Hotel Surfing Colors

Hodnocení: 1/5

Kanárské ostrovy, Fuerteventura, Corralejo

od 13 433 za os.

Vyberte termín

Vybrali jsme pro vás

Sledujte předpokládaný vývoj cen v následujících měsících

Tento graf ukazuje očekávaný vývoj cen v následujících měsících.

Každý sloupec představuje minimální cenu za osobu v daném měsíci, s možným rozdílem v délce zájezdu.

Vyberte si termín

Neoficiální popis ubytování

Číslo hotelu: 120 124

Umístění:
Apartmánový hotel se nachází ve městě La Oliva, nejbližší letiště je Fuerteventura (FUE) (cca 36 km).

Vybavení:
Apartmánový hotel nabízí 29 apartmánů a 65 studií a má výtah. Check-in a check-out je možný kdykoli na 24hodinové recepci. K vybavení patří šatna, úschovna zavazadel, trezor, bankomat a nápojový automat. Hosté mají přístup k internetu přes WiFi. Na přepážce s turistickými informacemi je k dispozici pomoc s rezervací výletů. Hotel má řadu bezbariérových zařízení. K dispozici je zařízení pro vozíčkáře. K nákupům a procházkám lze využít supermarket, obchod se suvenýry a další obchody. Součástí areálu je krásná zahrada a dětské hřiště. Apartmánový hotel má také TV místnost. Pokud hosté přijedou autem, mohou zaparkovat v garáži nebo na parkovišti. Mezi další služby patří hlídání dětí, hlídání dětí, půjčovna aut a lékařská péče. Hosté mají k dispozici parkovací místa pro kola a půjčovnu kol. Business centrum ochotně pomůže s podnikáním a nabízí fax.

Ubytování:
Pokoje mají obývací pokoj, kuchyň a koupelnu a ventilátor zajišťuje příjemné klima v místnosti. Hosté si mohou vychutnat výhled na moře z balkonu nebo terasy. Pokoje mají manželskou postel King a rozkládací pohovku. K dispozici jsou také dětské postýlky pro nejmenší hosty. Cennosti lze bezpečně uložit do trezoru. K dispozici je plně vybavený kuchyňský kout s lednicí, mini ledničkou, mikrovlnnou troubou a příslušenstvím pro přípravu čaje a kávy. Pro větší pohodlí hostů je k dispozici pračka. Dále je zde telefon s přímou volbou, TV, rádio a WiFi. V koupelně se sprchovým koutem a vanou je fén. Rezervovat lze i bezbariérové pokoje s bezbariérovou koupelnou. Hotel nabízí rodinné a nekuřácké pokoje.

Sport/zábava:
Částečně vyhřívané bazény se slanou vodou zaručují uklidňující a zdravý požitek z koupání. Za pěkného počasí nabízí osvěžující osvěžení 2 venkovní bazény. K dispozici je také dětský plavecký areál. Dovolenou si můžete užít na sluneční terase s lehátky a slunečníky. K dispozici je snack bar u bazénu. Rozmanitost poskytuje mnoho různých sportovních aktivit, které ubytování nabízí, jako je tenis, rybaření a jízda na koni a za poplatek jízda na kole/horském kole. K dispozici jsou různé sporty, včetně vodních sportů, jako je jízda na kajaku, vodní aerobik a aqua fitness a za poplatek windsurfing, kanoistika, plachtění, jízda na katamaránu, šnorchlování a potápění. Apartmánový hotel nabízí celou řadu indoorových sportovních aktivit, jako je jóga a aerobik, a také tělocvična, kulečník a gymnastika za poplatek. Mezi hotelové wellness nabídky patří lázně, masáže a solárium. Nabídku doplňuje diskotéka a noční klub.

Stravování:
Na výběr jsou různé možnosti stravování, včetně restaurace, kavárny a baru.Snídaně a obědy se podávají denně. Ubytování poskytuje i občerstvení. Apartmánový hotel nabízí řadu alkoholických i nealkoholických nápojů.

Kreditní karty:
Přijímáme tyto kreditní karty: Visa, Diners Club a MasterCard.

Pouze rezervace hotelu:
Vezměte prosím na vědomí, že všichni hosté, kteří nemají bydliště v EU, mohou mít problémy s odbavením v hotelu, zejména u „rezervací pouze pro hotel“ v cílové oblasti. V takovém případě jsou hoteliéři oprávněni požadovat doplatek na místě nebo rezervaci odmítnout!

