• Pro vstup do země je vyžadován cestovní pas platný ještě minimálně 6 měsíců po návratu z dovolené.
Zájezd do

Siyam World (Noonu Atoll)

Hodnocení: 5/5

Maledivy

Sdílet
Dejte nám ještě chvilku, prosím,
ověřujeme dostupnost a ceny.

Siyam World

Středisko

atol Noon

Poloha

Resort Siyam World se nachází na oblíbeném atolu Noonu vzdáleném pouhých 40min. přímým letem hydroplánem z mezinárodního letiště Velana ve městě Male. Ostrov se pyšní svou velikostí, má přes 6km rozlehlý korálový útes, 4 km dlouhé bílé pláže se vzrostlými palmami a bohatou vegetací.

Pláž

Pláž obepíná ostrov ze všech stran a zaručí všem svým návštěvníkům neopakovatelný výhled na oceán a okolní ostrovy. Je obesetá vysokými palmami a vytváří atmosféru pravé exotiky.

Vybavení

Viz All inclusive.

Ubytování

Ocean Villa with Pool and Slide: Rozlohou větší vila, 110 m2 , se soukromým bazénem a skluzavkou přináší obojí z obou možností nad vodou, výhled na oceán i lagunu. Ve vilách Ocean si můžete vychutnat nerušený výhled na Indický oceán a nádhernou tyrkysovou lagunu z vlastní soukromé terasy. Nemluvě o těch maledivských západech slunce, kterých můžete být svědky při popíjení koktejlů ve vašem soukromém bazénu. Ideální pro ty, kteří na dovolené milují trochu zábavy, ale potřebují o něco více prostoru k nezapomenutelným vzpomínkám. Samozřejmě má soukromou terasu s lehátky, koupelnu s vnitřní sprchou, minibar a wi-fi.
Water Villa with Pool and Slide: Vodní vila se soukromým bazénem a skluzavkou? Dokonalá kombinace pro nekončící zábavu. Ideální pro malé i velké. Užijte si vilu o rozloze 98 m2 , soukromou terasu s pohodlnými lehátky, koupelnu s vnitřní sprchou, minibar, wi-fi a klimatizaci.
Lagoon Villa with Pool and Slide: Každý kdo má rád zábavu a výhled na nádhernou modrou lagunu si oblíbí vilu nad vodou se skluzavkou a soukromým sladkovodním bazénem. Můžete si odpočinout na soukromé terase s lehátky. Vila o rozloze 98 m2 disponuje koupelnou s vnitřní sprchou, minibarem a wi-fi.
Water Pavilion and Slide: Ti, kteří se rádi probouzejí jemným zvukem vln a mají rádi bezprostřední blízkost oceánu si zajisté můžou vybrat vilu s rozlohou 185 m2. Bezvadné vodní pavilony nabízejí dokonalý pocit maledivského ostrova. Každý pavilon má svůj vlastní soukromý bazén se sladkou vodou, vlastní skluzavku do oceánu, venkovní terasu, hlavní ložnici a koupelnu, venkovní i vnitřní sprchu, minibar, wi-fi a výhled na oceán. Tento zážitek si nenechte ujít.
Sunset Pool Beach Villa: Vila postavená speciálně pro její dokonalý neuvěřitelný výhled na západ slunce a přitom přímým přístupem na pláž, kde se můžete houpat na zábavné liščí houpačce. Je o velikosti 250 m2 se soukromým bazénem, minibar, koupelnou s vanou a vnitřní i venkovní sprchou, wi-fi.
Beach Suite with Pool: Chcete-li relaxovat ve velkém stylu, je plážový apartmán o rozloze 280 m2 pro Vás tou pravou volbou. Je situován na pláži s přímým vstupem do křišťálově čisté laguny. Přínosem je vlastní soukromý bazén, obývací prostor a fantastická venkovní terasa. Apartmá mají venkovní terasu, venkovní sprchu, koupelnu s vanou, vnitřní sprchu, postel velikosti king size, rozkládací pohovku, minibar a wi-fi.
Beach House: Moderní dvoupatrové domky, jsou umístěny na pláži. Užijte si mořský vánek a fantastický výhled na západ slunce z vaší terasy. Během pobytu se nechte hýčkat svým osobním komorníkem, který vám bude k dispozici. Soukromé plážové domky mají koupelny pod širým nebem se sluneční terasou s útulnými lehátky, soukromým bazénem, vnitřní a venkovní sprchou a krásnou zahradou, kde můžete lenošit. Toto útočiště má vnitřní obývací pokoj, minibar a Wi-Fi.

