• Pro vstup do země je nutné mít cestovní doklad platný ještě minimálně 150 dní po návratu z dovolené.
Zájezd do

Be Premium Bodrum

Hodnocení: 5/5

Turecko, Bodrum

Sdílet
Dejte nám ještě chvilku, prosím,
ověřujeme dostupnost a ceny.

be Premium Bodrum

Číslo termínu: Klikněte pro zobrazení čísla termínu

Popis

Fantastická vybavenost, nádherná poloha na výběžku obklopeném mořem, vlastní pláž a mola, skvělá nabídka stravovacích služeb, možnost sportování a využití nabídky vodních sportů. Další plus je bez pochyb i poloha vůči středisku Bodrum, kam se lze snadno dostat hotelovou dopravou. V hotelovém komplexu najde úplně vše, co si vzpomenete. Jedná se o místo vhodné pro rodiny s dětmi, stejně tak ale pro romantické páry či náročné klienty hledající soukromé vilky s větší kapacitou a puncem soukromí.

Poloha

Luxusní hotelový komplex konceptu ,,Premium All Inclusive,,již svojí polohou slibuje úchvatnou dovolenou. Do provozu byl předán v roce 2014, celková rozloha na pobřežním výběžku, který hotel zabírá celý, je 110 000 m2. Areál se kaskádovitě svažuje k pobřeží a k soukromé pláži dlouhé téměř 1 km (částečně vstup do moře z pláže, částečně z mola se schůdky. Nákupní možnosti se nabízí jak v areálu, tak již v bezprostředním okolí. Centrum střediska Bodrum je vzdáleno 8 km, mezinárodní letiště pak 22 km (doba transferu cca 30 min).

Vybavení hotelu

Hotelový areál je tvořen velkým počtem budov v několika výškových úrovních svahu, který se v dolní části dotýká pláže a moře. Celková ubytovací kapacita je 311 pokojů a suit či vilek různých typů. Pokoje se nacházejí v hlavní budově. Zde Vás uvítá elegantní recepce s lobby barem, výtahy a směnárnou. Stravovací služby a příjemné posezení obstarávají hlavní restaurace Boreas, dále 7 a´la carte restaurací, 9 barů (vnitřní i venkovní), 2 pastisserie a 3 snack/bar restaurace. Vnitřní prostory nabízí zasedací sál, knihovnu, TV místnost, obchůdky a butiky, market, diskotéka, dětský koutek, herny. K relaxaci Vám poslouží Spa centrum s tureckými lázněmi, vnitřním bazénem, možností masáží, sauny, jacuzzi, kosmetických procedur aj. Samozřejmostí je perfektně vybavené fitness centrum. Venkovní členitá část nabízí celkem 7 bazénů (vč.dětského a skluzavek), sluneční terasy s lehátky a slunečníky (v ceně i na pláži). K dalším službám patří venkovní dětský park, stolní tenis, biliár, nespočet aktivit střediska vodních sportů (paddle, nafukovací atrakce, šlapadla aj.-poplatek), beachvolejbal, sjednat lze potápění, pronájem vozidla a mnoho dalšího. Hotel pořádá animační programy pro všechny věkové kategorie, dále kurzy jógy, pilates aj. Na pláži plážový servis.

Vybavení pokoje

Skutečně pestrá paleta typů ubytování skýtá pokoje, suity a privátní vilky. Hotelové pokoje Standard (35 m2) a Superior (40-55 m2) s kapacitou 2 - 3 osoby mají sociální zařízení se sprchou nebo vanou, vysoušeč vlasů, domácí obuv, klimatizaci, wifi připojení (poplatek), SAT/TV, rádio, trezor a minibar (poplatek), pracovní stůl se sezením, balkón s výhledem na areál či moře (nutno sjednat předem). Pokoje typu Deluxe Swimm Up mají navíc jacuzzi. Pro náročnější lze sjednat ubytování v suitách (110-140 m2, liší se polohou a kapacitou) nebo vilkách (190-2000 m2, liší se kapacitou a polohou u moře, možnost vlastního bazénu a vlastní pláže).

Stravování

Premium All Inclusive

Cena zahrnuje - let

odpovídající počet noclehů dle zvoleného termínu a s uvedenou stravou, leteckou dopravu, letištní a bezpečnostní taxy, služby delegáta nebo asistenci místní CK, pobytovou taxu, transfery z letiště na ubytování a zpět. Lety jsou organizovány z Prahy, Vídně či Německa a jedná se o přímé lety nebo lety s přestupem v Istanbulu dle letového dne a periody v roce. Jde o celoroční destinaci a délka pobytu je dle přání klienta.

Cena nezahrnuje - let

případné navýšení palivového příplatku.


Informace o hotelu

  • Vzdálenost od centra města Centrum 8 km
  • Vzdálenost od letiště Letiště 22 km
  • Klimatizace Klimatizace ano
  • Vnější bazén Vnější bazén ano
  • Vnitřní bazén Vnitřní bazén ano
  • Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, Lehátka a slunečníky na pláži zdarma Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma ano
  • TV TV ano
  • Fitness Fitness ano
  • Animační programy Animační programy ano
  • Bar Bar ano
  • Dětský bazén Dětský bazén ano
  • Hotelová restaurace Hotelová restaurace ano
  • Wifi zdarma Wifi zdarma ano

Vyberte si termín

Destinace

Doprava letecky

03:00 h

Popis

Rodiště historika Hérodota, místo posledního odpočinku krále Mausola, jehož Mauzoleum je jedním ze sedmi divů světa, to je antika, to je Bodrum. Leží na poloostrově, jehož slunné pobřeží osvěžují vlny Egejského moře. Vstříc ostrovu Kos vzhlíží město i jeho přístav, který se stává domovem velkého množství jachet. Tento historický přístav je pečlivě střežen středověkou pevností vybudovanou Řádem Johanitů. Elegantní promenáda vinoucí se středem města umožní posezení v kavárnách, barech a restauracích. Vzhledem k husté síti místních mikrobusových spojů (dolmušů) se noční Bodrum stává místem, kde se schází návštěvníci celého poloostrova. Díky svým ojedinělým vlastnostem a kosmopolitnímu rázu, je často vyhledáváno umělci a mezinárodně známými osobnostmi. Nejspíš proto je městečko známé také jako "turecké St-Tropez".
  • Vzdálenost od centra města Centrum 8 km
  • Vzdálenost od letiště Letiště 22 km

Počasí

Aktuální počasí

  • Teplota vody 16 °C

Měsíce vhodné na dovolenou v této destinaci

  • Nejlepší
  • Dobrý
  • Mimosezóna
  1. Leden
  2. Únor
  3. Březen
  4. Duben
  5. Květen
  6. Červen
  7. Červenec
  8. Srpen
  9. Září
  10. Říjen
  11. Listopad
  12. Prosinec

Další zájezdy, které by vás mohly zaujmout