Vstupní požadavky Španělsko:
Němečtí občané (včetně nezletilých) potřebují ke vstupu do Španělska občanský průkaz, platný dočasný občanský průkaz, cestovní pas nebo dočasný pas. Děti do 12 let mohou do země vstoupit i s již vydaným dětským pasem až do vypršení jeho platnosti.

Jiné cestovní doklady než dočasný občanský průkaz nesmějí mít platnost delší než jeden rok. V souladu s platnými španělskými předpisy pro bezpečnost letectví je však pro přepravu obecně vyžadován platný identifikační doklad.

Nezletilí , kteří cestují bez doprovodu rodiče/zákonného zástupce a mají španělské občanství (včetně německo-španělských dvojích státních příslušníků), potřebují k opuštění země výstupní povolení (Permiso de viaje para menores).

Občané jiných zemí by se měli informovat o vstupních požadavcích na příslušné španělské ambasádě nebo generálním konzulátu.

Zdroj: Španělsko: Cestovní a bezpečnostní informace – Federální ministerstvo zahraničí (auswaertiges-amt.de)

 

(Od ledna 2024)
Lage:
Das Apartmenthotel liegt in La Oliva, der nächste Flughafen ist Fuerteventura (FUE) (ca. 36 km).

Ausstattung:
Das Apartmenthotel bietet 29 Apartments und 65 Studios und verfügt über einen Aufzug. An der 24-Stunden-Rezeption ist das Ein- und Auschecken jederzeit möglich. Zur Einrichtung gehören eine Garderobe, eine Gepäckaufbewahrung, ein Safe, ein Geldautomat und ein Getränkeautomat. Per WLAN erhalten die Gäste Zugang zum Internet. Hilfestellung bei der Buchung von Ausflügen wird am Tourdesk geboten. Das Hotel verfügt über eine Reihe von behindertengerechten Annehmlichkeiten. Rollstuhlgerechte Einrichtungen sind vorhanden. Ein Supermarkt und ein Souvenirshop und andere Geschäfte können zum Einkaufen und Bummeln genutzt werden. Ein schöner Garten und ein Spielplatz gehören zum Gelände der Unterbringung. Zur weiteren Einrichtung des Apartmenthotels zählt ein TV-Raum. Bei einer Anreise mit dem Auto können die Gäste dieses in einer Garage oder auf dem Parkplatz parken. Unter den weiteren Leistungen finden sich ein Babysitterservice, eine Kinderbetreuung, eine Autovermietung und medizinische Betreuung. Für die Gäste stehen Fahrradstellplätze bereit, außerdem gibt es einen Fahrradverleih. Bei Geschäftlichem hilft das Business-Center gerne weiter und bietet ein Faxgerät an.

Unterbringung:
In den Zimmern gibt es ein Wohnzimmer, eine Küche und ein Badezimmer, für angenehmes Raumklima sorgt ein Ventilator. Die Gäste können den Meerblick von Balkon oder Terrasse genießen. Die Zimmer verfügen über ein Kingsizebett und ein Sofabett. Kinderbetten für die jüngsten Gäste sind ebenso vorhanden. Wertsachen können in einem Safe sicher aufbewahrt werden. Es gibt eine umfassend ausgestattete Kochnische mit einem Kühlschrank, einem Minikühlschrank, einer Mikrowelle und einer Tee-/Kaffeemaschine. Eine Waschmaschine ist für den zusätzlichen Komfort der Gäste verfügbar. Darüber hinaus sind ein Telefon mit Direktwahl, ein TV-Gerät, ein Radio und WiFi vorhanden. Im Badezimmer, ausgestattet mit einer Dusche und einer Badewanne, gibt es einen Haartrockner. Außerdem sind rollstuhlgerechte Zimmer mit barrierefreiem Badezimmer buchbar. Das Hotel bietet Familien- und Nichtraucherzimmer.

Sport/Unterhaltung:
Zum Teil beheizte Salzwasserschwimmbecken garantieren ein wohltuendes und gesundes Badevergnügen. Bei Schönwetter bieten 2 Outdoorpools belebende Erfrischung. Darüber hinaus ist ein Kinderbadebereich vorhanden. Auf der Sonnenterrasse mit Liegestühlen und Schirmen lässt sich der Urlaub genießen. Eine Pool-/Snackbar ist vorhanden. Abwechslung bieten viele verschiedene Sportaktivitäten, die in der Unterbringung angeboten werden, wie z.B. Tennis, Angeln und Reiten und gegen Gebühr Radfahren/Mountainbiking. Eine Vielzahl an Sportarten steht zur Verfügung, darunter Wassersportarten wie Kajakfahren, Wasseraerobic und Aqua-Fitness und gegen Gebühr Windsurfen, Kanufahren, Segeln, Katamaranfahren, Schnorcheln und Tauchen. Das Apartmenthotel bietet eine Vielzahl an Möglichkeiten zur sportlichen Aktivität im Indoor-Bereich, z.B. Yoga und Aerobic sowie gebührenpflichtig ein Fitnessstudio, Billard und Gymnastik. Zum Wellnessangebot des Hotels gehören ein Spa, Massage-Anwendungen und ein Solarium. Eine Disco und ein Nachtclub runden das Angebot ab.

