• Pro vstup do země je vyžadován cestovní pas platný ještě minimálně 6 měsíců po návratu z dovolené.

Conrad Maldives Rangali Island Hodnocení: 5/5

Conrad Maldives Rangali Island

Číslo termínu: Klikněte pro zobrazení čísla termínu

Středisko

Ari Atoll

Poloha

Resort Conrad Rangali leží ve vyhledávané oblasti Malediv, v Jižním Ari atolu. Rozprostírá se na dvou soukromých ostrovech, které spojuje dřevěné molo. Vzdálen je 90 kilometrů od mezinárodního letiště v Malé. Dopravu zajišťuje místní letecká linka nebo hydroplán, který za letu poskytuje nejkrásnější výhledy na malé ostrůvky pod Vámi.

Pláž

I ostrov Rangali lemují pláže s pověstným bílým pískem, který je symbolem maledivských ostrovů.

Vybavení

Areál resortu nabízí 11 exkluzivních restaurací a 3 bary. Světová ocenění si zde na ostrově získala restaurace Ithaa. Chváleno není pouze servírované menu, ale především její poloha – nachází se 6 metrů pod hladinou oceánu. Během jídla se tak hostům prohánějí nad hlavou mořští živočichové. Uprostřed korálového útesu se budete cítit jako součást úžasného podmořského světa. Jen pozor – místo v restauraci je nutné rezervovat dva týdny dopředu.
Dostanete-li chuť na pořádnou porci exotiky, zavítejte do restaurace Atoll Market. Zde se vaří japonská, indická a asijská kuchyně. Restaurace má písečnou podlahu a skýtá výhled na lagunu.
Na pláži se nachází i Koko Grill Restaurant. Specialitou je zde večeře o osmi chodech v japonském stylu. Večeři připraví kuchař přímo před vašima očima.
Mandhoo Spa Restaurant je úžasný otevřeny prostor, nacházející se nad vodou. Podává se zde bio gurmánská kuchyně a organická vína. Menu je zcela v souladu s postupy lázní Spa Retreat. Hosté si tu pochutnají na moderních evropských jídlech s asijskými vlivy. Restaurace je otevřena na obědy a večeře, děti jsou také velmi vítány.
Na čerstvé mořské plody si zajděte do Sunset Grill, kde se vám naskytne úžasný výhled na západ slunce z dřevěné terasy, která si pluje přímo nad lagunou. Podávají se tu pouze večeře.
Milovníci vína jistě ocení Wine Cellar, který představuje nejen sofistikovaný prostor, ale hlavně ta nejlepší výběrová vína.
Ufaa by Jereme Leung servíruje čínskou kuchyni. Ufaa znamená „štěstí“. Těšit se můžete na to nejlepší z čínských provincií. Součástí restaurace je i čajovna.
Vilu Restaurant je věnován umění jídla a vína. Jedná se o otevřenou restauraci na samém okraji laguny. Bude vám tu představen široký výběr vín i moderní á la carte menu s položkami středomořských pokrmů. Drink před nebo po večeři si můžete dopřát ve Vilu Baru.
Kouzelné lázně na laguně nabízí kombinaci terapií, holistické léčby a vzdělávání o zdravém životním stylu. Dále zde můžete využít soukromou saunu, místnost s párou, jacuzzi, salón krásy a další.

