Dnešní Miami bývá proto také často označováno jako ,,brána do Latinské Ameriky“. Dokonce se tu snáze domluvíte španělsky než anglicky. Blízkost k Latinské Americe jednoznačně dokazují i všudypřítomné latinskoamerické rytmy a typická tradiční architektura.

Nejen prosluněné písečné pláže a pulzující noční život jsou tím, co Miami odlišuje od ostatních amerických měst. Pobřeží Miami Beach patří k turisticky nejatraktivnějším lokalitám na světě. Podobně luxusním místem je drobný ostrůvek Fisher Island, na který se smějí podívat jen vyvolení - svá sídla zde mají slavní umělci a sportovci z celého světa, a ke vstupu na ostrov byste potřebovali osobní pozvání některého z nich. Luxus na dosah v záři žhavých slunečních paprsků - tak to je přesně to, co na vás v Miami čeká.
  • Vzdálenost od pláže Pláž 350 m

Počasí

Další zájezdy, které by vás mohly zaujmout