• Pro vstup do země je potřeba mít pas platný ještě 6 měsíců po návratu z vaší dovolené.
  • V případě, že dítě do 18-ti let cestuje bez rodičů (například s prarodiči) nebo má jiné rodinné jméno než jeden z rodičů, budete pro cestu potřebovat kopii rodného listu a potvrzení rodičů, že dítě může cestovat.
  • V emirátech Dubaj, Ras Al Khaimah a Abu Dhabi je vybírána povinná pobytová taxa ve výši 10-40 AED/pokoj/noc. Výše taxy se liší podle lokality a kategorie hotelu a je splatná v destinaci na hotelové recepci.
Zájezd do

Anantara Mina Al Arab Resort

Hodnocení: 5/5

Spojené arabské emiráty, Ras Al Khaimah, Ras Al Khaimah

Sdílet
Luxusní resort Na soukromém poloostrově Fascinující prostředí a výhledy Řada aktivit a kulinářské zážitky

Více o hotelu

Dejte nám ještě chvilku, prosím,
ověřujeme dostupnost a ceny.

ANANTARA MINA AL ARAB RAS AL KHAIMAH RESORT

Luxusní resort Resort Anantara Mina Al Arab Ras Al Khaimah se nachází na soukromém poloostrově, mezi fascinujícími mangrovovými porosty a s výhledem na lagunu a otevřený oceán. Resort leží pouhých 45 minut od mezinárodního letiště v Dubaji a je umístěn na kouzelném místě, kde pláže a oceán přechází v nádherné hory a poušť. Soukromý poloostrov nabízí nezapomenutelné prostředí pro obnovu svatebních slibů a to jen pro vás nebo za účasti vašich blízkých. Slavnostní pokrm vám připraví osobní šéfkuchař. Resort nabízí i možnosti pro obchodní setkání a organizaci teambuildingů. POKOJE Veškeré ubytování je navrženo v souladu a respektem k místní přírodě. Resort má k dispozici 174 pokojů a apartmánů s výhledem do zahrady, na bazén nebo oceán. Pokoje - podle typu - mají k dispozici balkón, terasu nebo bazén. Ubytovat se lze také v honosných vilách, které jsou umístěny v zeleni nebo přímo nad vodou. Pro větší pohodlí rodin lze vybrat ubytování s propojenými pokoji, kde každý pokoj má balkon nebo terasu pro relaxaci pod širým nebem. Vily s terasou a výhledem na moře mají soukromý bazén, sluneční terasu, samostatný obývací pokoj, jídelní prostory a šatní skříň. Koupelna je vybavena vanou a samostatnou sprchou. Pro chvíle odpočinku je k dispozici smart TV a kávovar na espresso. Podle typu vily je součástí pobytu 60ti minutová masáž na osobu, jedno tříchodové menu v kterékoli z hotelových restaurací nebo BBQ menu na pláži, popřípadě kurz vaření. V resortu si vychutnáte chvilky odpočinku i řadu aktivit. K dispozici je plně vybavené fitness centrum se službami osobního trenéra, nekonečný bazén, řada vodních sportů, jako např. paddeboard, plavba na kajaku nebo potápění. K dispozici jsou hřiště pro plážové sporty, pétanque, padel, volejbal a fotbal. Doporučujeme výlet po okolních mangrovech, které jsou domovem chráněných divokých zvířat, jako jsou želvy, plameňáci a dugongové. Výlet na farmu, kde se pěstují perly, lety balónem a poznávací výlety do okolí vám umožní poznat nádhernou okolní přírodu. Na své si přijdou také děti od 4 do 12 let, kde pro ně dětský klub nabízí řadu aktivit i hodiny arabštiny. Děti mladší než 4 roky musí být doprovázeny dospělým. Zkrátka nepřijdou ani teenageři , kteří při řadě sportovních aktivit poznají nové kamarády. K dispozici služby sauny, páry a vířivky pro muže a ženy a služby kosmetického salonu.