Ubytování

Resort nabízí ubytování ve 151 samostatně stojících vilách, které jsou všechny postaveny a vybaveny v moderním maledivském stylu. Ve všech vilách je kabelová a satelitní TV, CD přehrávač, fén, kávovar a konvice na čaj, klimatizace, minibar, osobní trezor, přímá telefonní linka, Wi-Fi přístup na internet, telefon v koupelně, značkové toaletní potřeby, župany a mnoho dalších detailů pro vaši maximální spokojenost. Můžete volit mezi ubytováním na pláži, nad vodou, ale i pod vodou. Hotel nabízí exkluzivní rezidenci pod hladinou oceánu. Pro pobyt s dětmi pod 12 let doporučujeme kvůli bezpečnosti zvolit spíše pláž, ale trváte-li na nadvodní vilce, hotel Vám to po podpisu rodičovského souhlasu umožní.
Beach Villy (150 m²) se nacházejí na plážích hlavního ostrova. Nabízejí privátní terasu s výhledem na pláž a luxusní venkovní koupelnu v soukromé zahradě. Vily jsou vybaveny dřevěným nábytkem a přírodním dekorem a lze v nich ubytovat až 4 hosty. Vily se nachází na obou stranách ostrova, kdy z některých je možné pozorovat východ slunce, zatímco z jiných západy slunce.
Sunset Water Villa (86 m²) je umístěna přímo nad hladinou moře na nedalekém ostrůvku Rangali, který je určený pouze pro dospělé osoby. Tato vila nabízí prostorný pokoj s obývací částí s proskleným stolem umístěným nad skleněnou podlahou, koupelnu s vanou s výhledem na oceán a také dešťovou sprchu. Ložnice s postelí o velikosti king je vybavena TV s plochou obrazovkou a s výhledem na oceán. Venku najdete terasu s posezením a vlastní nekonečný bazén. Kapacita pokoje: max. 3 dospělí
Grand Water Villa (150 m²) nabízí opravdové soukromí a klid, už jen proto, že stojí na úplném konci mola, skoro 100 metrů od hlavního ostrova. Ve vile je obývací pokoj propojený s koupelnou, která nabízí šatnu, pohovku, luxusní osluněnou vanu s dešťovou sprchou. Na terase najdete velkou vířivku a schody vedoucí přímo do modré laguny. Pod slunečníkem můžete poslouchat zvuk jemných vln, při kterém zapomenete na stres všedního dne. Kapacita pokoje: max. 3 dospělí.
Deluxe Water Villa (115 m²) je postavená na kůlech nad lagunou, takže nabízí přímý vstup do vody ze sluneční terasy, na které je také posezení se soukromým nekonečným bazénem. Luxusní koupelny mají vanu s krásným výhledem na oceán. Kapacita pokoje: max. 3 dospělí
Premier water villa (152 m²) stojící na kůlech nad vodní lagunou má převším velkou terasu a na ní bazén s nekonečným okrajem. Vila nabízí elegantní pokoj s obývací částí, venkovní jídelnu, šatnu, koupelnu se zapuštěnou vanou s výhledem na oceán a dešťovou sprchou. Terasy těchto vil jsou příhodně otočeny na západ. Vila ubytuje 3 hosty.
Two Bedroom Deluxea Beach Villa with Pool (300 m² ) je ideální pro rodiny a nachází se na živějším ostrově Rangali-Finolhu. Má k dispozici jednu hlavní ložnici s celoplošnými skleněnými okny a druhou ložnici s oddělenými postelemi a vestavěnými skříněmi. V koupelně je dvojité umyvadlo s vnitřní a venkovní dešťovou sprchou a dámským toaletním koutkem. Na vlastní terase je soukromý bazének a posezení. Vila ubytuje 4 hosty.
wo Bedroom Rangali Ocean Pavilion with Pool (451 m²) se nachází na ostrově Rangali, který je určený pouze pro dospělé. Vila má dvě ložnice, společný obývací pokoj s prosklenými podlahami odhalující oceán pod ní, plně vybavený kuchyňský kout, dvě koupelny s vanou s výhledem na oceán a dešťovou sprchou. Na venkovní terase je jacuzzi, bazén a posezení. Vila ubytuje 6 hostů.
The Muraka: Luxusní dvoupodlažní rezidence s ložnicí, která je položená pod hladinou oceánu. Ložnice má akrylovou kupoli a poskytuje soukromé podvodní akvárium včetně koupelny a šatny. Nad vodou jsou k dispozici jídelní a obytné prostory, dvě ložnice, koupelna s vanou, venkovní terasa s nekonečným bazénem a soukromý 24hodinový komorník.
Superior Water Villa (76 m²) je postavená na kůlech nad vodou a má krásnou terasu se západní orientací. Každý večer můžete ležet ve vlastním nekonečném bazénu pod širým nebem a kochat se západem slunce. Kapacita pokoje: max. 3 dospělí
Deluxe Beach Villa (300 m²) přímo na pláži je velmi prostorná a plná světla. Harmonicky kombinuje interiér s přírodou okolo. Na terase před vilou je příjemné posezení a soukromý bazén. Za domem se nachází luxusní koupelna a venkovní odpočinkový pavilon. Kapacita pokoje: max. 3 dospělí nebo 2 dospělí a 2 děti.
Grand Water Villa (150 m²) nabízí opravdové soukromí a klid, už jen proto, že stojí na úplném konci mola, skoro 100 metrů od hlavního ostrova. Ve vile je obývací pokoj propojený s koupelnou, která nabízí šatnu, pohovku, luxusní osluněnou vanu s dešťovou sprchou. Na terase najdete soukromý bazén a schody vedoucí přímo do modré laguny. Pod slunečníkem můžete poslouchat zvuk jemných vln, při kterém zapomenete na stres všedního dne. Kapacita pokoje: max. 3 dospělí.
Two Bedroom Grand Water Villa (150 m²) je postavená na kůlech nad lagunou v klidné části resortu na konci dlouhého mola. Tato dvouložnicová vilka je ideálním útočiště pro rodiny se staršími dětmi nebo skupiny přátel. Odpočiňte si na vlastní obrovské terase s velkou vířivou vanou a se schody vedoucí přímo do tyrkysové laguny. Kochejte se ve velmi prostorné koupelně, která zahrnuje šatnu s lehátkem, vanu s výhledem na oceán a uklidňující dešťovou sprchou. Kapacita pokoje: max. 2 dospělé osoby a 2 děti anebo 4 dospělí.

