Hotel Domes Novos Santorini

Hodnocení: 5/5

Řecko, Santorini, Oia

od 38 815 za os.

Vyberte termín

Vybrali jsme pro vás

Sledujte předpokládaný vývoj cen v následujících měsících

Vyberte si termín

Neoficiální popis ubytování

Číslo hotelu: 454 336

Popis

Zcela nový (2024) luxusní hotelový resort, který splní požadavky i velmi náročné klientely. Nabízí vybrané stravování, ubytování s bazénem, vlastní Spa a luxusní prostředí.

Poloha

Domes Novos Santorini je 5hvězdičkový lázeňský resort na ostrově Santorini (součást kolekce luxusních hotelových zařízení Domes). Resort vhodný i pro rodiny s dětmi je symbolem kombinace tradiční architektury vycházející z dědictví sopečného ostrova a řecké pohostinnosti s moderním pojetím luxusního designového resortu s nejnovějšími technologiemi, řadou art prvků, stylovým provedením interiérů i exteriérů a se zcela výjimečným osobním přístupem. Jedná se o zcela nový unikátní hotel (otevřeno duben 2024) rozléhající se ve své kráse ve velmi oblíbené turistické oblasti Oia, na okraji vesničky Tholos. Nejbližší pláž je od resortu vzdálená 3 km (nádherná písečná pláž Katharos). Centrum vesničky Thalos je vzdáleno jen několik minut chůze (650 m) a Vás zajisté uchvátí jeho autenticita a rázovitost. Jedno z nejoblíbenějších letovisek ostrova Oia je vzdáleno pouhých 1.3 km (5 minut vozidlem). V nedalekém okolí jsou i další populární místa jako Foinikia (2.5 km), Ammoudi (2.9 km), letovisko Imerovigli (11 km) a samozřejmě kykládský klenot-hlavní město ostrova Fira (15 km).

Vybavení hotelu

Resort Vás zaujme svým unikátní provedením již z dálky. Areál je tvořen 50 bungalovy a 2 exkluzivními vilami. Moderně střiženým budovám vládnou zemní barvy kombinované s tmaveným sklem a radou doplňků z místních materiálů, zejména tmavý lávový kámen a další. Celý areál sedí na menší vyvýšenině, což skýtá nádherný výhled jak na moře, tak na celé široké okolí. Vychutnejte si zejména západy slunce, kterými je tato část ostrova vyhlášena. Uvítá Vás designová elegantní recepce s lobby a vnitřním barem, kde můžete sjednat služby jako kadeřník, prádelna, pronájmy vozidel a jízdních kol nebo transfery či vypracování programu pobytu tzv. na míru. K dispozici Vám bude restaurace Roof Garden specializující se na tradiční řeckou kuchyni se zvláštním důrazem na kykladskou gastronomii. Jídelní lístek obsahuje řadu čerstvých ryb a mořských plodů a nabízí hostům autentickou chuť kulinářského dědictví regionu. Každé jídlo je kulinářským návrhem šéfkuchaře D. Anastopoulose, který nese kulinářskou tradici generací spolu se všemi inovacemi moderního vaření a zároveň pozvedá filozofii setkávání se u zážitkového stravování. V srdci areálu se nachází Pool Bar Restaurant, který nabízí příjemné zážitky u jídel a nápojů v areálu bazénu. Hotel Vás potěší vlastním Soma Spa centrem s krytým bazénem, které nabízí sopečné procedury, řadu revitalizačních procedur, moderní posilovnu a prostory pro jógu a meditace. Nechybí hammam, sauna, relaxační místnosti, masáže, kosmetické služby aj. V areálu je také butik s rekreačním oblečením, dětský klub a samozřejmě sluneční terasy u hotelového bazénu. K přepravě na pláž lze využít hotelové kyvadlové dopravy, hosté také mohou prozkoumat okolní oblast známo svojí vinařskou kulturou. Recepce zprostředkuje pro nájem vozidel, programy dle přání, hotel pořádá večery se živou hudbou a mnoho dalšího.

Vybavení pokoje

Veškerý luxus, stejně jako u všech ostatních částí resortu, skýtají i pokoje pro hosty. Dělí se do několika kategorií, některé náleží do konceptu HauteLivingSelection (HLS, ztělesnění maximálního luxusu, privilegií a nabízející skutečně výjimečný ultraluxusní zážitek z cestování). Pokoje Echoes (30-35 m2) s vlastním bazénem a výhledem na okolí, Senses (31-34 m2) s vlastním bazénem a výhledem na moře, Echoes BungaloW (33-36 m2) s vlastním bazénem a výhledem na okolí, Senses Bungalow (35-38 m2) s vlastním bazénem a výhledem na moře. Všechny 2-3 lůžkové pokoje mají luxusní sociální zařízení se sprchou nebo vanou, vysoušeč vlasů, hygienické balíčky, župany a přezuvky, klimatizaci, SAT/TV, WiFi připojení, telefon, žehlící sadu, minibar, coffee/tea set, pracovní desk, terasu (minimálně 9 m2) s vlastním sladkovodním bazénem. V nabídce (koncept HLS) jsou také soukromé vily Novos (93 m2) s kapacitou až 5 osob (samostatná ložnice, v obývací části rozkládací sofa, 1 koupelna, vlastní bazén 28 m2).

Stravování

Kvalitní snídaně nebo zážitková polopenze.

Informace o hotelu

Nenašli jste zájezd, který odpovídá všem vašim očekáváním?

Zavolejte nám nebo spusťte live chat a zařídíme vám báječnou dovolenou, na kterou budete vzpomínat dlouhou dobu.

Jsme k zastižení Po-Pá 7:00-22:00; So-Ne 8:00-22:00.

226 000 250

Další hotely, které by vás mohly zaujmout