Resort nabízí na výběr řadu restaurací s různými kuchyněmi. Ráno začnete vůní čerstvě pečeného chleba a dalšími kulinářskými zázraky z celého světa. Na oběd a večer máte na výběr lehkou a zdravou středomořskou kuchyni plnou čerstvých ryb. Pokud jste milovníky exotické kuchyně, budete moci vybírat mezi tradiční thajskou, indickou, vietnamskou a čínskou kuchyni. Kulinářské pokrmy jsou podávané po celý den. Ochutnat musíte samozřejmě také fascinující arabskou kuchyni. Během dne je k dispozici kavárna, kde servírují vonící kávu a čaje z celého světa. Hlad zaženou sendviče a polévky, pohodu navodí koktejly a řemeslné gelato. Po celý den je k dispozici občerstvení u bazénu. Západ slunce si nejvíce užijete na terase s koktejly, arabskou vodní dýmkou a za doprovodu hudby. Povečeřet můžete také na pláži čerstvě grilované pochoutky nebo si vychutnat gurmánskou večeři na palubě soukromé jachty s osobním šéfkuchařem. Pokud máte chuť vychutnat si snídani nebo další pokrmy na pokoji, pokojová služba vám donese menu přesně podle vašeho přání. Večeřet můžete také při svíčkách na pláži. Rodinné narozeniny mohou proběhnout také ve vaší vile nad vodou s osobním kuchařem. Pokud si některé pokrmy Středního východu zamilujete natolik, že si je budete chtít připravit i doma, ve škole vaření vám šéfkuchař poskytne podrobné pokyny a užitečné rady.

Cena zahrnuje:

SKUPINOVÝ TRANSFER DUBAI AIRPORT - HOTEL - DUBAI AIRPORT

SKUPINOVÝ TRANSFER DUBAI AIRPORT - HOTEL - DUBAI AIRPORT

Informace o hotelu

Vyberte si termín

Destinace

dopravaletecky

06:00 h

Popis

Emirát Ras al Khaimah se vyznačuje překrásnými přírodními útvary a krajinnými scenériemi, které tvoří vyprahlé Hajarské hory, skalnaté pobřeží, poušť s typickým světlým pískem, a nechybí tu ani úrodná údolí. Vedle nádherných přírodních krás tu můžete obdivovat i kousky historie celých Spojených arabských emirátů v podobě typických vesniček.

Daleko to nebudete mít ani do sousedního emirátu Fujairah, který nabízí bezmezné možnosti potápění. Jsou tomu tady uzpůsobeny i služby - najdete tu luxusní hotely s bazény a nabídkami nejrůznějších doprovodných aktivit, které vám zpříjemní vaši dovolenou.

Hlavní město, které má stejné jméno jako emirát, je poměrně klidným a ne tak moderním městem jako ostatní hlavní města jednotlivých emirátů. Město Ras al Khaimah je rozděleno na starou a novou část. V nové části můžete navštívit muzeum, kde vedle obvyklých expozic naleznete výborně zpracovanou sbírku mušlí, minerálů a hornin. Vystaveny jsou tu i nádherné exempláře stříbrných šperků, jaké nosily beduínské ženy.

Počasí

Aktuální počasí

  • Teplota 36 °C v noci 27 °C

  • Teplota vody 26 °C

Předpověď na další dny

  • Zítra 32 °C v noci 26 °C

  • Čtvrtek 32 °C v noci 26 °C

  • Pátek 33 °C v noci 25 °C

  • Sobota 34 °C v noci 27 °C

Měsíce vhodné na dovolenou v této destinaci

  • Nejlepší
  • Dobrý
  • Mimosezóna
  1. Leden
  2. Únor
  3. Březen
  4. Duben
  5. Květen
  6. Červen
  7. Červenec
  8. Srpen
  9. Září
  10. Říjen
  11. Listopad
  12. Prosinec

Další zájezdy, které by vás mohly zaujmout