Verpflegung:
Es stehen verschiedene gastronomische Einrichtungen zur Auswahl, wie ein Restaurant, ein Café und eine Bar. Täglich werden Frühstück und Mittagessen serviert. Darüber hinaus stellt die Unterbringung Snacks bereit. Das Apartmenthotel führt ein Sortiment alkoholischer und alkoholfreier Getränke.

Kreditkarten:
Folgende Kreditkarten werden akzeptiert: Visa, Diners Club und MasterCard.

Nur-Hotel-Buchungen:
Bitte beachten Sie, dass für alle Gäste ohne Wohnsitz in der EU vor allem bei "Nur Hotel Buchungen" im Zielgebiet Probleme beim Einchecken im Hotel auftreten können. In einem solchen Fall sind die Hoteliers dazu berechtigt, eine Nachzahlung vor Ort einzufordern oder die Buchung zurückzuweisen!

Einreisebestimmungen Spanien:
Deutsche Staatsbürger (auch Minderjährige) benötigen für die Einreise nach Spanien einen Personalausweis, gültigen vorläufigen Personalausweis, Reisepass oder vorläufigen Reisepass. Kinder bis zu 12 Jahren können auch mit einem bereits ausgestellten Kinderreisepass bis zum Ablauf dessen Gültigkeit einreisen.

Reisedokumente außer dem vorläufigen Personalausweis dürfen seit höchstens einem Jahr abgelaufen sein. Allerdings ist gemäß geltender spanischer Luftsicherheitsbestimmungen generell ein gültiges Ausweisdokument zur Beförderung notwendig. 

Minderjährige, die ohne die Begleitung eines Elternteils/Sorgeberechtigten reisen und die spanische Staatsangehörigkeit besitzen (auch deutsch-spanische Doppelstaater) benötigen für die Ausreise eine Ausreisegenehmigung (Permiso de viaje para menores).

Bürger anderer Staaten erkundigen sich zu den Einreisebestimmungen bitte bei der zuständigen spanischen Botschaft bzw. bei den Generalkonsulaten.

Quelle: Spanien: Reise- und Sicherheitshinweise - Auswärtiges Amt (auswaertiges-amt.de)

 

(Stand: Januar 2024)

Informace o hotelu

  • Vnější bazén Vnější bazén ano
  • Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma ano
  • TV TV ano
  • Minibar, Bar Minibar ano
  • Lednička Lednička ano
  • Dětské hřiště, Dětský bazén Dětské hřiště ano
  • Tenis Tenis ano
  • Surfování Surfování ano
  • Potápěčské centrum Potápěčské centrum ano
  • Fitness Fitness ano
  • Bezbariérový přístup Bezbariérový přístup ano
  • Domácí zvířata povolena Domácí zvířata povolena ano
  • Hotelová restaurace Hotelová restaurace ano
  • Nonstop recepce Nonstop recepce ano
  • Půjčovna kol Půjčovna kol ano
  • Kuchyňský kout Kuchyňský kout ano

Nenašli jste zájezd, který odpovídá všem vašim očekáváním?

Zavolejte nám nebo spusťte live chat a zařídíme vám báječnou dovolenou, na kterou budete vzpomínat dlouhou dobu.

Jsme k zastižení Po-Pá 7:00-22:00; So-Ne 8:00-22:00.

226 000 250

Načítám

Načítám mapu a popis lokality...

Počasí

Aktuální počasí

  • Teplota 27 °C v noci 19 °C

  • Teplota vody 19 °C

Předpověď na další dny

  • Zítra 27 °C v noci 20 °C

  • Pátek 26 °C v noci 19 °C

  • Sobota 25 °C v noci 19 °C

  • Neděle 24 °C v noci 19 °C

Měsíce vhodné na dovolenou v této destinaci

  • Nejlepší
  • Dobrý
  • Mimosezóna
  1. Leden
  2. Únor
  3. Březen
  4. Duben
  5. Květen
  6. Červen
  7. Červenec
  8. Srpen
  9. Září
  10. Říjen
  11. Listopad
  12. Prosinec

Další hotely, které by vás mohly zaujmout