• Pro vstup do země je vyžadován cestovní pas platný ještě minimálně 6 měsíců po návratu z dovolené.
Zájezd do

RIU Palace Maldivas

Hodnocení: 5/5

Maledivy

Sdílet
Dejte nám ještě chvilku, prosím,
ověřujeme dostupnost a ceny.

Riu Palace Maldivas

Číslo termínu: Klikněte pro zobrazení čísla termínu

Popis

Nový přírůstek hotelové společnosti RIU Hotels & Resorts přivítal své první klienty v srpnu 2019! Na privátním ostrově Kedhigandu v nedotčeném atollu s bohatým podmořským životem! Nabídka 24hodinového ALL INCLUSIVE! Výborný poměr kvality a ceny!

Poloha

Dhaalu Atoll, vzdálenost od letiště 180 km – transfer – vnitrostátní let 45 minut, dále pak rychlolodí 15 minut.

Rozloha

délka cca 800 m, šířka cca 300 m.

Resort

Hotel nově otevřený v srpnu 2019 nabízí skvělé podmínky pro potápění a šnorchlování. Hotel je propojený pěší lávkou se sesterským hotelem Riu Atoll, který leží na sousedním ostrově Maafushi a jehož služby a zařízení mají klienti také možnost využívat. 104 junior a beach junior suite v 1-2 podlažních vilách, 72 overwater suite.

Vybavení resortu

5 restaurací, 3 bary, bazén s barem, SPA centrum, fitness, kadeřník, potápění, šnorchlování, vodní sporty, paddle surfing, kajaky, šlapací kola, animační programy, boutique, dětský klub, Wi-fi internet zdarma.

Vybavení pokoje

junior suite (40 m2) - klimatizace, ventilátor, minibar, drinks dispenser, sejf, varná konvice, fén, telefon, SAT/TV, Wi-fi internet zdarma, koupelna, sprcha, WC, sedací souprava, balkon, výhled na oceán. Možnost přistýlky a ubytování dětí jen ve vyšší kategorii ubytování.

Stravování

formou ALL INCLUSIVE (24 hodin).

Poznámka

za příplatek možnost ubytování ve vyšší kategorii suite.

Cena zahrnuje - let

leteckou dopravu Praha – Male – Praha, letištní taxy a palivové příplatky, ubytování na uvedený počet nocí ve dvoulůžkovém pokoji, stravování uvedené u resortu, transfery uvedené v popisu resortu, pobytové taxy, asistenci místního partnera/resortu, pojištění CK proti úpadku.

Cena nezahrnuje - let

komplexní cestovní pojištění, služby česky mluvícího delegáta na letišti v Male – 1.400 Kč za pár nebo 2.000 Kč za rodinu. pobytové taxy 6 USD na osobu a noc.

Poznámka

Exotické zájezdy na míru Exotické zájezdy na našich web stránkách jsou většinou operovány na pravidelných linkách leteckých společností a celková cena zájezdu se odvíjí od aktuální ceny letenky a ubytování v den rezervace. Rozumíme tomu, že Vám nemusí vyhovovat zobrazený termín, délka pobytu a také, že můžete požadovat vyšší kategorii ubytování/pokoje a proto každý Váš požadavek a Vaše přání je tu k tomu, abychom Vám připravili nabídku zcela podle Vašich konkrétních představ, přání a požadavků. Ceny zde uvedené jsou stanovené pro lety v ekonomické třídě a platí pouze pro rezervace v optimální knihovací třídě, což znamená, že zobrazená nabídka platí při dosažení nejvýhodnější ceny letenky. Při zpracování nabídky na míru může tudíž dojít k navýšení, ale i ponížení oproti ceně, která je uvedena na našich webových stránkách! Jsme Vám plně k dispozici s našimi letitými osobními zkušenostmi s destinacemi a hotely/resorty, které nabízíme. Jsme tu pro Vás již od roku 1990! Fakultativní výlety V průběhu vašeho pobytu je pro vás připravena bohatá nabídka fakultativních výletů. S podrobnou nabídkou fakultativních výletů se můžete seznámit v místě pobytu. Průběh a obsah fakultativních výletů je plně v režii místního poskytovatele těchto služeb.


Informace o hotelu

  • Vzdálenost od letiště Letiště 180 km
  • Klimatizace Klimatizace ano
  • Vnější bazén Vnější bazén ano
  • Minibar, Bar Minibar ano
  • Dětský koutek Dětský koutek ano
  • Fitness Fitness ano
  • Animační programy Animační programy ano
  • Hotelová restaurace Hotelová restaurace ano

Vyberte si termín

Mapa

Mapa nemusí obsahovat všechny nalezené hotely. Poloha hotelů na mapě má pouze informativní charakter. Nahlásit

  • Vzdálenost od letiště Letiště 180 km

Počasí

Aktuální počasí

  • Teplota vody 30 °C

Měsíce vhodné na dovolenou v této destinaci

  • Nejlepší
  • Dobrý
  • Mimosezóna
  1. Leden
  2. Únor
  3. Březen
  4. Duben
  5. Květen
  6. Červen
  7. Červenec
  8. Srpen
  9. Září
  10. Říjen
  11. Listopad
  12. Prosinec

Další zájezdy, které by vás mohly zaujmout