Stravování

All inclusive zahrnuje: Snídaně v restauraci Baraabaru nebo Tempo Obědy servírované v restauracích Tempo, Together, Shipwrecked a Jungali Odpolední čaj v restauraci Together Večeře mezinárodní kuchyně - výběr mezi bufetem a 6 speciálními restauracemi: Takrai (thajská), Andalucia (španělská), Kurry leaf (indická), The Wahoo Grill (maledivský gril), Delmare (italská) a Kaage (maledivská). Restaurace Arigato (japonská) nabízí menu s 50% slevou a nápoje budou zahrnuty Vybrané nápoje a občerstvení v Kulhivaru Sports Bar - otevřeno 24/7 Neomezená konzumace šampaňského, lihovin, whiskey, rumu, ginu a vodky ze známých řemeslných palíren, 100 značek vína a 100 koktejlů z celého světa, piva, koktejly, nealkoholické nápoje, čerstvé džusy, zdravé nápoje, káva a čaj, to vše v 7 barech Minibar: nealkoholické nápoje, piva, víno, občerstvení (doplňován je jednou denně) Denně na různých místech ostrova občerstvení u jídelního vozíku Gaadiyaa, který nabízí lahodné slané i sladké svačiny, nealkoholické nápoje, kokosy a tropické ovoce (za příplatek) Bezplatný výběr nemotorizovaných vodních sportů a aktivit: windsurfing, laser boat, kanoe, paddleboard ve stoje, vybavení na šnorchlování, rozhovory s mořským biologem a zkoumání přírody, skupinové lekce windsurfingu, bezplatné zkušební potápění v hlavním bazénu nebo laguně Spa & Wellness aktivity: skupinová jóga, skupinové lekce pilates, aqua aerobik, cvičení na plážovém bootcampu, ranní plážový běh, zdravý bar, meditace při západu slunce, dětská jóga, lekce Zumbini - pro děti a dospívající Kredit 50 USD do lázní pro dospělé hosty za pobyt Dětský klub Kidz World pro děti ve věku 4 - 12 let Živá hudba a DJ, cirkusové akrobatické představení, večírky u bazénu nebo na pláži Výlety a aktivity: Výlet k horizontu atolu Noonu ze dvou nabízených možností (plavba při západu slunce, šnorchlovací safari) Neomezený bezplatný vstup do největšího plovoucího vodního parku na Maledivách, který se nachází poblíž restaurace Kurry leaf v Siyam World Pro hosty, kteří se chtějí během dovolené udržet v kondici, je zde velký výběr aktivit: bezplatné využití badmintonových kurtů včetně vybavení, plně vybavená moderní tělocvična a fitness centrum, plážový volejbal, basketball, fotbalové hřiště mezinárodní velikosti, 2 hřiště na futsal, padelové hřiště a 3 tenisové kurty (včetně vybavení)

Sport a zábava

Korálový útes je velmi bohatý na podmořský život, takže si milovníci šnorchlování a potápění přijdou na své. Ostatní návštěvnící ocení možnost výletů na lodi nebo zapůjčení paddleboardu či kajaku.
Bezplatné využití badmintonových kurtů včetně vybavení, plně vybavená moderní tělocvična a fitness centrum, plážový volejbal, basketball, fotbalové hřiště mezinárodní velikosti, 2 hřiště na futsal, 3 tenisové kurty (včetně vybavení)

Cena zahrnuje

* Leteckou dopravu v turistické třídě včetně tax a poplatků
* Transfery v destinaci
* Počet nocí a stravování dle smlouvy o zájezdu
* Služby česky hovořícího zástupce partnera v Malé
* Pojištění dle zákona č. 159/1999 Sb.

Informace

Na místě se platí povinná turistická taxa cca 10 USD/ pokoj/ noc.
Hydroplány mohou létat pouze za denního světla (cca 08:00 - 15:00). Jestliže máte zájem o transfery hydroplánem, je nutné tomu přizpůsobit mezinárodní přílety a odlety. CK Čedok negarantuje možnost hydroplánu v případě příletu do Malé po 14. hodině a upozorňuje na možnost delšího čekání na letišti v případě odletu z Malé po 19. hodině.

