• Pro vstup do země je vyžadován cestovní pas platný ještě minimálně 6 měsíců po návratu z dovolené.

JA Manafaru

Číslo termínu: Klikněte pro zobrazení čísla termínu

Středisko

Haa Alifu atoll

Poloha

K dispozici je transfer místní linkou z letiště v Malé na lokální ostrov nedaleko resortu (cca 55 min) a poté přesun do hotelu rychločlunem (cca 45 min).

Pláž

prostorné pláže přímo u hotelu

Vybavení

Můžete se vydat na kulinářskou stezku do 6 vytříbených gurmánských „destinací“, které potěší i nejnáročnější chuťové pohárky. Mnohé z nich získaly nejrůznější ocenění pro svou rozsáhlou nabídku vín a kaleidoskop chutí představující místní suroviny a koření regionu.
V resortu na ostrově Manafaru jsou k dispozici tři bazény, které ideálně doplňují krásnou pláž.
Vydejte se klikatými stezkami skrze svěží ostrov, abyste objevili skrytou oázu v podobě lázní Calm Spa umístěných mezi mangrovníky.

Ubytování

Beach Villa with Private Pool: Pobyt v plážových vilkách (150 m²) je o prožití čisté ostrovní pohody jen pár kroků od vod oceánu. Budete obklopeni tropickou zelení, zatímco interiéry nabízejí obývací a ložnicové prostory ve spojení s přírodními materiály v podobě dřeva a kamene. Koupelna se otevírá na terasu s bazénkem, denní válendou a dvěma lehátky. Z obývacího pokoje pak můžete vyjít na dřevěnou terasu s posezením nebo na pláž, kde na Vás čeká vlastní altánek cabana. Do vybavení patří: bezplatné WiFi, denně bezplatně voda a ovoce, bezplatné nemotorizované vodní sporty na den, oddaný komorník, soukromý bar, zařízení Nespresso, varná konvice Bodum a výběr čajů, satelitní TV s plochou obrazovkou, DVD přehrávač, domácí kino, osobní sejf, polštářové menu, přenosný IDD telefon, záchranná vesta a 24hodinová pokojová služba.
Sunrise Water Villa with Private Infinity Pool: Východ nad Indickým oceánem – to je radost pohledět. Sledujte, jak se tmavě modrá obloha postupně rozzáří všemožnými barvami, které se navíc odrážejí ve vodní hladině. Neutrální tóny vily Sunrise Water (110 m²) krásně kontrastují s touto symfonií barev. K dispozici budete mít vlastní bazén s nekonečným okrajem, soukromou terasu a nadvodní houpací síť. Vysoký strop dodává místu provzdušněnou atmosféru a přes prosklené otvory v podlaze můžete sledovat podmořský život. Budete moci využít obývací a ložnicové prostory s částečně krytou koupelnou s lázeňskou vanou a dešťovou sprchou. Do vybavení patří: bezplatné WiFi, denně bezplatně voda a ovoce, bezplatné nemotorizované vodní sporty na den, oddaný komorník, soukromý bar, zařízení Nespresso, varná konvice Bodum a výběr čajů, satelitní TV s plochou obrazovkou, DVD přehrávač, domácí kino, osobní sejf, polštářové menu, přenosný IDD telefon, záchranná vesta a 24hodinová pokojová služba.
Sunset Water Villa with Private Infinity Pool: Kochejte se výhledem na slunce zapadající za horizont Indického oceánu, což představuje opravdu báječnou podívanou. Neutrální tóny vodní vily Sunset (110 m²) ideálně kontrastují s tímto pestrobarevným přírodním úkazem. K dispozici budete mít vlastní bazén s nekonečným okrajem, soukromou terasu a nadvodní houpací síť. Vysoký strop dodává místu provzdušněnou atmosféru a přes prosklené otvory v podlaze můžete sledovat podmořský život. Budete moci využít obývací a ložnicové prostory s částečně krytou koupelnou s lázeňskou vanou a dešťovou sprchou. Do vybavení patří: bezplatné WiFi, denně bezplatně voda a ovoce, bezplatné nemotorizované vodní sporty na den, oddaný komorník, soukromý bar, zařízení Nespresso, varná konvice Bodum a výběr čajů, satelitní TV s plochou obrazovkou, DVD přehrávač, domácí kino, osobní sejf, polštářové menu, přenosný IDD telefon, záchranná vesta a 24hodinová pokojová služba.
Deluxe Beach Family Villa with Private Pool: Udělejte si pohodlí v tropickém útočišti v podobě prostorné plážové vily (225 m²) s vyřezávaným dřevěným nábytkem. Kromě samotné ložnice budete mít k dispozici také obývací pokoj a venkovní koupelnu s lázeňskou vanou a dešťovou sprchou a dále terasu s posezením. Právě koupelna vede na terasu, která disponuje denní válendou, lehátky a soukromým bazénem. Je to jenom pár kroků na pláž, kde na Vás čeká vlastní altánek cabana pro idylický odpočinek během dne. Do vybavení patří: bezplatné WiFi, denně bezplatně voda a ovoce, bezplatné nemotorizované vodní sporty na den, oddaný komorník, soukromý bar, zařízení Nespresso, varná konvice Bodum a výběr čajů, satelitní TV s plochou obrazovkou, DVD přehrávač, domácí kino, osobní sejf, polštářové menu, přenosný IDD telefon, záchranná vesta a 24hodinová pokojová služba.

