Aktuální vstupní podmínky a podmínky pro návrat najdete na webu Ministerstva zahraničních věcí: https://www.mzv.cz/jnp/cz/encyklopedie_statu/asie/thajsko/cestovani/covid_19.html
Zájezd do

Santhiya Tree Resort

Hodnocení: 0/5

Thajsko, Ko Chang

Sdílet
Dejte nám ještě chvilku, prosím,
ověřujeme dostupnost a ceny.

SANTHIYA TREE KOH CHANG RESORT

Číslo termínu: Klikněte pro zobrazení čísla termínu

Poloha: Santhiya Tree Koh Chang Resort se nachází podél pláže Klong Prao s bílým jemným pískem na ostrově Koh Chang, kam se dostanete minibusem a lodí z Pattaya či Bangkoku či z letiště v Tratu (v návaznosti na letový řád). Ubytování: Santhiya Tree Koh Chang Resort v současnosti zahrnuje 85 pokojů, které jsou rozděleny do 50 luxusních vil a 35 bazénových apartmá. Všechny pokoje jsou zasazeny do tropické zahrady a jsou dokonale zařízené rozsáhlým prostorem a ručně vyrobeným dřevěným nábytkem, s krásnými koupelnami v přírodním stylu a prostornými terasami, které zajistí relaxační luxusní pobyt. Garden villa se se nachází mezi stromy a zelení a může se pochlubit jedinečností tradičního thajského stylu s funkčním vybavením. Zahradní vile dominuje 50m2 s přepychovou koupelnou. Vybavení: postel typu king, pohovka, výhled do zahrady, klimatizace, mini lednice, LCD TV s kabelovými kanály, mini bar, příslušenství pro přípravu čaje a kávy, telefon, bezpečnostní schránka na pokoji, plážová taška, sandály a deštník, pantofle, denně zdarma 4 (500 ml) pitné vody, bezplatné Wi-Fi připojení k internetu. Koupelna s oddělenou vanou a sprchou, fén, župan a ručník, kompletní sada koupelnových potřeb.

Vybavení a služby: recepce, několik restaurací, bar, bazén s vířivkou, fitness centrum, obchůdek, směnárna, pokojová služby, služba praní a žehlení prádla, úschovna zavazadel, nabídka výletů. Sport a zábava: S programem aktivit Santhiya Tree Koh Chang Resort se hosté seznámí s celou řadou bohaté kultury Thajska. Patří mezi ně kurzy skládání ručníků, thajského vaření a vyřezávání ovoce. Plážový fotbal, volejbal a jízda na kajaku jsou také nabízeny zdarma a zvou hosty, aby co nejlépe využili nádhernou přírodu. Bazén s vířivkou, fitness centrum, Ajurvanská plážová, masáž, jízda na kajaku, potápění a šnorchlování.

Cena zahrnuje:

TRANSFER BKK AIRPORT - BOAT - HOTEL - BOAT - BKK AIRPORT

MAXIMUM 5 PAX & RECOMMEND TAKING THE FLIGHT ARRIVAL AT SUVARNABHUMI AIRPORT NOT LATER THAN 12.00 LOCAL TIME.

Informace o hotelu

  • Vzdálenost od letiště Letiště 38 km
  • Klimatizace Klimatizace ano
  • Vnější bazén Vnější bazén ano
  • TV TV ano
  • Minibar, Bar Minibar ano
  • Lednička Lednička ano
  • Fitness Fitness ano
  • Animační programy Animační programy ano
  • Dětský bazén Dětský bazén ano
  • Hotelová restaurace Hotelová restaurace ano

Vyberte si termín

Destinace

Doprava letecky

12:00 h

Popis

Koh Chang (Sloní ostrov) je druhým největším ostrovem Thajska. Leží přímo u hranic s Kambodžou. Je součástí mořského národního parku Mu Ko Chang. Jeho nepoškozené korálové útesy jsou neodolatelnou podívanou. Nejvyšším vrcholem ostrova je Khao Jom Peasat (744 m. n. m.)
Povrch ostrova je hornatý a jeho převážnou část pokrývá džungle. Na ostrově je několik rybářských vesniček a západní část pobřeží lemují překrásné pláže s palmami. Hotelové resorty s tropickými zahradami a bungalovy spojuje s přístavem jediná asfaltová silnice na ostrově.

Koh Chang je velmi klidným místem bez většího ruchu. Pyšní se jedinečnými přírodními krásami. Džungle je domovem exotického ptactva a obrovských motýlů. Je bezpečná a jako stvořená k romantickým procházkám s nádechem dobrodružství. Na východním pobřeží naleznete nejkrásnější vodopád ostrova, třístupňový Than Mayom.
Rodinná atmosféra ostrova nadchne především milovníky koupání, objevování podmořského světa, krásné přírody a poklidné relaxace, kterou neruší přílišný turistický ruch diskoték a promenád.
  • Vzdálenost od letiště Letiště 38 km

Počasí

Aktuální počasí

  • Teplota vody 29 °C

Měsíce vhodné na dovolenou v této destinaci

  • Nejlepší
  • Dobrý
  • Mimosezóna
  1. Leden
  2. Únor
  3. Březen
  4. Duben
  5. Květen
  6. Červen
  7. Červenec
  8. Srpen
  9. Září
  10. Říjen
  11. Listopad
  12. Prosinec

Další zájezdy, které by vás mohly zaujmout