Hotel La Mirage

Hodnocení: 4/5

Řecko, Zakynthos, Tsilivi

od 22 290 za os.

Vyberte termín

Vybrali jsme pro vás

Sledujte předpokládaný vývoj cen v následujících měsících

Vyberte si termín

Neoficiální popis ubytování

Číslo hotelu: 454 151

Doporučení

Novinkou v naší nabídce zájezdů na Zakynthos je 4* hotel La Mirage, sesterský hotel našeho oblíbeného klubového hotelu Strofades Alexandria Club. Nově postavený hotel La Mirage leží na klidném místě na dosah centra prázdninového letoviska Tsilivi a nedaleko jedné z nejhezčích pláží v oblasti. Služby all inclusive jsou samozřejmostí a zahrnují navíc i Mojito Beach Bar na pláži, kde nechybí ani lehátka a slunečníky pro hosty hotelu zdarma.

Pláž

Písčitá pláž, místy s oblázky, s pozvolným vstupem do moře se nachází cca 430 m od hotelu. SLUNEČNÍKY, LEHÁTKA a plážový bar Mojito v rámci all inclusive ZDARMA . Možnost využití vodních sportů (za poplatek).

Poloha

Hotel se nachází v klidné okrajové části prázdninového letoviska Tsilivi, ležícím na východním pobřeží cca 8 km od letiště a cca 5 km od hlavního města Zakynthos. Samotné centrum letoviska Tsilivi, které nabízí svým návštěvníkům nepřeberné možnosti nákupů, restaurací, barů a zábavy, je vzdáleno cca 1200 m, kde se nachází také autobusová zastávka. Dopravní spojení zajišťuje autobusová linka přímo do hlavního města, odkud je možné se dostat do dalších částí ostrova. Aquapark pro menší děti se nachází cca 3 km od hotelu v letovisku Tsilivi a jeden z největších aquaparků v Řecku je vzdálen cca 8 km v Sarakinado. Hotel leží cca 430 m od písčité pláže, místy s oblázky s pozvolným vstupem do moře.

Stravování

Služby all inclusive zahrnují plnou penzi formou bufetu (snídaně od 07:30 do 10:00 h, obědy od 12:30 do 14:30 h, večeře od 19:00 do 21:00 h), lehké občerstvení během dne, neomezenou konzumaci vybraných místních alkoholických a nealkoholických nápojů od 11:00 do 23:00 h. Uvedené časy jsou orientační.

Popis ubytování

Hotel poskytuje dva typy ubytování. Standardní pokoje s balkonem a sociálním zařízením (sprcha, WC, fén) jsou individuálně klimatizovány (klimatizace zdarma) a vybaveny TV/SAT, telefonem, setem na přípravu kávy a čaje, trezorem (za poplatek) a chladničkou. Maximální obsazenost dvě osoby. Stejným způsobem jsou vybaveny i Standardní pokoje se sdíleným bazénem s terasou. Pokoje jsou umístěné v přízemí. Možnost jedné přistýlky. Maximální obsazenost tři dospělí.

Vybavení

Vstupní hala s recepcí, restaurace, dva bary, bar Mojito na pláži v rámci all inclusive zdarma od 10:30 do 17:30, dva bazény,
Zdarma: Wi-Fi (v recepci), slunečníky a lehátka u bazénu, dětská postýlka (nutno předem objednat).

Informace o hotelu

Nenašli jste zájezd, který odpovídá všem vašim očekáváním?

Zavolejte nám nebo spusťte live chat a zařídíme vám báječnou dovolenou, na kterou budete vzpomínat dlouhou dobu.

Jsme k zastižení Po-Pá 7:00-22:00; So-Ne 8:00-22:00.

226 000 250

Další hotely, které by vás mohly zaujmout