Stravování

Balíček „All inclusive“ zahrnuje:
Denně snídaně v restauraci Kakuni, tříchodový oběd v restauraci Kakuni nebo Andiamo Bistro and Pool, odpolední čaj a jednohubky ve White Orchid Lounge, tříchodová večeře v restauraci Ocean Grill, Andiamo Bistro and Pool, Kakuni nebo White Orchid Lounge Široký výběr alkoholických a nealkoholických nápojů: pivo mezinárodních značek, lihoviny, vína, ovocné džusy (balené), nealkoholické nápoje, čaj a káva, voda značky JA, koktejly a moktejly
Minibar ve vile doplňován jednou denně, obsahuje: víno, pivo, nealkoholické nápoje, voda značky JA a občerstvení
Dva rekreační bazény
Fitness centrum Horizon
Fitness Pavilion
Ranní lekce jógy (po rezervaci)
Tenisový a badmintonový kurt, stolní tenis, hřiště na futsal, kulečník, trasy na procházky a jogging, stolní hry, filmový pokoj, prostor na venkovní hry
Galerie Utheemu (maledivská knihovna)
Seatopia (ekologické centrum)
Kulturní centrum Magey-Hiyaa
Šnorchlovací vybavení k zapůjčení
Nemotorizované vodní sporty (1 hod/vilu/den) - kajaky, stand-up paddle board, šlapadala, windsurfing a katamarány (v závislostech na schopnostech/licencích hosta) Jízdní kola u vil

Sport a zábava

Potápění Pod vedením profesionálního pětihvězdičkového potápěčského PADI týmu budete moci objevovat mimořádný podmořský život kolem atolu Haa Alif. Komplexní kurzy až v 9 světových jazycích jsou k dispozici jak pro začátečníky, tak také pro zkušené potápěče. Začínající se mohou učit potápění v mělkých vodách útesu, zatímco zkušenější jedinci se mohou vydat prozkoumat vyhlášené podvodní destinace. Vybavení pro potápění je v potápěčském centru k dispozici. Vodní sporty Užijte si oceán také při nejrůznějších nemotorizovaných vodních sportech, které zahrnují windsurfing, jízdu na kajaku, paddleboarding či plavby v katamaránu. Dále jsou k dispozici také motorizované vodní sporty jako vodní skútry, wakeboarding a vodní lyžování na několik způsobů. Pozemní sporty V resortu JA Manafaru si můžete zarezervovat tenisový kurt pro přátelské utkání či ostrý zápas nebo se odhodlat si zahrát plážový volejbal s ostatními hosty. V interiérech hotelu najdete stolní fotbal či ping pong, což je skvělou volbou, kdyby venku náhodou spadlo pár kapek deště. Moderní fitness centrum je v provozu 24 hodin denně a hosté si mohou domluvit hodiny osobního tréninku či wellness kurzy.

Cena zahrnuje

* Leteckou dopravu v turistické třídě včetně tax a poplatků
* Transfery v destinaci
* Počet nocí a stravování dle smlouvy o zájezdu
* Služby česky hovořícího zástupce partnera v Malé
* Pojištění dle zákona č. 159/1999 Sb.

Informace

Na místě se platí povinná turistická taxa cca 10 USD/ pokoj/ noc.
Hydroplány mohou létat pouze za denního světla (cca 08:00 - 15:00). Jestliže máte zájem o transfery hydroplánem, je nutné tomu přizpůsobit mezinárodní přílety a odlety. CK Čedok negarantuje možnost hydroplánu v případě příletu do Malé po 14. hodině a upozorňuje na možnost delšího čekání na letišti v případě odletu z Malé po 19. hodině.

Vybavení hotelu

  • All inclusive
  • Exclusive Travel Čedok
  • Novinka
  • Pláž přímo u hotelu
  • Rodina s dětmi
  • Wellness pobyty

Informace o hotelu

  • Vzdálenost od pláže Pláž 0 m
  • Vzdálenost od letiště Letiště 280 km
  • Klimatizace Klimatizace ano
  • Vnější bazén Vnější bazén ano
  • Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma ano
  • TV TV ano
  • Minibar, Bar Minibar ano
  • Lednička Lednička ano
  • Dětský koutek, Dětské hřiště, Dětský bazén Dětský koutek ano
  • Tenis, Volejbal Tenis ano
  • Surfování Surfování ano
  • Potápěčské centrum Potápěčské centrum ano
  • Fitness Fitness ano
  • Domácí zvířata povolena Domácí zvířata povolena ano
  • Hotelová restaurace Hotelová restaurace ano
  • Kavárna Kavárna ano
  • Půjčovna kol Půjčovna kol ano
  • Wifi zdarma Wifi zdarma ano

Vyberte si termín

Mapa

Mapa nemusí obsahovat všechny nalezené hotely. Poloha hotelů na mapě má pouze informativní charakter. Nahlásit

  • Vzdálenost od pláže Pláž 0 m
  • Vzdálenost od letiště Letiště 280 km

Počasí

Aktuální počasí

  • Teplota vody 30 °C

Měsíce vhodné na dovolenou v této destinaci

  • Nejlepší
  • Dobrý
  • Mimosezóna
  1. Leden
  2. Únor
  3. Březen
  4. Duben
  5. Květen
  6. Červen
  7. Červenec
  8. Srpen
  9. Září
  10. Říjen
  11. Listopad
  12. Prosinec

Další zájezdy, které by vás mohly zaujmout