• Pro vstup do země je nutné mít cestovní doklad platný ještě minimálně 150 dní po návratu z dovolené.
Zájezd do

D Maris Bay

Hodnocení: 5/5

Turecko, Marmaris, Marmaris

Sdílet
Dejte nám ještě chvilku, prosím,
ověřujeme dostupnost a ceny.

D Maris Bay

Popis

Bohy milované místo uprostřed zeleně obklopené tyrkysovým mořem s mnoha ostrovy a vyjímečným servisem.

Poloha

Luxusní hotelový komplex D Maris Bay je unikátní v mnoha ohledech. Je vsazen do krásné přírodní rezervace poloostrova Datca, kde díky svému umístění na útesu nad několika úchvatnými zálivy působí jako orlí hnízdo. Z celého komplexu hotelu tak mají jeho hosté panoramatický výhled na okolní ostrovy a dokonce až na 80 km vzdálené Řecko. Všude kolem je bohatá vzrostlá zeleň, pláže resortu jsou lemované vysokými palmami. Pláže jsou písečné a vstup do moře je zde pozvolný. Populární letovisko Marmaris je vzdáleno 35 km, město Bodrum a mezinárodní letiště 155 km.

Vybavení hotelu

Jedinečný a rozlehlý hotelový areál je členitý, má celkem 5 pláží, které jsou z obou stran skalního výběžku, na kterém je posazena hlavní budova. K přepravě na jednotlivé pláže slouží hotelová kyvadlová lodní doprava, z hotelu vede na jednu z pláží přímo pod nim lanovka. Exteriérům i interiérům vládnou vybrané materiály, často je použitý mramor nebo opracovaný přírodní kámen. Ty se snoubí s řadou nevšedních doplňků ze skla nebo ze dřeva a dávají místům punc luxusu v moderním stylu. Uvítá Vás stylová vstupní hala s recepcí, lobby a výtahy. K dispozici dál budete mít: společenské prostory, několik salónků, business centrum, konferenční prostory, herny, dětské prostory, směnárna, kadeřnictví, butiky aj. Hotel má vlastní Spa a wellness centrum Mytha (rozloha 2600 m2)s vnitřním bazénem, vířivkami, saunami, parní lázní, hammamem a s výběrem až 360 různých revitalizačních a kosmetických procedur. Nechybí profesionálně vybavené fitness centrum. Ke stravování má hotel prostornou moderní snídaňovou místnost a 5 a la carte tematických restaurací: Manos (speciality řecké kuchyně), Nusr-Et Steakhouse (speciality na grilu), Zuma (japonská a sushi), D Maris Kitchen (speciality tradiční místní kuchyně) a La Guerite (vybrané pokrmy středomořské kuchyně). K posezení u kávy a nápojů poslouží celkem 7 barů (jak vnitřní, tak venkovní, některé se živou hudbou). I venkovní část areálu nabízí nevšední komfort ve všech směrech. K trávení dnů plných slunce budete mít k dispozici velký sladkovodní infinity bazén, sluneční terasy s lehátky a slunečníky, samostatný sektor pro nejmenší hotelové hosty. Lanovkou se svezete k hlavní hotelové pláži nebo lodí se necháte přepravit na některou z dalších 4 hotelových písečných pláží s pozvolným vstupem do moře a plážovým servisem (lehátka a slunečníky v ceně). Na všech bude o Vás postaráno i co se dalšího zázemí týče. K aktivnímu odpočinku můžete využít tenisové kurty, volejbal, basketbal, vodní sporty (atrakce, plachtění, paddleboard, vodní lyže a další), dále zahrát si kulečník, šipky, elektronické hry, využít lekcí jógy, aerobiku a další. Hotel pořádá i společenské akce (vystoupení, hudba atd). Pro nejmenší hotelové hosty je připraven dětský klub s řadou denních aktivit. Dále lze sjednat pronájem jízdních kol, jachet, vozidel či potápění a jiné specifické aktivity.

