Aktuální vstupní podmínky a podmínky pro návrat najdete na webu Ministerstva zahraničních věcí: https://www.mzv.cz/jnp/cz/encyklopedie_statu/afrika/seychely/cestovani/covid_19.html
Zájezd do

Bliss Praslin

Hodnocení: 4/5

Seychely, Praslin, Grand Anse

Sdílet
Dejte nám ještě chvilku, prosím,
ověřujeme dostupnost a ceny.

BLISS PRASLIN SEYCHELLES & BEACH HOUSE

Číslo termínu: Klikněte pro zobrazení čísla termínu

POLOHA: Hotel se nachází v centru Praslin, mezi romantickou pláží Grand´Anse a tropickou krajinou ve stínu Coco de Mer. Leží na bílé písečné pláži, obklopen bujnou vegetací. Pokoje mají terasu, ze které si můžete vychutnávat zpěv ptáků v tropické zahradě. UBYTOVÁNÍ: Hotel disponuje několika typy ubytování dle umístění a vybavení. 15 chatek postavených z místního dřeva a žuly je umístěno v tropické zahradě, obklopené ostrovní faunou a florou. Dekorace interiérů jsou inspirovány přírodou Seychel. Charm Room, pokoj má rozlohu 22m2, nabízí privátní terasu s posezením, koupelnu, klimatizaci, mini bar, set na přípravu kávy a čaje, bezpečnostní schránku a Wi-Fi připojení. Superior Room má rozlohu 28m2, nabízí terasu s posezením, koupelnu, klimatizaci, mini bar, koutek na přípravu kávy a čaje, bezpečnostní schránku a Wi-Fi připojení. Suite Family Chalet má rozlohu 46m2 s terasou o rozloze 15m2, pokoj je vybaven klimatizací, koupelnou, psacím stolem, mini barem, koutkem na přípravu kávy a čaje, bezpečnostní schránkou a Wi-Fi připojením.

VYBAVENÍ A SLUŽBY: Recepce, restaurace, bar, bazén, turistické informace, nabídka výletů. Služba praní a žehlení prádla na vyžádání. Restaurace Beach House s útulným prostředím, kde se podávají vynikající pokrmy středomořské kuchyně. SPORT A ZÁBAVA: Tropický bazén s barem, koupání, slunění, výlety.

Cena zahrnuje:

POVINNA EKOLOGICKÁ TAXA NA SEYCHELÁCH OD 01.08.2023 - PLATBA NA MÍSTĚ

NOVÁ POVINNÁ EKOLOGICKÁ TAXA PODLE ZÁKONA NA OCHRANU ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ BUDE OD 1.SRPNA 023 NÁVŠTĚVNÍKŮM SEYCHEL ÚČTOVÁNA PŘI ODJEZDU Z HOTELU V NÁSLEDUJÍCÍCH SAZBÁCH V MÍSTNÍ MĚNĚ - MALÉ HOTELY S 24 NEBO MÉNĚ POKOJI, 25 SCR CCA 2 EUR ZA NOC A OSOBU - STŘEDNÍ HOTELY S 25 AŽ 50 POKOJI, 75 SCR CCA 6 EUR ZA NOC A OSOBU - VELKÉ HOTELY S VÍCE NEŽ 50 POKOJI A HOTELY NA OSTATNÍCH OSTROVECH KROMĚ MAHÉ, PRASLIN A LA DIGUE, JACHTY. - 100 SCR CCA 8 EUR ZA NOC A OSOBU TAXA SE PLATÍ POUZE ZA OSOBY STARŠÍ 12 LET VČETNĚ. UPOZORŇUJEME, ŽE VÝŠE TAXY MŮŽE BÝT BĚHEM SEZÓNY ZMĚNĚNA,

ZPÁTEČNÍ TRANSFERY VČ. JIZDY TRAJEKTEM CAT COCOS NA OSTROV PRASLIN PŘI MIN. POČTU 2 PAX

ZPÁTEČNÍ SEAT-IN-COACH TRANSFERY V CENĚ ZÁJEZDU VČ. TRAJEKTU MAHE -PRASLIN - MAHE PŘI MIN. POČTU 2 PAX

Informace o hotelu

  • Klimatizace Klimatizace ano
  • Vnější bazén Vnější bazén ano
  • Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma ano
  • TV TV ano
  • Minibar, Bar Minibar ano
  • Lednička Lednička ano
  • Tenis Tenis ano
  • Silnice kolem hotelu Silnice kolem hotelu ano
  • Fitness Fitness ano
  • Hotelová restaurace Hotelová restaurace ano

Vyberte si termín

Destinace

Doprava letecky

12:00 h

Popis

Ostrov je od Mahé vzdálen asi 60 km, cesta lodí trvá zhruba jednu hodinu a přelet asi 15 minut. Uprostřed ostrova se nachází národní park Valée de Mai – jediné místo na světě, kde rostou palmy rodící největší kokosový ořech na světě Coco de Mer ve tvaru ženského klína. Na západě ostrova se nachází nádherná dlouhá pláž v zátoce Grand Baie, podél celého ostrova, který se dá za hodinu objet, je celá řada malých kouzelných pláží, na první pohled ukrytých před očima turistů. Většinu ostrova obklopují maličké ostrůvky a korálové reefy, což vytváří ideální podmínky pro plavání a šnorchlování. Praslin je skutečnou tropickou oázou klidu.

Počasí

Aktuální počasí

  • Teplota vody 29 °C

Další zájezdy, které by vás mohly zaujmout