Aktuální vstupní podmínky a podmínky pro návrat najdete na webu Ministerstva zahraničních věcí: https://www.mzv.cz/jnp/cz/encyklopedie_statu/asie/sri_lanka/cestovani/covid_19.html

Aktuální doporučení a varování: https://www.mzv.cz/jnp/cz/cestujeme/aktualni_doporuceni_a_varovani/sri_lanka_upozorneni_na_mozne_komplikace_1.html
Zájezd do

Jetwing St. Andrew's (Nuwara Eliya)

Hodnocení: 4/5

Srí Lanka

Sdílet
Dejte nám ještě chvilku, prosím,
ověřujeme dostupnost a ceny.

Jetwing St. Andrew's (Nuwara Eliya) Hodnocení: 4/5

JETWING ST ANDREWS

Číslo termínu: Klikněte pro zobrazení čísla termínu

Popis zájezdu

Jedná se o pobytový zájezd. Vydejte se s námi na tento tropický ostrov v Indickém oceánu do letoviska Negombo, které se pyšní svými uchvatnými plážemi a nadstatndartními turistickými službami. Užijte si sluníčka, překrásného moře a místní atmosféru.


PROŽIJTE VAŠÍ EXOTICKOU DOVOLENOU V RESORTU JETWING ST ANDREWS 4****!!

Popis Lokace

NUWARA ELIYA:

"Město světla", známé také jako "Malá Anglie", je nejvýše položeným městem Sri Lanky. Město si vyhlédli Britové v první polovině 19. století a zřídili zde sanatorium, neboť zdejší podnebí je mnohem příznivější, než horké a vlhké tropy na pobřeží. "Nuwara Eliya" je jedním z nejdůležitějších center pěstování čaje na Sri Lance a mnozí znalci považují zdejší produkci za vůbec nejkvalitnější na ostrově. Můžete tu zahlédnout krásné domky v anglickém stylu, včetně dokonale střiženého trávníku, typickou anglickou červenou poštovní schránku nebo třeba památník britských vojáků, kteří padli v první světové válce.

Popis ubytování

JETWING ST ANDREWS 4****:

Jetwing St. Andrew's se nachází 5 km od centra města a 12 km od přírodní rezervace "Hakgala". Od mezinárodního letiště Bandaranaike je to 170 km. Hotel disponuje 4 kategoriemi pokojů - "Superior Room", "Deluxe Room", "Suite", "Gem Suite". Všechny pokoje disponují telefonem, TV se satelitními programy, wifi připojením, elektronickým trezorem, příslušenstvím na přípravu kávy a čaje, příslušenstvím na žehlení prádla (na vyžádání ) a vlastním sociálním zařízením. Všechny pokoje také disponují výhledem do zahrady. Některé pokoje disponují minibarem, patrem či verandou. Hotel disponuje restaurací "Old Course Restaurant", která servíruje pokrmy na snídani, oběd a večeři. Restaurace disponuje vinným sklípkem, otevřenou kuchyní a venkovním sezením. Interiérové sezení má kapacitu 150 míst. Dále hotel disponuje barem "Roadhole" disponující nabídkou vín, piva a různých alkoholických nápojů. Bar je otevřen od 10:00 do půlnoci. Dále hotel nabízí zajímavé možnosti stravování - "Šampaňská snídaně" (snídaně v přírodě servírována se šampaňským), "High Tea" (čaj v anglickém styl na verandě lobby hotelu"), "Grden BBQ" (grilování mas na zahradě hotelu) a např. stolování na pokoji. Hotel dále disponuje místností s 117 let starým kulečníkem, půjčovnou aut a místností, kde lze sledovat TV. Některé služby v tomto hotelu mohou být zpoplatněny.

Strava

Kuchyně na Sri Lance nabízí plno gurmánských specialit a lahůdek. Skládá se z ovoce a zeleniny, kokosových ořechů, mořských plodů. Tamní speciality ovlivnily národy, které měly se Srí Lankou co do činění. Byli to Arabové, Indové, Holanďani či Angličané. Vliv jednotlivých kuchyní se dodnes promítá v pokrmech domorodců a tvoří zajímavé směsi chutí. Hlavní vliv má pochopitelně kuchyně indická, v mnoha ohledech jsou obě kuchyně totožné.

PROGRAM

1. DEN
Odlet z České republiky (dle potvrzeného letového řádu)
2. DEN (LETIŠTĚ/NUWARA ELIYA)
Po příletu se setkáte s anglicky hovořícím průvodcem, následuje transfer do hotelu JETWING ST ANDREWS 4****
Volný program
3. DEN - předposlední DEN - (NUWARA ELIYA)
Volný program
Možnost fakultativních výletů
Poslední DEN
Volný program
Odjezd na letiště
Přílet do České republiky (dle potvrzeného letového řádu)
Uvedená cena zájezdu obsahuje letenky za cenu v optimální knihovací třídě. Tento zájezd si můžete objednat v jakémkoliv termínu na libovolnou délku pobytu, může se zde lišit konečná cena. Rádi Vám cenu zkalkulujeme na základě Vaší nezávazné objednávky.

Cena zahrnuje:

Leteckou dopravu v ekonomické třídě s přestupem dle letového řádu Transfer letiště - hotel - letiště Ubytování se stravováním dle zvolené nabídky Přivítání na letišti zástupcem zahraničního partnera po příletu do destinace (v anglickém jazyce) Asistence česky/slovensky hovořícího delegáta na telefonu po celou dobu pobytu 24 hodinová asistence zahraničního partnera na telefonu (v anglickém jazyce) Pojištění CK proti úpadku

Cena nezahrnuje:

Vstupní vízum - možnost vyřízení přes naší CK (1750,- Kč osoba) Cestovní pojištění Fakultativní výlety

Informace o hotelu

  • Vzdálenost od centra města Centrum 5 km
  • Vzdálenost od letiště Letiště 170 km
  • Klimatizace Klimatizace ano
  • TV TV ano
  • Minibar, Bar Minibar ano
  • Golf Golf ano
  • Animační programy Animační programy ano
  • Hotelová restaurace Hotelová restaurace ano
  • Kavárna Kavárna ano
  • Nonstop recepce Nonstop recepce ano
  • Půjčovna kol Půjčovna kol ano
  • Kuchyňský kout Kuchyňský kout ano

Vyberte si termín

Mapa

Mapa nemusí obsahovat všechny nalezené hotely. Poloha hotelů na mapě má pouze informativní charakter. Nahlásit

  • Vzdálenost od centra města Centrum 5 km
  • Vzdálenost od letiště Letiště 170 km

Počasí

Aktuální počasí

  • Teplota 25 °C v noci 18 °C

Předpověď na další dny

  • Zítra 26 °C v noci 18 °C

  • Sobota 27 °C v noci 18 °C

  • Neděle 26 °C v noci 17 °C

  • Pondělí 26 °C v noci 17 °C

Měsíce vhodné na dovolenou v této destinaci

  • Nejlepší
  • Dobrý
  • Mimosezóna
  1. Leden
  2. Únor
  3. Březen
  4. Duben
  5. Květen
  6. Červen
  7. Červenec
  8. Srpen
  9. Září
  10. Říjen
  11. Listopad
  12. Prosinec

Další zájezdy, které by vás mohly zaujmout