Vybavení hotelu

  • All inclusive
  • Novinka
  • Pláž přímo u hotelu
  • Rodina s dětmi
  • Slunečníky zdarma
  • Šnorchlování
  • WIFI zdarma

Informace o hotelu

  • Klimatizace Klimatizace ano
  • Vnější bazén Vnější bazén ano
  • Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma ano
  • TV TV ano
  • Minibar, Bar Minibar ano
  • Dětský koutek Dětský koutek ano
  • Tenis Tenis ano
  • Potápěčské centrum Potápěčské centrum ano
  • Tobogány Tobogány ano
  • Fitness Fitness ano
  • Hotelová restaurace Hotelová restaurace ano
  • Wifi zdarma Wifi zdarma ano

Vyberte si termín

Recenze ubytování

Hodnocení 4,9 / 5
Invia

Fantastické (na základě 10 hodnocení)

Ubytování 5,0 / 5

Strava 4,9 / 5

Okolí 5,0 / 5

Cena 4,8 / 5

Původ recenzí: Je-li recenze označena jako "ověřená recenze", prokazatelně pochází od našeho zákazníka.

Tento hotel je 34. nejlépe hodnoceným hotelem z celkového počtu 660 v Maledivy.

Miloslav M.

Hodnocení 5,0 / 5

Ověřená recenze (Invia.cz) Datum pobytu 10.12. - 20.12.2023 Hodnoceno: Prosinec 2023

Siyam World (Noonu Atoll) Hodnocení: 5/5 Maledivy, n/a

Krásný ostrov s korálovými útesy a podmořským životem vybízející k šnorchlování. Milý personál neustále starající se jak o Vás, tak o prostředí ostrova. Ostrov je velký a krásně obrostlý porostem a palmami mezi nimiž jsou vytvořené cesty vedoucí jak k restauracím, obytným domečkům či jiným zařízením. Jelikož je ostrov větší, tak je zde možné využívat mini vozíků, které řídí personál a ten Vás zaveze kam budete chtít po celém ostrově. Jsou zde udělané jakoby autobusové zastávky, kde je mapa ostrova i s TV se zobrazením právě jedoucích vozidel ( GPS sledování ) - jezdí se nonstop. Panuje zde velká vlhkost a slunko je ostré i když je pod mrakem a není tu nouze se neopálit. Doporučujeme jet minimálně na 10 dní, ideálně na 14 dní ( pohlídat si sezónu). Rychle to tu utíká a jen cesta tam a zpět Vám sežere dva dny cestování. My jsme jeli z Prahy do Istanbulu a z Istanbulu do Malé, odkud jsme ještě letěli na náš ostrov hydroplánem asi 45min, kde se o nás už postaral ambasador, který nám vše dokonale vysvětlil a se vším seznámil a byl v případě potřeby na telefonu.

Krásný ostrov s korálovými útesy a podmořským životem vybízející k šnorchlování. Milý personál neustále starající se jak o Vás, tak o prostředí ostrova. Ostrov je velký a krásně obrostlý porostem a palmami mezi nimiž jsou vytvořené cesty vedoucí jak k restauracím, obytným domečkům či jiným zařízením. Jelikož je ostrov větší, tak je zde možné využívat mini vozíků, které řídí personál a ten Vás zaveze kam budete chtít po celém ostrově. Jsou zde udělané jakoby autobusové zastávky, kde je mapa ostrova i s TV se zobrazením právě jedoucích vozidel ( GPS sledování ) - jezdí se nonstop. Panuje zde velká vlhkost a slunko je ostré i když je pod mrakem a není tu nouze se neopálit. Doporučujeme jet minimálně na 10 dní, ideálně na 14 dní ( pohlídat si sezónu). Rychle to tu utíká a jen cesta tam a zpět Vám sežere dva dny cestování. My jsme jeli z Prahy do Istanbulu a z Istanbulu do Malé, odkud jsme ještě letěli na náš ostrov hydroplánem asi 45min, kde se o nás už postaral ambasador, který nám vše dokonale vysvětlil a se vším seznámil a byl v případě potřeby na telefonu.

