• Pro vstup do země je vyžadován cestovní pas platný ještě minimálně 6 měsíců po návratu z dovolené.
Zájezd do

Komandoo Resort

Hodnocení: 4/5

Maledivy, Lhaviyani Atol

Sdílet
Dejte nám ještě chvilku, prosím,
ověřujeme dostupnost a ceny.

KOMANDOO ISLAND RESORT

Popis zájezdu

Navštivte s námi tento pohádkový ostrov v souostroví - Lhaviyani Atol a poznejte krásy zdejší přírody, pláží a průzračného moře situovaného v Indickém oceánu. Užijte si sluníčka, klidu a relaxace v tomto jedinečném ráji. Na své si přijdou i milovníci vodních sportů.

PROŽIJTE VAŠÍ EXOTICKOU DOVOLENOU V HOTELU KOMANDHOO ISLAND RESORT 4**** !!!


Popis Lokace

LHAVIYANI ATOL:

Přírodní souostroví "Lhaviyani Atol" se skládá z celkem 54 ostrovů, z nichž pouhých 5 je obydleno místními obyvateli (Naifaru, Hinnavaru, Kurendhoo, Olhuvelifushi, Maafilaafushi), 4 ostrůvky jsou vytvořeny jako turistické resorty (Kuredhu, Komandoo, Kanuhuraa, Palmbeach), zbytek je neobydlený. Hlavním městem tohoto atolu je Naifaru. Můžete se těšit na křišťálově průzračné moře, zlato písčité pláže, tropickou vegetaci a na fantastický podmořský svět. Ostrov je ideálním místem pro prožití klidné dovolené a přímo perfektním cílem pro milovníky potápění či šnorchlování. Souostroví je vzdáleno cca 130 km od mezinárodního letiště v Male. Letecký transfer hydroplánem trvá z letiště na ostrov 40 minut. Letecké transfery se realizují pouze v denních hodinách.

Popis ubytování

KOMANDOO ISLAND RESORT 4****:

Tento hotel má 65 klimatizovaných bungalovů (Villas) s vlastním sociálním zařízením, minibarem, kabelovým televizorem, CD přehrávačem, trezorem, telefonem, vysoušečem vlasů a čajovým/kávovým koutkem. V resortu jsou 3 typy bungalovů různých velikostí a rozdílného vybavení, některé mají i privátní Jacuzzi – „Jacuzzi Water Villas“ (77 m2), „Jacuzzi Beach Villas“ (76 m2) a „Beach Villas“ (62 m2). Všechny bungalovy disponují výhledem na Indický oceán. Má 2 restaurace – „Aqua Fine Dining“ a nabídkou místní a mezinárodní kuchyně, „Falhu Restaurant“ formou bufetu a bar „Kandu Bar“ s výhledem na moře. Nachází se zde také venkovní bazén, fitness a wellness centrum, lázně „Duniya Spa“ s masážemi a jinými procedurami, manikúrou, pedikúrou, vše pod dohledem školeného personálu. Disponuje směnárnou, prádelnou, obchodem se suvenýry, úschovnou zavazadel a room servisem – 24 hodin denně. Nechybí zde ani zázemí pro sportovní vyžití, jako jsou vodní sporty – potápění, šnorchlování, surfování, windsurfing, vodní skútr, vodní lyžování, plavba na katamaránu nebo kanoi a rybolov. Bezdrátové internetové připojení je k dispozici zdarma na pokojích i v celém areálu.



Změna služeb hotelu vyhrazena.


Ostrov „Komandoo“ se nachází 80 km severně od mezinárodního letiště v Male a je součástí oblasti - Lhaviyani Atol. Tento panenský ostrůvek o rozloze 50 000 m2 (500 x 100m) s 50 mistníma obyvatelema je domovem KOMANDOO ISLAND RESORT 4****. Letecký transfer hydroplánem trvá z letiště na ostrov 40 minut. Letecké transfery se realizují pouze v denních hodinách. Tento ostrůvek s překrásnými plážemi a křišťálově průzračným mořem je vhodný, jak pro milovníky vodních sportů, tak pro klidnou dovolenou a relaxaci.