Stravování

Snídaně, polopenze, plná penze nebo All inclusive.
All inclusive zahrnuje snídani, oběd, večeři a nápoje místní výroby.

Sport a zábava

I když ostrov sám o sobě nabízí celou řadu aktivit (např. fitness centrum či tenis), neznamená to, že se hosté nemohou podívat o kousek dál. Mohou se zúčastnit šnorchlovacích výletů, rybaření i výletů na okolní ostrovy. Nabízí se zde pozorování delfínů při západu slunce nebo projížďka na jachtě. Pod dohledem zkušených instruktorů si zde můžete udělat kurz potápění a pak objevovat svět pod hladinou a žasnout nad jeho rozmanitostí. V resortu je k dispozici mnoho aktivit, které nabízí motorizované i nemotorizované vodní sporty. Jedná se například o plavbu na katamaránu, výlety lodí se skleněnou podlahou, jízdu na nafukovacím člunu, kajaku, jet ski, vodní lyžování a další.

Cena zahrnuje

* Leteckou dopravu v turistické třídě včetně tax a poplatků
* Transfery v destinaci
* Počet nocí a stravování dle smlouvy o zájezdu
* Služby česky hovořícího zástupce partnera v Malé
* Pojištění dle zákona č. 159/1999 Sb.

Informace

Na místě se platí povinná turistická taxa cca 10 USD/ pokoj/ noc.
Hydroplány mohou létat pouze za denního světla (cca 08:00 - 15:00). Jestliže máte zájem o transfery hydroplánem, je nutné tomu přizpůsobit mezinárodní přílety a odlety. CK Čedok negarantuje možnost hydroplánu v případě příletu do Malé po 14. hodině a upozorňuje na možnost delšího čekání na letišti v případě odletu z Malé po 19. hodině.

Vybavení hotelu

  • All inclusive
  • Exclusive Travel Čedok
  • Novinka
  • Pláž přímo u hotelu
  • Rodina s dětmi
  • Slunečníky zdarma
  • Šnorchlování
  • WIFI zdarma

Informace o hotelu

  • Vzdálenost od pláže Pláž 0 m
  • Vzdálenost od letiště Letiště 90 km
  • Klimatizace Klimatizace ano
  • Vnější bazén Vnější bazén ano
  • Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma ano
  • TV TV ano
  • Minibar, Bar Minibar ano
  • Lednička Lednička ano
  • Dětský koutek, Dětské hřiště, Dětský bazén Dětský koutek ano
  • Tenis, Volejbal Tenis ano
  • Surfování Surfování ano
  • Potápěčské centrum Potápěčské centrum ano
  • Klidná lokalita Klidná lokalita ano
  • Fitness Fitness ano
  • Hotelová restaurace Hotelová restaurace ano
  • Kuchyňský kout Kuchyňský kout ano

Vyberte si termín

Mapa a lokalita

Mapa nemusí obsahovat všechny nalezené hotely. Poloha hotelů na mapě má pouze informativní charakter. Nahlásit

Doprava letecky

11:00 h

Popis

Na světě existuje spousta míst, ve kterých se člověk cítí jako v ráji a tento ostrov k nim zaručeně patří. Už jenom pro svoji neuvěřitelnou přírodní rozmanitost, se vyplatí tento kousek země ležící v Indickém oceánu jihozápadně od Indie a 740 km od Srí Lanky, navštívit. Teplota je zde však velmi vysoká a v letních obdobích zde průměrně přesahuje 30° C. 

  • Vzdálenost od pláže Pláž 0 m
  • Vzdálenost od letiště Letiště 90 km

Počasí

Aktuální počasí

  • Teplota vody 30 °C

Měsíce vhodné na dovolenou v této destinaci

  • Nejlepší
  • Dobrý
  • Mimosezóna
  1. Leden
  2. Únor
  3. Březen
  4. Duben
  5. Květen
  6. Červen
  7. Červenec
  8. Srpen
  9. Září
  10. Říjen
  11. Listopad
  12. Prosinec

Další zájezdy, které by vás mohly zaujmout