Ubytování 5,0 / 5

Strava 5,0 / 5

Okolí 5,0 / 5

Cena 5,0 / 5

Ubytování
Žili jsme v plážovém domku, jelikož jsme nechtěli bungalov na vodě a myslím, že jsme nemohli vybrat lépe. Domek měl vše co potřebujete i s vlastním bazénkem a svou cestou k pláži. Defacto jsme viděli až na moře z postele a přitom měli soukromí.

Strava
Nejlepší co jsme zažili od snídaní po večeře. Funguje tu jedna centrální restaurace formou bufetu, kde si vyberete vše co chcete. Pak jsou zde snack bary a nebo pak restaurace, které jsou zaměřené na jeden styl jako například italská, španělská, thajská, japonská gril a sushi, maledivská a indická kuchyně. Tyto restaurace fungují jen pro večeře a je zde nutné udělat rezervaci. Doporučujeme vyzkoušet všechny kuchyně, je to zážitek a v případě stravy "all inclusive" v těchto restauracích nic neplatíte ( můžete si vždy dát předkrm, hlavní chod a desert na osobu ). Pokud cestujete jako novomanželé, tak si vemte s sebou oddací list a připraví Vám milé překvapení.

Služby hotelu
Není co dodat, personál se stará o vše a splní co Vám na očích uvidí. Úklid je pravidelný a personál neustále příjemný. Co naleznete v minibaru a sníte nebo vypijete je Vám ihned doplněno. Když potřebujete vyprat věci, tak není problém za menší poplatek. V případě nouze tu mají i dokrora a v nabídce výletů si můžete vybrat třeba rybaření, výlet za delfíny nebo želvy karety či safari šnorchlování a plavba při západu slunce ( některé výlety za poplatek a některé již v ceně pobytu ) - vyzkoušet určitě vše pro zážitek.

Pláž
Pláž je od domku do 30m a písek je nádherně bílý s pozvolným vstupem do moře. Na pláži jsou k Vašemu domku ještě přidělená dvě lehátka se slunečníkem což je super. U pláže potkáváte malé kraby, kteří sbírají prázdné schránky od ulit, které používají jako jejich domeček. A když jsme u těch zvířátek, tak tu potkáte i kočky, ještěrky, slepice či netopýry a né ledajaké, ale největší druh na světě a to kalona indického, který má okolo 1m-1,5m rozpětí křídel, ale bát se nemusíte, jelikož je bíložravec a žere jen místní ovoce. Ve vodě můžete zahlédnout "baby shark" a spoustu dalších rybek či dokonce delfíny nebo želvy karety, když máte štěstí.

Byla tato recenze užitečná? (4) (0)

Andrea M.

Hodnocení 5,0 / 5

Ověřená recenze (Invia.sk) Datum pobytu 5.11. - 13.11.2023 Hodnoceno: Listopad 2023

Siyam World (Noonu Atoll) Hodnocení: 5/5 Maledivy, n/a

dovolenka bola úžasná. Prostredie super, služby top top strava na vyber všetko možné. Personál milý, usmiaty. Nádherná dovolenka určite ešte sa tam vrátime.

dovolenka bola úžasná. Prostredie super, služby top top strava na vyber všetko možné. Personál milý, usmiaty. Nádherná dovolenka určite ešte sa tam vrátime.

Ubytování 5,0 / 5

Strava 5,0 / 5

Okolí 5,0 / 5

Cena 5,0 / 5

Byla tato recenze užitečná? (4) (0)

Filtrovat recenze

Miloslav M.

Hodnocení 5,0 / 5

Ověřená recenze (Invia.cz) Datum pobytu 10.12. - 20.12.2023 Hodnoceno: Prosinec 2023

