Aktuální vstupní podmínky a podmínky pro návrat najdete na webu Ministerstva zahraničních věcí: https://www.mzv.cz/jnp/cz/encyklopedie_statu/asie/sri_lanka/cestovani/covid_19.html

Aktuální doporučení a varování: https://www.mzv.cz/jnp/cz/cestujeme/aktualni_doporuceni_a_varovani/sri_lanka_upozorneni_na_mozne_komplikace_1.html
Zájezd do

Araliya Beach Resort & Spa

Hodnocení: 5/5

Srí Lanka, Unawatuna, Unawatuna

Sdílet
Dejte nám ještě chvilku, prosím,
ověřujeme dostupnost a ceny.

ARALIYA BEACH RESORT & SPA UNAWATUNA

Luxusní 5hvězdičkový Araliya Beach Resort & Spa Unawatuna poskytuje širokou škálu exkluzivních ubytovacích prostorů, barů, restaurací, butiků a zábavních center, což z něj činí idylickou destinaci, kde můžete zažít čistou tropickou blaženost. Resort je snadno dostupný z Colomba a leží jen pár minut od Galle – hlavního města jižní provincie a světového dědictví. Město Unawatuna je od resortu vzdálené pouhých 500 metrů. V Resortu naleznete některé z nejlepších restaurací v Unawatuna, které hostům nabízejí řadu vynikajících kulinářských zážitků. Zkušení a vášniví kuchaři kladou důraz na přípravu autentických místních potravin a na novější a kreativní způsoby, jak si vychutnat regionální specialitu – mořské plody. Hosté si v restauracích mohou vychutnat mnoho oblíbených mezinárodních jídel. K dispozici jsou také bary, kde se mohou hosté osvěžit, a shisha lounge, který nabízí úchvatný výhled na okolí. Všechny pokoje byly navrženy s ohledem na pohodlí a snadné bydlení. K dispozici jsou různé typy pokojů, které se liší velikostí a vybavením. Naleznete zde pokoje od typu Deluxe až do pokojů typu Royal. Všechny pokoje zahrnují moderní zařízení, jako jsou klimatizace, minibar, vysoušeč vlasů, bezpečnostní schránka a připojení WiFi zdarma. Součástí resortu jsou také sportovní a rekreační zařízení, jako plně vybavená posilovna, prostorné bazény a pro nejmenší návštěvníky jsou k dispozici dětské bazény a dětské hřiště. Pro ty, kteří preferují aktivnější odpočinek, jsou k dispozici lekce jógy, a také možnost vyzkoušet různé vodní sporty. Pokud se chcete naopak uvolnit, můžete navštívit spa, kde jsou v nabídce různé druhy procedur a očistných rituálů. Resort se nachází na romantické a nádherné pláži, a nabízí řadu dokonalých míst pro svatbu. S nádherným výhledem na ikonickou pláž a prostředím, které lze snadno přizpůsobit, elegantním nábytkem a kvalitními cateringovými službami. Svatební prostory jsou do detailu promyšlené a největší z nich pojme pohodlně až 400 hostů.

Stravování typu all-inclusive zahrnuje stravování a nápoje během pobytu v hotelu. Zde je obvyklý popis toho, co můžete očekávat od stravování typu all-inclusive: Snídaně, obědy a večeře: Tento typ stravování zahrnuje všechny hlavní jídla během dne. Snídaně může být podávána jako bufet nebo à la carte, zatímco obědy a večeře mohou být buď bufetové, nebo servírované v restauracích s jídelním lístkem. Lehké občerstvení: Mezi hlavními jídly jsou často k dispozici lehké občerstvení, jako jsou sendviče, pizzy či dezerty. Nápoje: Nealkoholické nápoje, jako jsou sodovky, voda, čaj a káva, a také alkoholické nápoje, jako jsou piva, vína a koktejly. Výběr alkoholu může být omezen na místní značky s možností dokoupení prémiových mezinárodních značek. Restaurace a bary: All-inclusive resorty obvykle nabízejí více restaurací a barů. Některé mohou vyžadovat rezervace, zatímco jiné jsou volně přístupné. Room service: Služba není součástí all inclusive. Speciální události a večerní programy: Některé resorty mohou pořádat speciální tematické večery, galavečeře nebo show jako součást all-inclusive balíčku. Rozsah a kvalita stravování v rámci all-inclusive balíčků se řídí konkrétní nabídkou a podmínkami hotelu. Cestující na Srí Lanku za turistickým účelem před příjezdem na Srí Lanku musí zajistit elektronickou cestovní autorizaci, tzv. ETA (Electronic Travel Authorization), a to prostřednictvím webové stránky http://www.eta.gov.lk . Poplatek USD 50 / osoba.

Cena zahrnuje:

GROUP TRANSFER AIRPORT - HOTEL - AIRPORT


Informace o hotelu

  • Vzdálenost od centra města Centrum 1000 m
  • Vzdálenost od letiště Letiště 166 km
  • Klimatizace Klimatizace ano
  • Vnější bazén Vnější bazén ano
  • TV TV ano
  • Minibar, Bar Minibar ano
  • Dětský koutek, Dětské hřiště Dětský koutek ano
  • Fitness Fitness ano
  • Hotelová restaurace Hotelová restaurace ano
  • Volejbal Volejbal ano
  • Wifi zdarma Wifi zdarma ano

Vyberte si termín

Destinace

Doba letu

10:00 h

Popis

Unawatuna není pouze místem plných legend, ale také oblastí, kde holandští velitelé a obchodníci byli ubytováni nebo měli své "Buien Plaatsen" residence. Tyto budovy i dnes nezapřou svůj původ v holandské architektuře, a to i přes četné rekonstrukce. Za návštěvu zde určitě stojí např. budova zvaná "Bathfield House", v které je dnes umístěna státní porodnice nebo bývalá residence holandského velitele s bazénem a nápisem "Nooit Gedacht" na vstupní bráně. Další typická budova s dřevěnými sloupy, velkými dveřmi a okny se nachází na klikatící se silnici do Velle Kovila. Mnoho podivných legend koluje o místě Kovil, zvláště rozšířená je legenda o jeskyni uvězněného mořského hada.
  • Vzdálenost od centra města Centrum 1000 m
  • Vzdálenost od letiště Letiště 166 km

Počasí

Aktuální počasí

  • Teplota 33 °C v noci 27 °C

  • Teplota vody 30 °C

Předpověď na další dny

  • Zítra 32 °C v noci 27 °C

  • Sobota 33 °C v noci 27 °C

  • Neděle 33 °C v noci 28 °C

  • Pondělí 32 °C v noci 27 °C

Měsíce vhodné na dovolenou v této destinaci

  • Nejlepší
  • Dobrý
  • Mimosezóna
  1. Leden
  2. Únor
  3. Březen
  4. Duben
  5. Květen
  6. Červen
  7. Červenec
  8. Srpen
  9. Září
  10. Říjen
  11. Listopad
  12. Prosinec

Další zájezdy, které by vás mohly zaujmout