Zájezd do

Galini

Hodnocení: 2.5/5

Řecko, Kefalonia

Sdílet
Dejte nám ještě chvilku, prosím,
ověřujeme dostupnost a ceny.

GALINI

Proč právě sem

  • Klidné místo ideální pro relaxační dovolenou
  • Přímo nad lagunou s krásnou pláží na útesu s panoramatickým výhledem na moře
  • Organizované pláže, nákupní a zábavní možnosti na dosah

Poloha

Studia a apartmány Galini se nachází v oblíbeném letovisku Lassi, které je skvělým výchozím bodem pro cestování po ostrově. Ubytování je na klidném místě přímo u moře na útesu a poskytuje tak nezapomenutelné výhledy. Krásná přírodní pláž je vzdálena jen pár kroků v laguně na úpatí útesu. Organizované pláže Gradakia a Kalamia jsou nedaleko, stejně jako centrum letoviska s obchody, tavernami a bary. Ubytování je vhodné pro páry i rodiny s dětmi. Hlavní město Argostoli je vzdálené cca 3 km a letiště cca 7 km.

Vybavení a služby

Ubytování je situováno uprostřed pěkné udržované zahrady a k dispozici je hostům soukromé parkoviště.

Ubytování

Menší a jednoduše zařízená studia a apartmány mají koupelnu se sprchou, WC, plně vybavený kuchyňský kout s rychlovarnou konvicí, kávovarem a ledničkou, TV/SAT, klimatizaci (zdarma), sejf (zdarma), Wi-Fi a balkón nebo terasu s přímým nebo bočním výhledem na moře nebo s výhledem do zahrady. Některá studia jsou vybavena tzv. francouzským lůžkem - dvoulůžkem o šířce cca 150 cm. Ubytování není vhodné pro osoby s omezenou pohyblivostí.

Stravování

Bez stravování.

Pláž

Nejbližší organizovaná a menší písečná pláž Kalamia se nachází cca 350 m od ubytování. Organizovaná písečná pláž Gradakia s pozvolným vstupem do moře je vzdálena cca 500 m. Na této pláži jsou k dispozici lehátka a slunečníky (za poplatek), nad pláží se také nachází bar s občerstvením. Nedaleko od ubytování je také FKK pláž "Crocodile".

Vzdálenosti

Pláž: cca 75 m Centrum: cca 300 m Hlavní město Argostoli: cca 3 km Letiště: cca 7 km

Poznámka

Povinná pobytová taxa: 1,50 € za studio a noc. Poplatek je účtován za celý pokoj, nikoliv za osobu a platí se na místě.

Cena zahrnuje

letenku Praha - Kefalonie - Praha včetně poplatků letecké dopravy, transfery v destinaci, 10x nebo 11x ubytování, stravování dle popisu, služby delegáta TRAVEL FAMILY

Volitelné doplatky

cestovní pojištění včetně pojištění storna zájezdu

Cena zahrnuje:

letenku Praha - Kefalonie - Praha včetně poplatků letecké dopravy, transfery v destinaci, 10x nebo 11x ubytování, stravování dle popisu, služby delegáta TRAVEL FAMILY

Cena nezahrnuje:

cestovní pojištění včetně pojištění storna zájezdu, Povinná pobytová taxa: 1,50 € za studio a noc. Poplatek je účtován za celý pokoj, nikoliv za osobu a platí se na místě.

Informace o hotelu

  • Vzdálenost od pláže Pláž 350 m
  • Klimatizace Klimatizace ano
  • TV TV ano
  • Lednička Lednička ano
  • Klidná lokalita Klidná lokalita ano
  • Kuchyňský kout Kuchyňský kout ano

Vyberte si termín

Destinace

Doba letu

02:30 h

Popis

Kefalonia je největší z Jónských ostrovů, její neuvěřitelně krásná a fascinující příroda, svou rozmanitostí připomíná pestrou mozaiku. Z údolí vystupuje k vrcholům pohoří Aenos bujná lesní vegetace s jedinečnou jedlí keffalonskou. Svahy Kefalonie jsou osázené vinnou révou, ze které se lisuje výborné víno Robola.

Západní pobřeží ostrova lemují příkré útesy a půvabné oblázkové pláže. Jih ostrova má zvláštní kouzlo a připomíná stále kvetoucí zahradu, jižní pláže jsou pokryty zlatavým pískem a jsou ideálním místem pro odpočinek. Nejpozoruhodnějším unikátním přírodním jevem, který zde můžete obdivovat je voda ztrácející se u mořských mlýnů Katavothres, která se pak objevuje na opačné straně ostrova u jezera Melissani. Dalším přírodním úkazem, který si můžete na vlastní oči prohlédnout, je skála u osady Kounopetra, o které se říká, že je pohyblivá. Kromě toho jsou na ostrově vzácné jeskyně, kláštery obývané mnichy a zbytky benátských hradů.

Kefalonia je to pravé místo pro milovníky nespoutané a divoké přírody, tajemných a magických míst, kteří rádi objevují neznámá a nová zákoutí a přitom upřednostňují soukromí a klid na plážích.

Vzdálenost

1 574 km
  • Vzdálenost od pláže Pláž 350 m

Počasí

Aktuální počasí

  • Teplota vody 19 °C

Měsíce vhodné na dovolenou v této destinaci

  • Nejlepší
  • Dobrý
  • Mimosezóna
  1. Leden
  2. Únor
  3. Březen
  4. Duben
  5. Květen
  6. Červen
  7. Červenec
  8. Srpen
  9. Září
  10. Říjen
  11. Listopad
  12. Prosinec

Další zájezdy, které by vás mohly zaujmout