Vybavení pokoje

Celková ubytovací kapacita resortu je 196 pokojů různých kategorií. Všechny jsou luxusně moderně a vybavené a nesou se v konceptu smart technology. Mají sociální zařízení se sprchou nebo vanou, vysoušeč vlasů, hygienické sety, župany a pantofle, klimatizaci, SAT/TV, telefon, minibar a trezor (poplatek), Wi-Fi připojení, coffee/tea set, stolek a křeslo, balkón nebo terasu. Pokoje Classic (24-30 m2), Superior (44-47 m2) a Deluxe (35-44 m2) mají výhled na okolí nebo na moře (výhled na moře nutno sjednat předem). Dále jsou v nabídce suity: Junior (58 m2, samostatná ložnice a obývací část se sofa) s výhledem na moře, Executive (65 m2, samostatná ložnice a obývací část se sofa), rovněž s výhledem na moře. Pro náročnou klientelu nebo větší skupinku hostů má hotel v nabídce samostatnou vilu (450 m2) s kapacitou až 8 osob a vlastní zahrádkou s bazénem. Na vyžádání lze sjednat i pokoj s bezbariérovými přístupy.

Stravování

americká snídaně s výběrem „všeho“.

Cena zahrnuje - let

odpovídající počet noclehů dle zvoleného termínu a s uvedenou stravou, leteckou dopravu, letištní a bezpečnostní taxy, služby delegáta nebo asistenci místní CK, pobytovou taxu, transfery z letiště na ubytování a zpět. Lety jsou organizovány z Prahy, Vídně či Německa a jedná se o přímé lety nebo lety s přestupem v Istanbulu dle letového dne a periody v roce. Jde o celoroční destinaci a délka pobytu je dle přání klienta.

Cena nezahrnuje - let

případné navýšení palivového příplatku.


Informace o hotelu

  • Vzdálenost od pláže Pláž 200 m
  • Klimatizace Klimatizace ano
  • Vnější bazén Vnější bazén ano
  • Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, Lehátka a slunečníky na pláži zdarma Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma ano
  • TV TV ano
  • Minibar, Bar Minibar ano
  • Dětský koutek Dětský koutek ano
  • Tenis Tenis ano
  • Potápěčské centrum Potápěčské centrum ano
  • Hotelová restaurace Hotelová restaurace ano
  • Nonstop recepce Nonstop recepce ano
  • Wifi zdarma Wifi zdarma ano

Vyberte si termín

Mapa a lokalita

Mapa nemusí obsahovat všechny nalezené hotely. Poloha hotelů na mapě má pouze informativní charakter. Nahlásit

Doprava letecky

03:00 h

Popis

Na západní straně tureckého pobřeží leží městečko vyznačující se denním klidem a nočním veselím. Možná proto patří Marmaris k těm nejatraktivnějším na západě. Jachtařský přístav hlídá moderní lodě v široké zátoce, která společně s přihlížejícím pohořím Taurus vytváří nádhernou scenérii. Dějiny města sahají až do dob Alexandra Velikého. Ve starověku bylo významným centrem obchodní cesty vedoucí z Malé Asie do Egypta. Dnes je Marmaris jedním z nejoblíbenějších letovisek v Turecku vůbec. Toto středisko se rozprostírá okolo široké zátoky lemované písečnou pláží s krásným panoramatem hor a zelenými háji. Marmaris je typické historické městečko, jehož historie se datuje již od 11. století, s romantickými uličkami.
  • Vzdálenost od pláže Pláž 200 m

Počasí

Měsíce vhodné na dovolenou v této destinaci

  • Nejlepší
  • Dobrý
  • Mimosezóna
  1. Leden
  2. Únor
  3. Březen
  4. Duben
  5. Květen
  6. Červen
  7. Červenec
  8. Srpen
  9. Září
  10. Říjen
  11. Listopad
  12. Prosinec

Další zájezdy, které by vás mohly zaujmout