Siyam World (Noonu Atoll) Hodnocení: 5/5 Maledivy, n/a

Krásný ostrov s korálovými útesy a podmořským životem vybízející k šnorchlování. Milý personál neustále starající se jak o Vás, tak o prostředí ostrova. Ostrov je velký a krásně obrostlý porostem a palmami mezi nimiž jsou vytvořené cesty vedoucí jak k restauracím, obytným domečkům či jiným zařízením. Jelikož je ostrov větší, tak je zde možné využívat mini vozíků, které řídí personál a ten Vás zaveze kam budete chtít po celém ostrově. Jsou zde udělané jakoby autobusové zastávky, kde je mapa ostrova i s TV se zobrazením právě jedoucích vozidel ( GPS sledování ) - jezdí se nonstop. Panuje zde velká vlhkost a slunko je ostré i když je pod mrakem a není tu nouze se neopálit. Doporučujeme jet minimálně na 10 dní, ideálně na 14 dní ( pohlídat si sezónu). Rychle to tu utíká a jen cesta tam a zpět Vám sežere dva dny cestování. My jsme jeli z Prahy do Istanbulu a z Istanbulu do Malé, odkud jsme ještě letěli na náš ostrov hydroplánem asi 45min, kde se o nás už postaral ambasador, který nám vše dokonale vysvětlil a se vším seznámil a byl v případě potřeby na telefonu.

Krásný ostrov s korálovými útesy a podmořským životem vybízející k šnorchlování. Milý personál neustále starající se jak o Vás, tak o prostředí ostrova. Ostrov je velký a krásně obrostlý porostem a palmami mezi nimiž jsou vytvořené cesty vedoucí jak k restauracím, obytným domečkům či jiným zařízením. Jelikož je ostrov větší, tak je zde možné využívat mini vozíků, které řídí personál a ten Vás zaveze kam budete chtít po celém ostrově. Jsou zde udělané jakoby autobusové zastávky, kde je mapa ostrova i s TV se zobrazením právě jedoucích vozidel ( GPS sledování ) - jezdí se nonstop. Panuje zde velká vlhkost a slunko je ostré i když je pod mrakem a není tu nouze se neopálit. Doporučujeme jet minimálně na 10 dní, ideálně na 14 dní ( pohlídat si sezónu). Rychle to tu utíká a jen cesta tam a zpět Vám sežere dva dny cestování. My jsme jeli z Prahy do Istanbulu a z Istanbulu do Malé, odkud jsme ještě letěli na náš ostrov hydroplánem asi 45min, kde se o nás už postaral ambasador, který nám vše dokonale vysvětlil a se vším seznámil a byl v případě potřeby na telefonu.

Ubytování 5,0 / 5

Strava 5,0 / 5

Okolí 5,0 / 5

Cena 5,0 / 5

Ubytování
Žili jsme v plážovém domku, jelikož jsme nechtěli bungalov na vodě a myslím, že jsme nemohli vybrat lépe. Domek měl vše co potřebujete i s vlastním bazénkem a svou cestou k pláži. Defacto jsme viděli až na moře z postele a přitom měli soukromí.

Strava
Nejlepší co jsme zažili od snídaní po večeře. Funguje tu jedna centrální restaurace formou bufetu, kde si vyberete vše co chcete. Pak jsou zde snack bary a nebo pak restaurace, které jsou zaměřené na jeden styl jako například italská, španělská, thajská, japonská gril a sushi, maledivská a indická kuchyně. Tyto restaurace fungují jen pro večeře a je zde nutné udělat rezervaci. Doporučujeme vyzkoušet všechny kuchyně, je to zážitek a v případě stravy "all inclusive" v těchto restauracích nic neplatíte ( můžete si vždy dát předkrm, hlavní chod a desert na osobu ). Pokud cestujete jako novomanželé, tak si vemte s sebou oddací list a připraví Vám milé překvapení.

Služby hotelu
Není co dodat, personál se stará o vše a splní co Vám na očích uvidí. Úklid je pravidelný a personál neustále příjemný. Co naleznete v minibaru a sníte nebo vypijete je Vám ihned doplněno. Když potřebujete vyprat věci, tak není problém za menší poplatek. V případě nouze tu mají i dokrora a v nabídce výletů si můžete vybrat třeba rybaření, výlet za delfíny nebo želvy karety či safari šnorchlování a plavba při západu slunce ( některé výlety za poplatek a některé již v ceně pobytu ) - vyzkoušet určitě vše pro zážitek.

Pláž
Pláž je od domku do 30m a písek je nádherně bílý s pozvolným vstupem do moře. Na pláži jsou k Vašemu domku ještě přidělená dvě lehátka se slunečníkem což je super. U pláže potkáváte malé kraby, kteří sbírají prázdné schránky od ulit, které používají jako jejich domeček. A když jsme u těch zvířátek, tak tu potkáte i kočky, ještěrky, slepice či netopýry a né ledajaké, ale největší druh na světě a to kalona indického, který má okolo 1m-1,5m rozpětí křídel, ale bát se nemusíte, jelikož je bíložravec a žere jen místní ovoce. Ve vodě můžete zahlédnout "baby shark" a spoustu dalších rybek či dokonce delfíny nebo želvy karety, když máte štěstí.