Strava

Kuchyně na Maledivách nabízí plno gurmánských specialit a lahůdek. Skládá se z ovoce a zeleniny, kokosových ořechů, mořských plodů. Tamní speciality ovlivnily národy, které měly historicky s Maledivami co do činění. Vliv jednotlivých kuchyní se dodnes promítá v pokrmech domorodců a tvoří zajímavé směsi chutí. Hlavní vliv má pochopitelně kuchyně indická, v mnoha ohledech jsou obě kuchyně totožné.

Hotelové restaurace nabízí širokou škálu, jak tradičních pokrmů tak mezinárodních k uspokojení strávníků z celého světa.

PROGRAM

1. DEN
Odlet z Prahy (let s přestupem dle aktuálního letového řádu)
2. DEN - 8. DEN
Přílet do Male a následný transfer (letadlem/hydroplánem nebo rychlou lodí) do hotelu.
Ubytovaní, slunění na pláži a relaxace.
9. DEN
Transfer do Male a odlet s přestupem do ČR.
10. DEN
Přílet do Prahy
(Počet dní/nocí se může lišit dle vypsaných termínů)
Vypsané termíny a ceny se mohou měnit dle aktuálně dostupných letenek.
Zájezd je možné mít i na kratší či delší dobu, než jsou vypsané termíny.
Cena je pak dána aktuální cenou letenky a konkrétním počtem nocí v hotelu.

Cena zahrnuje:

Leteckou přepravu Praha-Male-Praha v ekonomické třídě s leteckou společnosti Emirates, Fly Dubai s přestupem v Dubai nebo Turkish Airlines s přestupem v Istanbulu (nebo jinou leteckou společností, dle aktuální nabídky letenek) Transfer letiště - hotel - letiště (rychlou lodí/ hydroplán/ letadlo) Welcome drink při příjezdu do hotelu 7 nebo více nocí v základní kategorii ubytovaní Služby zástupce partnerské kanceláře v češtině (přivítání na letišti, asistence 24 hodin denně během pobytu na telefonu, rozloučení před odletem) Pojištění CK proti úpadku

Cena nezahrnuje:

Komplexní cestovního pojištění Fakultativní výlety Pozdní CHECK-OUT z hotelu

Informace o hotelu

  • Vzdálenost od pláže Pláž 0 m
  • Vzdálenost od letiště Letiště 145 km
  • Klimatizace Klimatizace ano
  • Vnější bazén Vnější bazén ano
  • Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma ano
  • TV TV ano
  • Minibar, Bar Minibar ano
  • Lednička Lednička ano
  • Surfování Surfování ano
  • Potápěčské centrum Potápěčské centrum ano
  • Fitness Fitness ano
  • Domácí zvířata povolena Domácí zvířata povolena ano
  • Hotelová restaurace Hotelová restaurace ano
  • Kavárna Kavárna ano
  • Volejbal Volejbal ano
  • Hotel bez dětí ano

Vyberte si termín

Mapa a lokalita

Mapa nemusí obsahovat všechny nalezené hotely. Poloha hotelů na mapě má pouze informativní charakter. Nahlásit

Doba letu

11:00 h

Popis

Atol Lhaviyani leží cca 130 km severně od letiště Male. Patří svou délkou 1585 m a šířkou 380 m k jednomu z největších atolů. Okolo ostrova jsou krásné dlouhé pláže s průzračně modrou lagunou. Transfer z letiště Male je 40 minut hydroplánem nebo 4 hodiny jízdy lodí.
  • Vzdálenost od pláže Pláž 0 m
  • Vzdálenost od letiště Letiště 145 km

Počasí

Měsíce vhodné na dovolenou v této destinaci

  • Nejlepší
  • Dobrý
  • Mimosezóna
  1. Leden
  2. Únor
  3. Březen
  4. Duben
  5. Květen
  6. Červen
  7. Červenec
  8. Srpen
  9. Září
  10. Říjen
  11. Listopad
  12. Prosinec

Další zájezdy, které by vás mohly zaujmout