Zájezd do

Azao Resort & Spa

Hodnocení: 4/5

Zanzibar

Sdílet
Dejte nám ještě chvilku, prosím,
ověřujeme dostupnost a ceny.

Azao Resort & Spa Hodnocení: 4/5

AZAO RESORT & SPA ZANZIBAR

Číslo termínu: Klikněte pro zobrazení čísla termínu

Poloha: Stylový resort na severovýchodě ostrova, asi hodinu jíždy od letiště ve Stone Town, zapsaného na seznam světového dědictví UNESCO. Architektonický ráz letoviska dokonale splývá s přírodním prostředím okolí. Je vhodný pro všechny věkové kategorie a také pro rodiny s dětmi, které ocení vybavení i dětské aktivity. Ubytování: V hotelu je několik typů pokojů. Pokoje typu Standard Garden Room s jednou ložnicí nabízejí pohodlí a dostatek prostoru pro relaxaci. Tyto pokoje s vlastní koupelnou pokrývají plochu pokoje 70 m2. Pokoj typu Deluxe Ocean jsou stylové pokoje, které se vyznačují vysokými dřevěnými stropy, mramorovými podlahami a velkými prosklenými dveřmi, které nabízejí dokonalý výhled na oceán, východ slunce a molo. Každý z těchto pokojů má ložnici s postelí a koupelnou a zabírá plochu 38 m2.

Vybavení a služby: recepce, restaurace s výhledem na bazén a oceán nabízí lokální pokrmy i mezinárodní kuchyni a není problém vyhovět hostům s dietními omezeními. Dále je zde knihovna, bar u bazénu s nabídkou koktejlů a vín a shisha salonek, konferenční místnost a salonek pro 40 osob, dětský klub, obchod se suvenýry, nabízející vše dd místních soch a vzácných látek až po elegantní korálkové ozdoby a neocenitelné obrazy, směnárna. Wi-Fi ve společných prostorách i na pokojích zdarma. Sport a zábava: Fitness centrum s výhledem na moře a exotický mangrovový les nabízí plně vybavenou tělocvičnu, místnosti pro procedury a saunu. Lázně, oáza klidu a pohody, nabízejí mimo jiné širokou škálu služeb včetně masáží, péče o pleť, ošetření těla, vlasových a nehtových služeb. Dále je zde půjčovna jízdních kol, dětský klub, vodní sporty na pláži, vybavení pro šnorchlování, volejbal, tenis, boccia, stolní tenis, šipky, kulečníkové hry a mnoho dalšího. Dobře vybavený dětský klub je ideální pro rodiny s dětmi. Mezi jeho přednosti patří plážové hry, živé vaření (např. výroba pizzy a pečení cukroví), (folklórní) vyprávění příběhů, malování a kreslení, stolní hry, lekce tance a zpěvu. Hřiště je vybaveno skluzavkami, prolézačkami, balonovým hradem a mnoha dalšími. Děti mohou také dostat vzácnou příležitost naučit se pár svahilských slov a frází. Otevřeno denně od 9 do 17 hodin pro děti od 3 do 12 let.

Cena zahrnuje:

TRANSFERY ZAHRNUTÉ V CENĚ ZÁJEZDU

TRANSFER LETIŠTĚ - HOTEL - LETIŠTĚ - MIN. 2 OSOBY,

INFRASTRUCTURE TAX TO BE PAID DIRECTLY AT HOTEL

INFRASTRUCTURE TAX PAYABLE DIRECTLY AT HOTEL - PER PERSON, PER DAY, IN USD THE GOVERNMENT OF ZANZIBAR HAS INTRODUCED NEW INFRASTRUCTURE TAX STARTING ON 01072023 AS PER BELOW. USD 5 FOR GUESTS THAT STAY IN 5 AND 4 STAR HOTELS USD 4 FOR GUESTS THAT STAY IN 3 AND TWO STARS HOTEL USD 2 FOR GUESTS THAT STAY IN 1 STAR AND THOSE THAT ARE NOT GRADED

Informace o hotelu

  • Vzdálenost od pláže Pláž 0 m
  • Dětské hřiště, Dětský bazén Dětské hřiště ano
  • Tenis Tenis ano
  • Potápěčské centrum Potápěčské centrum ano
  • Fitness Fitness ano
  • Bar Bar ano

Vyberte si termín

Počasí

Aktuální počasí

  • Teplota vody 30 °C

Měsíce vhodné na dovolenou v této destinaci

  • Nejlepší
  • Dobrý
  • Mimosezóna
  1. Leden
  2. Únor
  3. Březen
  4. Duben
  5. Květen
  6. Červen
  7. Červenec
  8. Srpen
  9. Září
  10. Říjen
  11. Listopad
  12. Prosinec

Další zájezdy, které by vás mohly zaujmout