Byla tato recenze užitečná? (4) (0)

Andrea M.

Hodnocení 5,0 / 5

Ověřená recenze (Invia.sk) Datum pobytu 5.11. - 13.11.2023 Hodnoceno: Listopad 2023

Siyam World (Noonu Atoll) Hodnocení: 5/5 Maledivy, n/a

dovolenka bola úžasná. Prostredie super, služby top top strava na vyber všetko možné. Personál milý, usmiaty. Nádherná dovolenka určite ešte sa tam vrátime.

dovolenka bola úžasná. Prostredie super, služby top top strava na vyber všetko možné. Personál milý, usmiaty. Nádherná dovolenka určite ešte sa tam vrátime.

Ubytování 5,0 / 5

Strava 5,0 / 5

Okolí 5,0 / 5

Cena 5,0 / 5

Byla tato recenze užitečná? (4) (0)

István G.

Hodnocení 5,0 / 5

Ověřená recenze (Invia.hu) Datum pobytu 9.8. - 15.8.2023 Hodnoceno: Srpen 2023

Siyam World (Noonu Atoll) Hodnocení: 5/5 Maledivy, n/a

Všechno je úžasné.

Všechno je úžasné.

Ubytování 5,0 / 5

Strava 5,0 / 5

Okolí 5,0 / 5

Cena 5,0 / 5

Tato recenze byla přeložena automaticky přes Google Translate

Byla tato recenze užitečná? (0) (0)

Grzegorz P.

Hodnocení 5,0 / 5

Ověřená recenze (Travelplanet.pl) Datum pobytu 29.6. - 14.7.2023 Hodnoceno: Červenec 2023

Siyam World (Noonu Atoll) Hodnocení: 5/5 Maledivy, n/a

Pohádka! Vše jak je popsáno a ještě lepší :)

Pohádka! Vše jak je popsáno a ještě lepší :)

Ubytování 5,0 / 5

Strava 5,0 / 5

Okolí 5,0 / 5

Cena 5,0 / 5

Tato recenze byla přeložena automaticky přes Google Translate

Byla tato recenze užitečná? (0) (0)

Enikő Tőzsér-Dézsán

Hodnocení 5,0 / 5

Ověřená recenze (Invia.hu) Datum pobytu 2.8. - 9.8.2022 Hodnoceno: Srpen 2022

Siyam World (Noonu Atoll) Hodnocení: 5/5 Maledivy, n/a

Cesta byla velmi dlouhá, ale do cíle jsme dorazili co nejrychleji. Přestupy byly maximálně pohodlné. Všude jsme dorazili včas.

Cesta byla velmi dlouhá, ale do cíle jsme dorazili co nejrychleji. Přestupy byly maximálně pohodlné. Všude jsme dorazili včas.

Ubytování 5,0 / 5

Strava 5,0 / 5

Okolí 5,0 / 5

Cena 5,0 / 5

Ubytování
Přivítala nás neuvěřitelná čistota a pohodlí. Vodní vila byla nádherná ❤️

Strava
Jídlo a jídlo byly vždy obrovskou reakcí na naši dostupnost.

Služby hotelu
Nabídli mnoho možností programu.

Pláž
Mohli bychom dojít na pláž za pár kroků. Bylo to skvělé. A mohl do ní kdykoliv vklouznout z vodní vily

Tato recenze byla přeložena automaticky přes Google Translate

Byla tato recenze užitečná? (0) (0)

Mapa

Mapa nemusí obsahovat všechny nalezené hotely. Poloha hotelů na mapě má pouze informativní charakter. Nahlásit

Počasí

Měsíce vhodné na dovolenou v této destinaci

  • Nejlepší
  • Dobrý
  • Mimosezóna
  1. Leden
  2. Únor
  3. Březen
  4. Duben
  5. Květen
  6. Červen
  7. Červenec
  8. Srpen
  9. Září
  10. Říjen
  11. Listopad
  12. Prosinec

Další zájezdy, které by vás mohly zaujmout