Hotel Domes Noruz Mykonos

Hodnocení: 5/5

Řecko, Mykonos, Agios Stefanos

od 30 708 za os.

Vyberte termín

Vybrali jsme pro vás

Sledujte předpokládaný vývoj cen v následujících měsících

Vyberte si termín

Neoficiální popis ubytování

Číslo hotelu: 454 335

Popis

Luxusní hotel se zajímavou polohou skýtající nádherné výhledy na moře a celé okolí. Nabídne Vám služby na velice vysoké úrovni s osobním přístupem ke každému z hostů.

Poloha

Luxusní hotel Domes Noruz Mykonos s konceptem ADULTS ONLY (16+) se nachází cca 550 m od pláže Agios Stefanos Beach ve stejnojmenném letovisku ostrova Mykonos. Je součástí skupiny výběrových hotelů Domes Resorts a svým pojetím kombinuje stylový a luxus inspirovaný bohatým dědictvím ostrova Mykonos. Provedením přebírá prvky z minulosti převedené do moderní výstavby současnosti. Resort byl postaven v roce 2023 ve svahu kaldery nad nádherným pobřežím, což hostům skýtá silný zážitek pohledu na krajinu z tzv. ptačí perspektivy. Oblast, v níž se nachází, je velice poklidná a ideální pro trávení letních dnů v nerušeném prostředí s nádhernými výhledy. Hlavní město a perla ostrova-Mykonos je vzdáleno pouhé 4 km. Nedaleko jsou i další tradiční vesničky a letoviska jako Psarou (8 km), Platis Gilaos (9 km) čí Ano Mera (9.5 km). Středisko Agios Stefanos, jehož je resort součástí, se nachází v blízkosti mnoha světově proslulých živých pláží s množstvím populárních barů.

Vybavení hotelu

Areál tohoto luxusního zařízení tvoří tři hlavní budovy kaskádovitě uspořádaných, vzájemně provázaných, sněhobílých kostek s dekorovanými balkóny v kombinaci s tmaveným sklem. Vidíte zde stavební tradici přenesenou do moderních technik s řadou doplňků z vybraných přírodních materiálů. Uvítá Vás designová elegantní malá recepce s se salónkem, kde můžete sjednat služby jako kadeřník, prádelna, pronájmy vozidel a jízdních kol nebo transfery či vypracování programu pobytu tzv. na míru. Venkovní část s infinity bazénem obklopeným sluneční terasou skýtá dokonalé chvíle relaxace a vstřebávání místní atmosféry. Díky posazení v mírném svahu bude Vaše relaxace obohacena o panoramatické výhledy na nekonečné modré vody moře a na celé okolí. Požitek a revitalizaci můžete umocnit v hotelovém wellness centru SOMA Spa. Kombinuje starověké řecké lázeňství s moderními technikami jako je čistý olivový olej a med. Nechte se hýčkat některou z masáží, revitalizačních a kosmetických procedur z rukou profesionálního personálu, jehož úkolem bude Vaše spokojenost a další extraordinérní zážitek. Samozřejmostí je skvěle vybavené venkovní fitness. Stejný cíl bude mít i Vaše cesta za kulinářskými zážitky. Pod vedením zkušeného šéfkuchaře budete moci zažívat gastronomický koncert v jeho různých tónech. To vše ve stylovém prostředí hlavní hotelové restaurace Topos, dále v Raw gastro Bar s vybranými pokrmy na způsob tzv. na vidličku. Ochutnejte speciality z mořského vlka a hřebenatky, díky nimž si gastro bar vysloužil svou pověst. Hotelový N Bar představuje výběr koktejlů, pečlivě sestavený vinný lístek vzácných místních ročníků a renomovaných značek a jiskra prémiových šampaňských. Zatoužíte-li po společnosti a zábavě na vyhlášených plážích a místech ostrova, hotelový transfer Vás tam i zpět s radostí dopraví. Můžete rovněž absolvovat výlet privátní lodí podél malebného pobřeží anebo jiné aktivity, které hotel nabízí v nejvyšší kvalitě. Ztělesnění luxusu, privilegií a duševní pohody je aplikováno v jedinečném HauteLivingSelection (HLS)konceptu. Nabízí skutečně výjimečný luxusní zážitek z cestování na Mykonu. Tento koncept hotelu nabízí ultraluxusní ubytování, z nichž každé je nádherným útočištěm navrženým tak, aby uspokojilo požadavky elitních cestovatelů.

Vybavení pokoje

Luxus a umělecký design oceníte i u samotného ubytování. Užijte si naprosté soukromí v prostorách, které kombinují minimalismus a přírodní materiály. Luxusní otevřené pokoje, navržené v krémové a béžové paletě, nabízí pohodlí bez kompromisů s parketovými podlahami a luxusní koupelnou s otevřeným sprchovým koutem a omlazujícími toaletními potřebami. Pokoje mají individuální klimatizaci, SAT/TV, telefon, trezor, minibar, Wi-Fi připojení, v koupelně vysoušeč vlasů a hygienické balíčky, župany, žehlící sadu, Nespresso kávovar, pracovní stůl a balkón nebo terasu. Dělí se na několik typů: pokoje Upbeat (24-31 m2) s výhledem na okolí, na moře nebo s vlastním bazénem, dále suity Sublime (38 m2) s výhledem na okolí nebo na moře, dále suity Sublime (36-40 m2, koncept HLS) s vlastním bazénem a výhledem na okolí nebo suity Haven (38-47 m2, koncept HLS) s vlastním bazénem nebo vířivkou a výhledem na moře.

Stravování

Snídaně formou velice kvalitního bufetu.

Informace o hotelu

  • Animační programy Animační programy ano
  • Hotel bez dětí ano

Nenašli jste zájezd, který odpovídá všem vašim očekáváním?

Zavolejte nám nebo spusťte live chat a zařídíme vám báječnou dovolenou, na kterou budete vzpomínat dlouhou dobu.

Jsme k zastižení Po-Pá 7:00-22:00; So-Ne 8:00-22:00.

226 000 250

Počasí

Aktuální počasí

  • Teplota vody 15 °C

Měsíce vhodné na dovolenou v této destinaci

  • Nejlepší
  • Dobrý
  • Mimosezóna
  1. Leden
  2. Únor
  3. Březen
  4. Duben
  5. Květen
  6. Červen
  7. Červenec
  8. Srpen
  9. Září
  10. Říjen
  11. Listopad
  12. Prosinec

Další hotely, které by vás mohly zaujmout